Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun loppuneet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Toukokuun loppuneet

Toukokuu on ollut melkoisen hektistä puuhailua, ja kiireen keskellä arkisen kosmetiikan puteleihin on ollut luottaminen ihonhoidossa. Päivien kääntyessä "viralliseen" kesäkuukauteen onkin taas aika tsekata kuukauden vegaanikosmetiikan loppuneet, joissa koreilee moni tuttu ja hyväksi testattu puteli. 

Mutta pieni muistutus ennen kuin menen itse asiaan:

Olettehan muistaneet osallistua Hurraw!-huulirasvojen arvontaan? Vielä on muutama päivä aikaa käydä kertomassa, mitkä kolme huulirasvaa ovat suosikkejasi herkkuhuulirasvojen valikoimasta!  ^_^


Ja sitten itse loppuneet, joista ei kovin suurta kuormaa kertynyt. Erboristican vartalonkuorinta oli hyvä peruskuorinta vartalolle, vaikkakin sarjan tuoksumaailma voisi olla makuuni myös vähän raikkaampi. Kuitenkin kuorintana tämä aprikoosinkiviin pohjautuva aine oli kätevä, kuorintatuntuma oli sopivan rouhea maitomaisessa emulsiossa. Olen tosi huono hankkimaan vartalonkuorintoja, ja nyt olisikin ajankohtaista bongailla jokin kiva uusi kuorinta-aine.  Edit 2017: Erboristicaa ei löydy enää Leaping Bunny -listoilta joten eläinkokeettomuudesta ei ole enää varmuutta.

Deep Steepin ihanasti tuoksuva vartalonkuorinta oli puolestaan paksumpi, öljypohjainen sokerikuorinta. Massa jättää iholle öljyisen pinnan suihkun jälkeen, josta kaikki eivät tykkää, mutta silloin tällöin käytettynä tästä sai myös hyvän kosteusbuustin kropalle. :)

Neal's Yard Remediesin laventelisuihkugeeli palveli vähän erilaisena, yrttisen tuoksuisena kropan putsarina. Jos on tottunut hedelmäisiin suihkugeeleihin, laventelin rauhoittavan makea tuoksu saattaa yllättää, mutta itse olen jo sen verran hippi että ajoittaiset laventelikuurit toimivat. ;)


Kasvojenhoitopuolelta sain hupenemaan Providan ja Patykan luonnonkosmetiikkaa. Providan maitomainen putsari ja sekaihon kasvovesi muodostivat hyvän kombon epäpuhtauksien nujertamiseen. Kun seuraavan kerran tulee tarvetta uusia ihonhoitovarastoja, yritän muistaa Providan simppelin ulkoasun taakse piiloutuvat helmet.

Patykan Tea Tree-voide on suunnattu etenkin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle ja voiteen koostumus olikin melko kevyt. Raikkaan tuoksuinen voide jätti hennon mattapinnan ja päti parhaiten meikinalusvoiteena, tai esimerkiksi ihoöljyn kanssa yövoiteenakin.


Pahoittelen kuvaa rähjääntyneestä etiketistä, mutta niin vain Am Naturin ruusu-puhdistusgeelin tarra irtosi asteittain veden vaikutuksesta. Tämä olikin suunnilleen ainoa miinus jonka maitomaisesta putsarista keksin. Terrakotan värinen aine puhdisti meikinjämät hyvit kaksoispuhdistuksen osana, ja pintakuiva iho tykkäsikin hellästi puhdistavasta emulsiosta.

Konjac Sponge-sieni alkoi vedellä myös viimeisiään, ja kuvassa se onkin melkoisen esteettisesti kokoon kuivunut. Melkein kiinnostaisi kokeilla myös muunvärisiä konjakkisieniä, joissa mustan bambuhiilen tilalla on esimerkiksi punaista savea tai vihreän teen uutetta. :D

Balm Balmin minituoksusetin bergamotti-tuoksu tyhjeni ensimmäisenä. Klassikkotuoksua oli helppo miksata muiden kanssa tai jopa pitää siltänään. Luonnonkosmetiikkamerkki Balm Balmin tuoksut pohjautuvat eteerisiin öljyihin, ja pidänkin tästä hyvin aidon tuntuisesta tuoksumaailmasta.

Provida, Patyka ja Am Natur saatu blogin kautta. 

Kommentit

  1. Mua aina ärsyttää, jos etiketit tuolla lailla lähtevät irti. Puhdistusgeelin etiketin pitäisi kestää käsittelyä veden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muakin. Tuon etiketin hiutaleita oli sitten vielä ympäri kylppäriä. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^