Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maaliskuussa loppuneet '16 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maaliskuussa loppuneet '16

Kevätkuukausien ykkönen lähenee, joka tarkoittaa blogin osalta maaliskuussa loppuneen vegaanikosmetiikan saldoa. Kuvista jäivät pois Montagne Jeuneussen naamiot, joista tein oman postauksen viime viikolla.


Kahina ja Bottega Verde saatuja, muut itse hankittuja.

Sukin kasvovesi oli rauhoittava, epäpuhtaalle iholle suunnattuja tehoaineita sisältävä hoitovesi. Tykkäsin kyllä kasvovedestä, kuten kerroin syksyllä aiemmin.

Kahinan Giving Beautyn kirkastava seerumi on ehkä tehokkain iholle jätettävä hoitotuote, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Kasvojen arpeutumat vaalenivat käytön aikana niin huikean selkeästi, että pyörittelen mielessäni satsausta tähän arganin voimaan luottavaan aineeseen. Tarkoituksena olikin käyttää tätä erikoistuotteena, mutta niin vain puteli hupeni viimeisiä pisaroita myöten kevään korvilla (ja kun totta puhutaan, käytettäväksihän ne supertehokkaatkin tuotteet on tehty ;). Kirjoitin seerumista aiemmin tammikuussa.

Schmidt'sin voidemainen deodorantti tuntui taas hupenevan ennen aikojaan. Yleensä uusia deodorantteja testatessani olen enemmän varovainen, ja alussa sivelin voidetta kainaloihin reippaammalla kädellä. Vaikka tämä dödö oli tehokas, tykkään enemmän merkin stick-dödöstä, sillä voidetta tulee kaivettua myös helposti kerralla liikaa.

Iherbistä hankittu Alba Botanican Acne Dote on hipiällä Kahinan tavoin supertehokas, vaikka käyttötarkoitus onkin eri. Paikallishoitona näpyille tarkoitettu geeli on riittoisa ja nitistää epäpuhtauksia todella nopsaan (vaikutuksen huomaa yhdessä yössä). Salisyylihappoa sisältävä geeli kipristelee iholla hetkellisesti, joka ilmeisesti kertoo vahvasta pitoisuudesta. Suosittelisinkin kokeilemaan salisyylihappotuotteita ensin varovasti, ja  Acne Dotea ei ohjeistetakaan käyttämään kuin vain näppyjen päällä, ei koko kasvoilla.

Tuntuu, että lähes jokaisessa loppuneet-postauksissani Juice Beauty on mukana. Naturellen tilauksen mukana tullut näytekokoinen öljytön kasvovoide tuntui yllättävän täyteläiseltä pintakuivallakin iholla. Tosin huteihin en ole vielä tältä sarjalta törmännytkään.

Jane Iredalen kiinteä meikkipohja palveli hyvin semipeittävänä luonnollisena pohjustuksena, jossa oli vielä aurinkosuojakin paikallaan. Kirjoitin kehutusta tuotteesta yhdessä ensimmäisistä blogipostauksistani! :DValvotusti eläinkokeettomia kynsilakanpoistoaineita on harmittavan vähän saatavilla, mutta onneksi paria toimivaa versiota on ihan kiviljalkakaupoissakin nykyään. Bottega Verden manteli-ja risiiniöljyä sisältävä asetonillinen putsari on supertehokas, mutta annostellessa nestettä holahti välillä liikaa. Body Shopin kynsilakanpoistoaine on hellävaraisempi, ja asetoniton aine jättää manteliöljyn ansiosta kynsille öljyisemmän pinnan.


Deep Steepin guava-passionhedelmä-vartalovoide oli ihanan tuoksuinen ja kerrassaan oikein pätevä kosteusvoide. Haaveilen jo muiden sarjan tuoksuvaihtoehtojen testaamisesta!

Aubrey Organicsin Honeysuckle Rose-hoitoaine palveli hyvin kuivien hiusten tehokosteuttajana, tarkemmin kerroin hoitoaineesta täällä. Silikoniton luonnonkosmetiikan hoitoaine tuntuu täyttävän kaikki lupauksensa, ja mikäli kuivuus palaa hiusteni riesaksi, tiedän minkä puoleen kääntyä.

Giovannin Shave Cream oli riittoisa, helposti vaahtoava  tuoksuton sheivausgeeli. Dr Bronner'sin
geeliin verrattuna Giovannin käsittely oli helpompaa ja aine muistuttikin "aivan normaalia" sheivausgeeliä.

Iherbin helmi, Hugo Naturalsin Baby Powder toimii nimestään huolimatta myös hyvin aikuisen ihon "talkkina". ;) En ole löytänyt Suomesta vastaavaa vegaaniystävällistä hajusteetonta ja talkitonta perus"talkkia", joka on vielä luonnonkosmetiikkaa.

Kommentit

  1. Jane Iredalen puuterimeikkipohja on mun ykkössuosikki kaikista meikkipohjista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä todella kätevä ja luonnollinen meikkipohja. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^