Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kukkaistuoksua minikoossa | The Body Shop British Rose | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kukkaistuoksua minikoossa | The Body Shop British Rose

Intoilin kevättalvella Body Shopin uutuusparfyymista, jonka tuoksu oli juuri sopivan raikas, ei-tätimäinen ruusu. Vaikka en kovin usein Body Shopin  vartalotuotteita käytä, British Rose-sarja on makuuni se houkuttelevin  firman Shopin tuoksusarjoista (joskin uusinta Pinita Colada-sarjaa en ole nuuhkutellut). Kaukana ovatkin ne ajat, jolloin Body Shopista tuli ensimmäisenä mieleen superhedelmäiset mansikka- ja mandariinisuihkugeelit! Ruusuntuoksuinen valikoima jäi tietenkin kutkuttamaan sen verran, että kotiutin pari sarjan minikokoista täkyä.


The Body Shop ruusukosmetiikka testissä


Vartalokosmetiikkaan ei tule panostettua siinä määrin missä kasvojenhoitoon tai meikkeihin, ja se toisaalta myös näkyy helposti kuivahtavana kropan ihona. Talven jäljiltä kuivahtanut (ja milloin mistäkin syystä helpommin kuivuva) iho tykkääkin vartalovoin paksuudesta. 

Body Shopin British Rose-vartalovoin kerrotaan soveltuvan normaalille ja kuivalle iholle, ja sen luvataan jättävän iholle hentoa hehkua. Tuotteen ruusut ovat luomulaatuisia, ja voissa vaikuttavat myös reilusti tuotetut soija- ja parapähkinäöljy sekä sheavoi. Ruusuvoi on harvoja lafkan vegaaneille sopivia vartalovoita, ja koko tuoksusarja on vaahtoavaa suihkugeeliä ja kuorinta-ainetta lukuunottamatta vegaaninen.

Vartalovoi on peruskosteusvoidetta odotetusti paksumpi kosteuttaja, joka imeytyy ihoon myös vähän hitaammin kuin kevyimmät koostumukset. Mutta vain vähän hitaammin, sillä kärsimättömänä minulla ei olisi aikaa odotella voiteiden imeytymistä ennen pukeutumista. Kuivan ihon tilanteen helpottuminen on näkynyt voin myötä selkeästi jo parin käyttökerran perusteella esimerkiksi säärten iholla, ja melkein harmittaakin että en hankkinut kerralla isompaa purkkia tuoksuvaa voidetta. Iholle jää myös perusvoiteita "rasvaisempi" tuntu, mutta luvattua hehkua en oikeastaan erota iholtani voiteen levityksen jälkeen. Toki iho on vähemmän kuivempi ja vähemmän matta, joten jo pintakuivuuden poistuminen voi olla hehkua...


TBS ruusuvartalovoide

British Rose-suihkugeeli hoitaa hommansa myös hyvin. Geeli on luonnonkosmetiikan koostumuksiin tottuneelle melko paksua (eli geelimäistä?), mikä ei sinänsä haittaa, sillä koostumus ei livahda sormien välistä. Myös pesevyys on sitä mitä toimivalta suihkuputsarilta odotan: ei kuivata, ja pesutehot ovat hyvät hikoilun jälkeenkin. Ja lisäksi kylppärissä tuoksuu raikkaan ruusuiselle vielä suihkuhetken jälkeen.

Minikokoisten British Rose-tuotteiden tuoksu kerrostuu todella hyvin sarjan Eau De Toiletten kanssa,  mutta raikkaan ruusutuoksun erottaa vienosti myös ilman parfyymilisäystäkin. Toki parfyymimittoihin ei pelkillä vartalotuotteiden tuoksuilla ylletä. En suosittelisi sarjaa tuoksuttomia tuotteita vaalivalle, vaan pikemminkin vähän tuoksuvamman vartalonhoidon ystävälle.

British Rose Shower Gel

Hankin ruusutuotteet osana lahjapakettia, jonka hinta oli kymmenen euron tietämillä. Täysikokoiset ovat luultavammin edullisempia litrahinnoiltaan, mutta toisaalta pienet putelit tulee käytettyä varmemmin loppuun ja ne kulkevat myös kätevämmin mukana.  Body Shopin tyhjät kosmetiikkapurkit voi muuten viedä myymälöihin kierrätettäväksi, vaikka varsinaisia keräyspisteitä tyhjille purkeille ei enää myymälöistä löydykään.

Ps. Blogin ensimmäinen synttäripäivä lähestyy, ja juhlan kunniaksi piakkoin on luvassa on pieni ylläri telle lukijoille! ^_^

Kommentit

  1. Rakastan TBS:n uuden ruususarjan tuoksumaailmaa, on tosi onnistunut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On todellakin, ruusutuoksun kanssa kun voi mennä monella tapaa pieleen mutta tämä TBS:n British Rose on onnistunut. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^