Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanin meikkipussilla: Lily Lolon poskipunaduo | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanin meikkipussilla: Lily Lolon poskipunaduo

*mainoslinkki

Mineraalimeikkien parhaimpia brändejä edustava Lily Lolo on viime aikoina panostanut jauhemaisten mineraalimeikkien ohella  puristemuotoiseen värikosmetiikkaan. Esimerkiksi uusia mineraaliluomiväripaletteja on julkaistu, ja nyt Lily Lolon kevään uutuuksista en malttanutkaan  skipata Naked Pink -poskipunaduoa, jonka värimaailma on viileän pinkki.

Lily Lolo on mineraalimeikkisarja, jonka suurin osa tuotteista on vegaanisia. Eläinkokeettomuudesta kertoo Leaping Bunny -sertifikaatti.

Postaus päivitetty 2019.

Lily Lolo poskipunaduo

Lily Lolo poskipuna Naked Pink -duo testissä


Lily Lolon  poskipunaduo lyhyesti

 • puhtaat mineraalipigmentit
 • toinen sävy mattainen, vaaleampi on hohtava 
 • sopii todella hyvin vaalealle ja viileälle ihonsävylle
 • vegaaninen
 • super-riittoisa ja edullinen hinta (alle 20 euroa ja paletti kestää vuosia)
 • sävyjä voi yhdistellä: vaalea hohtava sävy toimii myös kepeänä highlighterina
 • pigmenttiä on hyvin, mutta ei niin paljoa, että vaarana olisi liian "näyttävä" lopputulos yhdellä sipaisulla

Naked Pink-poskipunaduon tummempi sävy on mattapintainne, ja vaaleampi sävy hehkuva, mutta ei glitterinen. Molempia sävyjä voi käyttää joko yksistään tai yhdisteltynä - hehkuva sävy toimii myös kepeänä highlighter-tuotteena.

Näin vaaleaihoisena kiitän neutraalipohjaisia sävyjä, jotka sopivat monelle ihon pohjasävylle ilman kikkailua. Lily Lololta ilmestyi muuten myös toinenkin vegaaninen poskipunapaletti Coralista, jonka värit ovat persikkaisempia ja lämpimiä.

Kahden poskipunan yhdistelmä on kätevä arkimeikin osanen, jolla on vaikea saada tummaa erottuvaa "pelleposki"-efektiä. Poskipunien kanssa tulee toisinaan pelättyä liian "erottuvaa" ja vaikeasti häivytettävää jälkeä, mutta  paletin sävyt ovat kätevästi kerrostettavissa tummemmiksi. Molemmat sävyt ovat todella pigmenttisiä, mutta siveltimeen on helppo annostella sopivasti (eli ei-liikaa) väriä. Meikkivoiteen ja mineraalimeikin päälle sävyt ovat levittyneet tasaisesti, pöllyämättä.
 
Vaikka vaaleampaa hohtavaa pinkkiä sävyä voi hyvinkin käyttää yksistään, pidän tummemmasta mattasävystä tllä hetkellä epäpuhtauksien vuoksi äepätasaisella ihollani enemmän. Tosin molempi parempi toimii vieläkin paremmin sävyjen yhdistelyn kanssa, ja hehkuvampi sävy tuo hillitysti kaunista hohdetta kasvoille ilman kimalteita. Paletilla saa helposti freesattua talven jäljiltä kalpeaa hipiää ja jäljen saa kerrostettua hyvin myös tummemmaksi tarvittaessa.

Vaikka olenkin jauhemaisten mineraalien kanssa pelaava tyyppi, täytyy myöntää että puristeposkipuna kulkee kätevästi mukana kompaktissa peilirasiassa.

Paletti on mineraalipohjainen, ja se on iholle ystävällisempi kuin moni synteettinen, talkkia sisältävä poskipuna - Lily Lolon poskipuna ei esimerkiksi sisällä talkkia, pigmentit ovat puhtaita mineraaleja, ja koostumus sisältää antibakteerista jojobaa.


Vasemmalla Lily Lolon Naked Pink -poskipunan tummepi mattasävy, oikealla vaaleampi shimmer-sävy:
Kommentit

 1. Mä käytän poskipunaa aina kun meikkaan :) En voisi kuvitella olevani ilman!

  Tässä duossa on kyllä tosi kivat sävyt. Täytyisi itsekin tutustua jo vihdoin Lily Lolon tarjontaan vähän paremmin. Paljon näitä kehutaan, mutta mulle jäänyt etäisemmäksi sarjaksi. Yhden peitevärin kyllä Lily Lololta omistan, mutta sitäkin käytän harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tottunut poskipunaan hiljalleen vuoden ajan, mutta nykyään en osaakaan olla ilman. :D

   En voi muuta kuin suositella Lily Loloa, kohtuuhintaista ja laadukasta kosmetiikkaa. :)

   Poista
 2. Tässä näyttää olevan mukavat perussävyt, ja myös se persikkainen paletti oli nätti. Vaikka siinä se toinen väri olikin higlighter, joille itselläni ei hirveästi ole käyttöä, koska iho ei ole kovin tasaisen pinnaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo muutama persikkainen sävy, niin päädyin tähän. Sävyt ovat molemmissa tosiaan kivoja perussävyjä!

   Tässäkin tuota vaaleampaa voi käyttää "highlighterina", mutta efekti on hillitympi epätasaiselle iholle jos alla on myös tuo mattainen poskipuna. :)

   Poista
 3. Tää voisi sopia hyvin meidän blogin Bellelle, joka tykkää kylmistä sävyistä. Itseäkin paletti alkoi kiinnostamaan, vaikken usko tarvitsevani lisää poskipunia hetkeen. :D Kauniit sävyt tosiaan, ihanan hempeät ja arkimeikkiin passaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tykkään itsekin kylmistä sävyistä meikissä, samankaltaisia poskipunia ei aiemmin multa löytynytkään. Paletti on ehdottoman arkikelpoinen!

   Poista
 4. Vaikuttaa ihanalta poskipunalta ja lisäksi Lily Lolon pakkaukset ovat todella tyylikkäät! :) Mulla on Lily Lololta yksi irtoposkipuna. Se on tosi hyvä koostumukseltaan ja sävyltään, mutta mä saan sillä aina aikaiseksi hirveät pelleposket. Kiinteät poskipunat sopivat siis mulle paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä on ainakin helppo "annostella" siveltimeen. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^