Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ripset ja kulmat ZAOlla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Ripset ja kulmat ZAOlla

ZAOn värikosmetiikkaa oli syksyllä jonkin verran esillä blogissa, ja ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja onkin hurjan kiinnostava ekokonsepteineen. Bambuun pakatun sarjan testailu jatkuukin tällä kertaa toisen maskaran ja sekä kokoelman uudemman lisäyksen, kulmakynän voimin.

ZAO ripsivari ja kulmavari

ZAO vegaaninen ripsiväri & luonnonkosmetiikan kulmakynä


ZAOn valikoimassa on kaksi eri ripsiväriä, molemmat vegaanisia. Olen aiemmin testannut ZAOn Stucturing-maskaraa, josta voi lukea kokemuksiani täältä. Tämänkertainen Volume & Sheathing-ripsiväri lupaa tuoda lisää rakennetta ja volyymia ripsiin.

Söpöön pussukkaan pakatun ripsarin harja on volymisoiville maskaroille tyypillinen "pullea".  Vaikka en ole kätevin pullukkaharjojen kanssa, ripsiväri on melko siisti levittää. Alussa väriä tuntui eksyvän levitysvaiheessa helpommin ripsien ohi myös luomille, joista sen saa kuivuttuaan helposti pois. Maskara onkin aika kostea, joten levitän sitä varovaisemmin. Ehkä juuri kosteuden takia ripset liimautuvat helpommin yhteen mikäli kerrostamisen kanssa yrittää vetää överit, joten pari kerrosta on ollut sopiva määrä. Ei-vedenkestävänä ripsiväri lähtee pois helposti pelkällä vedellä (tämä tosin tuo haastetta sadepäiviin).

ZAO ripsivari

Itse lopputulos on kriteereilläni oikein hyvä luonnonkosmetiikan maskara. Musta ripsiväri kyllä saa ripset paremmin esille ja boostaa niiden kokoa. Jälki on siisti ja varisematon (kunhan malttaa levittää ripsarin rauhassa) ja lopputulos on arkikäyttöön oikein hyvin soveltuva. 

Täytyy kuitenkin muistaa että kyseessä on luonnonkosmetiikan ripsari, joka ei lupaakaan tehdä ripsistä megaextralash-kokoisia, ja volyymit ovatkin luonnollista luokkaa. Luonnonkosmetiikan kategoriassa ripsari on kuitenkin oikein hyvä. Aika näyttääkin, hankinko tämän vegaanisen ripsivärin uudelleen, sillä olen kuitenkin enemmän muhkeampien ripsien perään.


Ripset yhden kerroksen jälkeen:


Ja parin varovaisen kerroksen jälkeen:Kuvissa näkyy myös jokseenkin häivytettynä ZAO Blond Eyebrow-kynä, sävyn numero on 613. Kulmakarvani ovat luonnostaan melko tuuheat, ja kulmakynää tarvitsen lähinnä parin kulmakarvojen "aukon" täyttämiseen. Tästä syystä blogissakaan ei ole näkynyt kulmatuotteita aiemmin, sillä kulmien fiksaamiseen ei juurikaan kosmetiikkaa kulu (lasketaanko pinsetit? ;)).

ZAOn kulmakynä on sopivan pehmeä ja hyvin pigmenttinen. Erottuvan ja kestävän jäljen saa aikaan helposti kevyellä kädellä. Usein hyvät kulmakynät lopahtavat siihen, että niiden sävy on liian punapigmenttinen, mutta tämä neutraali vaaleanruskea/keskiruskea sävykin on hyvin lähellä omaa väriäni. Kynä onkin tämän kaksikon suosikkini, joka toimii simppelin hyvin.

ZAO luonnonkosmetiikan kulmakyna

ZAOn meikkejä on myynnissä verkkokaupoista ainakin  maahantuojan Kauneudella-kaupassa sekä The Butik- nettikaupassa. Ripsivärin hinta on noin 22 €,  rajauskynän vajaa 12 € (ei paha!). ZAO on ammattilaissarja, jota on myynnissä myös monessa hoitolassa ympäri Suomea.

Huikkaathan kommenttilootaan, millaisia ZAO-tärppejä sinulla on! ^_^

ZAO sertifikaatit

Kommentit

  1. Mä katoinkin ekana tosta ripsarikuvasta, että vitsit miten hieno(t) kulmakarva(t)! :) Mulla on vähän Zao-kokemusta: irtopuuterin, aurinkopuuterin ja yhden luomivärin verran ja olen käyttänyt niitä melko vähän. Aurinkopuuteri on ollut kiva, kun olen huomannut tehneeni liian kalpean meikin, niin olen lisännyt vähän kevyitä varjoja kasvoille. Tykkään luomivärini helmiäisyydestä. Heleä vaaleanpunainen sopii mielestäni myös koko luomelle arkimeikissä -kunhan vaan muistaisin ja ehtisin (kiireiset aamumeikit) käyttää sitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D ZAOn luomiväreistä olen kuullut tosi paljon hyvää, mutta toistaiseksi niitä ei vielä minulta löydy. Heleä vaaleanpunainen kuulostaa kivalta ja keväiseltä! :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^