Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredale PurePressed Blush & LipDrink SPF15 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredale PurePressed Blush & LipDrink SPF15

Jane Iredalen meikit pr-näytteitä, *mainoslinkki

Jane Iredalen hienoinen hehkutus on varmasti tullut jo blogia tovin seuranneille tutuiksi. Erityisesti Janen suojakertoimellinen BB-voide on ollut viime viikkojen aikana simppeli meikkipohja mineraalipuuterin kanssa, samalla kun se on suojannut ensimmäisten kesän auringonsäteiden kavaluuksilta.

Ylellishenkisen sarjan parhaita puolia on myös säännöllinen uusien kokoelmien julkaiseminen. Olenkin viime päivien oudon valoilmiön myötä sipaissut huulille Jane Iredalen suojakertoimen 15 sisältävää Lip Drink-huulirasvaa ja tutustunut sarjan PurePressed-poskipunaan.

Päivitetty 2019
 

Jane Iredalen meikit: poskipuna ja huulirasva SPF:llä


Mineraalipohjaiset PurePressed-poskipunien pakkausilme on hiljattain muuttunut (kultainen peilirasia on kyllä tyylikäs), mutta muutoin pressatut poskipunat ovat olleet tovin jo valikoimassa. Osassa poskipunissa on karmiinia, mutta vegaaniset meikit ovat merkattu selkeästi sarjan nettisivuille. 

Poskipunan sävy Flawless on hillitty persikkainen, silmieni mukaan myös hieman ruskean ja terrakotan vivahteita sisältävä sävy. Pakkauksessa sävy näyttää siltä että en olisi siihen ehkä ensimmäisenä kaupan hyllyllä tarttunut, mutta iholla sävy onkin aika flawless (haha). Mattapintainen puna ei heijasta ihon epätasaisuuksia ja neutraali sävy mätsää kuin mätsää moneen meikkiin. 

Pakkauksessa sävy näyttää melko vaalealta, mutta vaalealta iholta erottuva sävy on kuitenkin todella pigmenttinen. Onnistuinkin ensimmäisellä käyttökerralla sutimaan ne kuuluisat pelleposket, kun ajattelin siveltimen vaativan väriä enemmänkin. No, pigmenttisyys on kuitenkin oikeasti hyvä asia, sillä poskipunaa ei kulu niin paljoa. Tosin levittäminen vaatiikin sitten hentoa sivellinkättä. ;) Swatch-kuvaan puuterimaista poskipunaa on kerrostettu erottuvuuden parantamiseksi.Lip Drink-huulirasvan pinkki sävy Flirt on suojakertoimellisen huulirasvasetin aivan uusin tulokas. Vegaanille sopivia huulirasvoja ei kovin monella merkillä ole, ja Jane Iredalen kokoelma saa pisteet myös titaanidioksidiin perustuvasta SPF 15-kertoimesta. Harvoin huulille tuleekaan sipaistua suojakertoimia, mutta itselläni aurinko saattaa "rohduttaa" huulia hyvinkin helposti varsinkin ensisäteiden aikaan.


LipDrinkissa on hento pinkki sävyte, suunnilleen Hurraw-sarjan kirsikkahuulirasvan tasoa omilla huulillani. Söpöä väriä enemmän tykkään kuitenkin makean kirpeästä sitruksisesta tuoksusta (mausta?) ja rasvan kevyestä koostumuksesta. Huulirasva levittyy kepeän pehmeästi, ja huulille jäävä tuntu ei ole liian "raskas", vaikka SPF:ää riittääkin. Huuleni eivät ole kroonisen kuivat, mutta huulirasvan käytön skippaamisen kyllä huomaa nopeasti. Tuotteen kosteutus perustuu erilaisiin kasviperäisiin vahoihin, vaseliinia ei Jane Iredalen tuotteista löydä.

LipDrink tuntuu myös hieman täyteläisemmältä kuin normaalisti käyttämäni rasvat, eikä se katoa kuiviltakaan huulilta hetkessä. Lisäksi hento sävyte käy myös nopeaan nudemeikkiin, ja huulirasva onkin päässyt kulkemaan mukanani lompakossa (jep, säilytän siellä huulirasvoja). Avattuna puikolla on 12 kuukauden säilyvyys.

Jane Iredale on ammattilaisten käyttämä sarja, ja sitä on myynnissä useilla kosmetologeilla ympäri Suomea.


Edit: Löydät Jane Iredalen tuotteita nettikaupasta myös *Cocopandasta.
Kommentit

  1. Tykkään tosi paljon Lip Drinkeistä, helppoja käyttää. Hieman sävyä huulille ja tuntuvat kosteuttavilta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, juuri näin. Niin tykkään minäkin nyt. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^