Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

BH Cosmetics Nude Rose-paletti | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

BH Cosmetics Nude Rose-paletti

Värikkäistä luomiväripaleteista tunnetun BH Cosmeticsin repertuaari on jäänyt vähän vieraammaksi, vaikka valikoimassa onkin  paljon vegaanikelpoisia meikkejä. Neutraalien sävyjen käyttäjästä esimerkiksi jättimäisen värikkäät paletit ovatkin ehkä tuntuneet jokseenkin liian "levottomilta". Nude Rose-paletin sävyt saivat kuitenkin nudesilmämeikki-tyypin pään kääntymään, ja samalla ottamaan mittaa BH Cosmeticsin kosmetiikasta.


Myönnettäköön että olen myös vähän skeptinen "halpismeikkejä" kohtaan. BH Cosmeticsin hinnat eivät paljoa luottokorttia rasitakaan, mutta jostain syystä tulee aina myös mietittyä, korvaako halpa hinta tuotteen toimivuuden (vaikka toki myös tiedän, että myös halpa kosmetiikka voi olla hyvää, mutta silti). Uteliaisuus kuitenkin voitti, joten katsotaan miten Nude Rose on pärjännyt.


Metallinen pakkaus on jämäkkä ja melkoisen kookas, joten palettia tulee tuskin otettua reissuille mukaan. Itse sävyt ovat perushyviä ja universaaleja nudepalettiin, jokaista tulee varmasti käytettyä. Kahdentoista luomivärinapin joukkoon on mahdutettu hyvin erilaisia sävyjä, vaikkakin tässä nudepaletissa kaikkien sävyjen erot toisiinsa eivät ole suurensuuria. Mukana tuli myös kuvallinen ohje päivä- ja iltameikeille, mutta itse olen aika pro jättämään ko. ohjeet huomiotta ja meikkaamaan vaan fiiliksen mukaan. 

Luomivärien pigmentti on myös hyvä, eikä väriä tarvitse nyhtää siveltimellä. Paletin sävyt ovat myös kimallukseltaan melko hillittyjä ilman varsinaista glitteriä, mutta ns. mattasävyissäkin on hentoa "kuultoa". Pohjustetuille luomille loihdittu meikki on myös kestänyt todella hyvin koko päivän. Sävyjä tulee kuitenkin automaattisesti verrattuna myös tähän mennessä parhaisiin käyttämiini luomiväreihin, eli Urban Decayn ja Lily Lolon puristeluomiväreihin, joiden varjossa BH Cosmeticsilla olisi vielä himppasen parannettavaa. Paletti on siis ainakin tasoa hyvä, mutta kun on antaa vertailukohdetta, niin blogia ei kirjoiteta ilman pientä kritiikkiä. ;) 

Luomivärien koostumus on hieman pölisevä, toisilla sävyillä enemmän kuin toisilla. Tämän tiedostaminen meikatessa vaatii vähän enemmän tarkkuutta kuin niillä kuuluisan kermaisilla luomivärinapeilla ehostautuminen. Sävyjä kannattaakin annostella alussa vähemmän kuin enemmän, jotta varisevaa pigmenttiä ei pölise kasvoille. Nude Rose-sävyjen työstettävyys on myös hyvä, mutta osaa sävyistä voisi mielestäni olla helpomminkin häivytettävissä. Tai sitten vika on vain omassa sivellinkädessäni. :)


Oheisessa kuvassa swatchattuna paletin tummempia sävyjä ilman pohjustusta. Shimmeriset sävyt levittyivät paremmin, ja pigmenttisyyskin erottuu kuvasti hyvin. Vasemmalta oikealle nrot 3 (ylärivi), 9, 11 ja 8. 


Paletti on ostettu BH Cosmeticsin jenkkisivuilta 14 dollarilla. Sarjaa on myynnissä Suomessa Tampereella Bellana-nimisessä kauneushoitolassa, joka on myös BH Cosmeticsin maahantuoja.

Kommentit

 1. Olen juuri etsimässä itselleni mahdollisimman natural sävyistä luomiväripalettia ja tämä tuli täydelliseen kohtaan! Vielä pitää hieman katsella ja vertailla vaihtoehtoja, mutta tässä olisi hinta ainakin kohdallaan :) Tosin jäin vähän haaveilemaan Lily Lolon luomiväripaletin perään. Pitäisiköhän tässä kohti satsata hieman enemmän vai harjoitella ensin edullisemmilla? Vaikeita päätöksiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea natural-paletin valintaan! :D Vaikeita päätöksiä kyllä, itse olen tyytyväinen että valitsin ensimmäiseksi "kunnolliseksi" neutraaliksi luomiväripaletiksi Lily Lolon Laid Baren, joka ei ole kovin paljoa esim. tätä BH Cosmeticsin palettia kalliimpi.

   Jotenkin tuntui myös helpommalta "harjoitella" helpommin levittyvien luomivärien (LL:n) kanssa heti alusta, vaikka tämäkin BH Cosmeticsin paletti on ihan jees. :)

   Poista
 2. Kauniita neutraaleja sävyjä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^