Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nudekynnet x 2 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nudekynnet x 2

Luonnollisen sävyiset, omaa ihonsävyä liippaavat kynsilakat ovat armollisia värejä, sillä  kynsilakan pinnan kuluminen tai lohkeilu ei näy kynsissä isolla kontrastilla. Omissa tassuissani lähes mikä vain kynsilakkaus alkaakin vaatia uusimista jo parin päivän kuluttua levittämisestä. Kynsien lakkaus vaatii kuitenkin aina oman rauhoittumishetken, ja vähän kiireisimmille (tai ihan vain laiskoille) päiville bongailen kynsille vähemmän räikeitä sävyjä.

Olen joskus naistenlehden sivuilta bongannut huomion siitä, että neutraalit/nudekynsilakat eivät olisi kynsillä kovin imartelevia, sillä ne näyttivät " tylsiltä ihon jatkeelta", tai jotain sinnepäin. :D  No, makunsa kullakin, ja varsinkin vähän tuunattuna neutraalitkin  kynsilakkasävyt ovat kivoja. 


Olen viime aikoina tykästynyt  Mineral Fusionin vegaanisiin kynsilakkoihin. Sävyvalikoimassa on paljon perussävyjä, mutta ennemminkin ihastelen lakkojen pitkäkestoisuutta ja nopeaa kuivumisaikaa. Hyvän peittävyyden saa kahdella - kolmella kerroksella. Esimerkiksi IHerbissä myynnissä olevan merkin lakat ovat 5-free, ja vegaanisen valikoiman voi filtteröidä merkin omilla nettisivuilla.

Canyon-sävy on harmahtava beige, todella hillitty ja "turvallinen" sävy. Lakan pinta on crememäinen, joskaan lakka ei ole kovin paksua, ja pitkät kynnet vaatinevat kolme kerrosta lakkaa. Sävy on hyvä pohja erilaisille tuunauksille. Kullanvärisiä ja mustia hippuja sisältävä glitterlakka on Body Shopin joulukokoelmasta. Yleensä saan muuten minkä vain lakan kestämään pidempään, kun viimeistelen kynnet glitterlakalla. 
100 % Puren Gelato on taas astetta tummempi, niin ikään harmahtava neutraali (joka ei nimestään huolimatta tuo ensimmäisenä mieleen gelatoa). Mätsäsin sen Mineral Fusionin metalliseen pinkkiin shiftaavan glitterlakan kanssa, joka päivittää  neutraalin lakkaan sopivasti bling blingiä. Vaikka sarjan kynsilakat kuulostavat melko hipeiltä (" 10 -free" !), kestävyys on ollut hyvä ja koostumus mukavan paksua ja kiiltävää. Osaa merkin lakoista saa suomalaiselta maahantuojalta.

Glitterlakkojen käyttäminen on suurinta "kynsitaidetta" johon viitsin kykenen, vaikka ihastelenkin usein hienoja kynsitaiteiluita Instagramista ja blogeista, milloin mosaiikkikuvioilla kuin kissakuvilla koristeltuna. Itse tyydyn vain tyylikkään kynsitaiteen ihasteluun ja helpompaan kynsienlakkaukseen. :)

 


Aluslakkana käytin vanhaa tuttua ZAOn kynnenkovettajaa ja päällä 100 % Puren päällyslakkaa. Gelato saa vähän miinusta siitä, että lakan koostumus on alkanut vähän erottumaan (kuten ensimmäisestä kuvasta näkyy), ja pulloa on täytynykin liikutella jotta massa pysyisi tasavärisenä.

Näkyykö kynsilläsi usein neutraaleja/nudeja kynsilakkoja? Nudelakat, jees vai nou. ;)

Kommentit

 1. Nättejä lakkauksia. Itellä joskus nudettaa, yleensä ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) No näin voisin todeta itsekin, nudekynnet ovat kyllä toisinaan paikallaan. :)

   Poista
 2. Ihania lakkoja! :) Vaikka tykkään silloin tällöin irroitella kynsien kanssa, yleensä suosin neutraaleja värejä. Ne tuntuvat turvallisista ja sopivat yleensä hyvin yhteen kaikkien meikkien ja vaatteiden kanssa. Mun ihan suosikkilakka on The Body Shopin Meet Me at Dusk! <3 Oon katsellut sillä silmällä iHerbissä noita Mineral Fushion lakkoja, täytyykin laittaa tilaukseen joku kiva sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä totta että neutraalit lakat sopivat kätevästi eri meikkeihin ja vaatteisiin! Mun piti ihan katsoa mikä tuo TBS:n Meet me at dusk oli, ja vau, onpas sekin nätti. Muistaakseni hypistelinkin sitä yksi päivä myymälässä. :D

   Poista
 3. Gelato on ihan supernätin sävyinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siitä myös enempi näistä kahdesta. :) Ei ihan vaalein neutraali. :)

   Poista
 4. Käytän eniten väritöntä lakkaa, nudeakin joskus. Syksyisin ja talvisin voi olla jotain violetin sävyä kynsissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän myös violettia paljon nimen omaan syksyllä! :)

   Poista
 5. Nudet on arkena just parhaita! Tuo Gelato on kyllä ihan mielettömän nätin värinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gelato on tosi kiva, kun se on sopivasti vähän omia kätösiä tummempi. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^