Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pika-apu kynsilakan kuivattamiseen | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Pika-apu kynsilakan kuivattamiseen

Kärsimättömänä tyyppinä kynsien lakkauksen heikoin kohta on  uuden lakkapinnan kuivattelu. Onnistun usein varomisesta huolimatta usein törkkäämään kuivuvat kynnet siten, että lakan uusi sileä pinta saa osumaa. Manikyyreille on toki hyvä varata aina hetki aikaa, jotta ruttuisilta kynsiltä ja lakkatahroilta säästyisi.

Yhtenä kikkana kynsilakan nopeampaan kuivamiseen olen käyttänyt kynsien dippaamista todella kylmään veteen vähän aikaa lakkauksen jälkeen, joka toimiikin usein ok-tasoisesti. Järeämpi keino onkin sitten manikyyrin viimeisteleminen kynsilakan pikakuivattajalla. 

Lue myös: vegaaniset kynsilakat listattu (päivitetty postaus)


Color Club kynsilakan pikakuivattaja


Vegaanisen  Color Clubin Dry Ice on kynsien lakkauksen viimeistelevä pikakuivattaja, joka lupaa hoitaa kynnen pinnan kuivaksi minuutissa. Tippoja levitetään pipetillä lakattujen kynsien päälle viimeisenä, eli myös päällyslakan päälle. Tuntu ei ole öljymäinen, mutta kynsien yli valuneet pisarat kannattaa pyyhkäistä pois paperilla. Tuote ei yllättäen tuoksu nenääni oikeastaan miltään, mutta se on vain plussaa kynsituotteelta. 

Dry Ice-tipat ovat selkeästi nopeuttaneet lakan kuivumista ja helpottaneet kynsienlakkausprosessia. Olen kokeillut testinä noin minuutin jälkeen pyyhkäistä kynsiä hellästi kuten tällä Youtube-videolla tehdään, eikä lakkapinta ole lähtenyt ruttaantumaan. Kuivatustipat ovatkin todella kätevät silloin, kun lakan perusteelliselle kuivatukselle ei ole kärsivällisyyttä aikaa.  Kuitenkin tulee toki huomata, että pikakuivattaja ei varsinaisesti muuta kynsilakkojen koostumuksia (esim. sellaisten pehmeiden lakkojen, joihin tulee herkemmin viiltoja vaikkapa kynnellä painamalla), vaan se auttaa nimen omaan lakkapintaa kuivumaan. 


Kuivatustippojen käytön aikana olen myös huomannut että kynsilakan lohkeilu on hieman hidastunut. Yleensä lakkaan kynnet noin joka toinen tai kolmas päivä, mutta pikakuivattaja voi hyvinkin olla syyllinen siihen, että kynsilakka on kestänyt kauniimpana noin päivän pidempään.  Kynnelle jäävä pinta on kiiltävä, ja tuote ei varsinaisesti ole päällyslakka, vaan vaatii sellaisen alleen.

Dry Ice kuuluu Color Clubin hoitotuotteiden valikoimaan, joita myy Cesar's Shop. Vegaaninen ja eläinkokeettomuus-sertifioitu pikakuivattaja on myös melko harvainen kosmetiikkatuote, ja tietääkseni vain SpaRitualilla on samanmoinen tuote Suomen markkinoilla.

Kommentit

  1. Kiitos vinkistä, yleensä käytän sudilla siveltäviä pikakuivattajia, mutta tää tippasystemi vois olla näppärämpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä! Tippasysteemi on tuntunut mun mielestä aina helpommalta kuin sudilla levitettävä kuivattaja. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^