Vegaanin meikkipussilla: Lily Lolon poskipunaduo


Mineraalimeikkifirmojen helmi Lily Lolo on viime aikoina panostanut jauhemaisten mineraalimeikkien ohella  puristemuotoiseen (lähes kokonaan vegaaniseen) värikosmetiikkaan. Parin vuoden takainen Laid Bare-luomiväripaletti onkin pätevä nudesävyinen paletti, jonka lempisävyistä on enää rippeet jäljellä. Lily Lolon kevään uutuuksista en malttanutkaan  skipata  poskipunaduoa, jonka värimaailma on viileän pinkki.

 

Naked Pink-poskipunaduon tummempi sävy on matta, vaaleampi shimmerinen. Molempia sävyjä voi käyttää joko yksistään tai yhdisteltynä. Omalle vaalealle ihonsävylle sävyt ovat universaaleja ja moneen tilaisuuteen sopivia. Lily Lololta ilmestyi muuten myös toinenkin vegaaninen poskipunapaletti Coralista, jonka värit ovat persikkaisempia.

Kahden poskipunan yhdistelmä on kätevä arkimeikin osanen, jolla on vaikea saada tummaa pelleposki-efektiä. Poskipunien kanssa tulee toisinaan pelättyä liian "erottuvaa" ja vaikeasti häivytettävää jälkeä, mutta  paletin sävyt ovat kätevästi kerrostettavissa tummemmiksi. Pigmenttiä silti riittää, mutta siveltimeen on helppo annostella sopivasti (eli ei-liikaa) väriä. Meikkivoiteen ja mineraalimeikin päälle sävyt ovat levittyneet tasaisesti, pöllyämättä.


Vaikka vaaleampaa shimmer-pinkkiä voi hyvinkin käyttää yksistään, pidän tummemmasta mattasävystä epätasaisella iholla enemmän. Tosin molempi parempi toimii vieläkin paremmin sävyjen yhdistelyn kanssa, ja shimmer-sävy tuo hillitysti kaunista hohdetta kasvoille ilman kimalteita. Paletilla saa helposti freesattua talven jäljiltä kalpeaa hipiää ja jäljen saa kerrostettua hyvin myös tummemmaksi tarvittaessa. Vaikka olenkin jauhemaisten mineraalien kanssa pelaava tyyppi, täytyy myöntää että puristeposkipuna kulkee kätevästi mukana kompaktissa peilirasiassa.

Puristepohjameikit eivät sinänsä ole jauhemaisiin mineraaleihin verrattuna aivan "puhtaita" mineraalimeikkejä, mutta mineraalipohjainen koostumus on silti hipiälleni hellempi useimpiin synteettisiin kasvomeikkeihin verrattuna. Luonnollisemman poskipunapaletin infotaan sisältävän antibakteerisen, hoitavalla jojoballa terästetyn koostumuksen. Tuote on lisäksi tuoksuton ja talkiton. 

Vasemmalla tummepi mattasävy, oikealla vaaleampi shimmer-sävy:


Biodellyssa* poskipunapaletin hintana on 23,90 €.  Biodellyyn on merkattu erikseen Lily Lolon tuotteiden kohdalle merkin vegaaninen meikkivalikoima.

Edit: toimimimaton linkki korjattu. *Sisältää affiliate-linkkejä.

8 kommenttia

 1. Mä käytän poskipunaa aina kun meikkaan :) En voisi kuvitella olevani ilman!

  Tässä duossa on kyllä tosi kivat sävyt. Täytyisi itsekin tutustua jo vihdoin Lily Lolon tarjontaan vähän paremmin. Paljon näitä kehutaan, mutta mulle jäänyt etäisemmäksi sarjaksi. Yhden peitevärin kyllä Lily Lololta omistan, mutta sitäkin käytän harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tottunut poskipunaan hiljalleen vuoden ajan, mutta nykyään en osaakaan olla ilman. :D

   En voi muuta kuin suositella Lily Loloa, kohtuuhintaista ja laadukasta kosmetiikkaa. :)

   Poista
 2. Tässä näyttää olevan mukavat perussävyt, ja myös se persikkainen paletti oli nätti. Vaikka siinä se toinen väri olikin higlighter, joille itselläni ei hirveästi ole käyttöä, koska iho ei ole kovin tasaisen pinnaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo muutama persikkainen sävy, niin päädyin tähän. Sävyt ovat molemmissa tosiaan kivoja perussävyjä!

   Tässäkin tuota vaaleampaa voi käyttää "highlighterina", mutta efekti on hillitympi epätasaiselle iholle jos alla on myös tuo mattainen poskipuna. :)

   Poista
 3. Tää voisi sopia hyvin meidän blogin Bellelle, joka tykkää kylmistä sävyistä. Itseäkin paletti alkoi kiinnostamaan, vaikken usko tarvitsevani lisää poskipunia hetkeen. :D Kauniit sävyt tosiaan, ihanan hempeät ja arkimeikkiin passaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tykkään itsekin kylmistä sävyistä meikissä, samankaltaisia poskipunia ei aiemmin multa löytynytkään. Paletti on ehdottoman arkikelpoinen!

   Poista
 4. Vaikuttaa ihanalta poskipunalta ja lisäksi Lily Lolon pakkaukset ovat todella tyylikkäät! :) Mulla on Lily Lololta yksi irtoposkipuna. Se on tosi hyvä koostumukseltaan ja sävyltään, mutta mä saan sillä aina aikaiseksi hirveät pelleposket. Kiinteät poskipunat sopivat siis mulle paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä on ainakin helppo "annostella" siveltimeen. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^