Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren meikkipohja & kasvopaletti (feat. alekoodi!) | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

100 % Puren meikkipohja & kasvopaletti (feat. alekoodi!)

100% Puren meikit on saatu testiin. *mainoslinkki

100 % Pure on yksi mielenkiintoisimmista kosmetiikkamerkeistä, joihin olen viimeisen vuoden aikana tutustunut. Sarjan meikkien pigmentit ovat pääosin peräisin hedelmistä ja kukista. Luomuainesosiin keskittyvästä sarjasta ei luonnollisesti löydy esimerkiksi  synteettisiä säilöntäaineita, vaan tuotteissa painotetaan "syötäväksi kelpaavia" aineita.

Merkin saatavuus on ilahduttavasti ponkaissut nousuun Suomessa.  Sain aivan vähän aika sitten perustetulta Koreina-verkkokaupalta testiin 100 % Puren meikkivoiteen, peiteaineen ja meikkipaletin. Suurin osa 100 % Puren kosmetiikasta on vegaanista, ja esimerkiksi Koreinassa voi filtteröidä valikoiman vegaanisen kosmetiikan. 

Yritin välttää kilometripostausta ja pukea innostukseni testituotteista lyhyempään muotoon, mutta en osaa sanoa, kuinka hyvin onnistuin. ^_^


Postaus päivitetty 2019.
100 Pure meikit

100 % Puren meikit - testissä Healthy Foundation-meikkivoide ja meikkipaletti


Vegaanisia meikkivoiteita kysytään paljon, onhan toki usein kyseessä meikin tärkein tuote. Fruit Pigmented Healthy Foundation on hyvin peittävä, mattapinnan jättävä meikkivoide, joka hyödyttänee eniten rasvoittuvaa tai sekaihoa. Tuotteessa on UVA/UVB-suoja ja sen ainesosissa on paljon hoitavia, antioksidanttipitoisia kasviuutteita ja vitamiineja. 

Pumppupullossa olevan meikkivoiteen koostumus on täyteläistä, mutta tulos ei ole pakkelimainen. Ihoni vaatii enemmän peittäviä tuotteita, ja kerroksella meikkivoidetta saa hyvin sekä näpyt että vanhat jäljet piiloon.

Jälki on selkeästi peittävämpi kuin sävyttävien BB-voiteiden. Luonnollinen koostumus tasoittaa myös epätasaista ihoa todella hyvin, ja mattapintaisuudesta huolimatta meikkivoide levittyy tasaisesti kosteutetulle iholle. Meikkivoiteen levittämisen kanssa ei silti kannata aikailla, sillä se tasoittuu iholle nopeasti. 

Keltapohjainen sävy Créme näytti purkissa liian tummalta iholleni, mutta se sulautui kuin ihmeen kaupalla vaaleaan hipiääni. Toisaalta keltapohjaiset sävyt tasoittavat ihon punaisuutta, olen myös hieman päivettynyt, ja toisinaan toiset meikkipohjat myös "sulautuvat" ihon sävyyn paremmin. Luottomeikkipohjanihan oli Lily Lolon China Doll, eli vaalea sävy on yhä kyseessä.

100 pure healthy foundation meikkivoide

Voidemainen peiteaine Fruit Pigmented Brightening Concealer on sekin sävyä Créme, joskin sävy on meikkivoidetta vaaleampi. Peiteaine sisältää hedelmäpigmenttien ohella muun muassa anti-age-vitamiineja sekä kofeiinirikasta vihreää teetä.

Peiteainetta annostellaan applikaattorin avulla, joka nappaa päähänsä sopivasti voidetta. Tuote on hyvin pigmenttinen, ja applikaattoria ei tarvitse kastaa tuubissa yhtenään. Voide levittyy iholle hyvin sujuvasti, ja se on meikkivoidetta "juoksevampi" koostumukseltaan.

Concealer on erityisen ässä tummien silmänalusten hillitsemisessä. Peiteainetta voi hyvin käyttää myös esim. epäpuhtauksien päälle. Jälki on kuulaan peittävä, ja se on kestänyt meikkivoiteen tavoin mineraalipuuterin alla kertymättä juonteisiin.

Swatchissa vasemmalta: meikkivoide Créme, peiteaine Créme ja vertailuna Lily Lolon BB-voiteen sävy Fair (selkeästi meikkivoidetta vähemmän peittävä). Swatch käsivarrella luonnonvalossa.


Meikkipohjan jälkeen suunnataan katse kompaktiin pahvikantiseen palettiin.

Peilillä varustettu Pretty Naked-meikkipaletti sisältää kolme luomiväriä, poskipunan ja hohdepuuterin. Sävyt ovat neutraaleja, ja kombo on kätevä all-in-one-setti. Neutraalit sävyt sekä sopivat useaan meikkiin ja usealla ihonsävylle, ja ovat lemppareitani juuri "ajattomuutensa" vuoksi.

Pidän etenkin siitä että luomiväreissä on keskitytty hyviin matta/semi-mattasävyihin, ja tummimman luomivärin kimallus on myös sopivan "toimistokelpoista". Pigmenttiset koostumukset eivät pölise, sävyjä on helppo levittää luomelle, mutta en ole juurikaan kokeillut kerrostaa sävyjä. Paletin värit ovat kestäneet hyvin pohjustettuina koko päivän kiltisti paikallaan. 

Poskipuna on hurjan pigmenttinen, joten kevyt käsi sudittaessa on muistettava. Sävy on mattaisa, enemmän lämpimän sävyinen punainen. Korostustuotteen hehku on niin ikään hillittyä, ja tuotetta voi esimerkiksi sutia myös poskipunan päälle luonnolliseksi heleyttäjäksi (sävy sopii myös silmämeikkiin).


Kuvassa lähes "no-makeup-makeup-look" silmillä, silmänalusella peiteaineen tyylinäyte. Tummemmat luomivärit sopivat myös "utuiseen" rajaukseen.


100 % Puren meikkikokemukseni lyhyesti: tykkään näistä kaikista! :) Etenkin meikkivoide oli todella positiivinen ylläri!

Tuotteiden hinnat Koreinassa: meikkivoide 42,9 €, peiteaine 21,9 € ja meikkipaletti 48 €.

Ja palkkiona siitä, että jaksoitte lukea tänne asti:

Koodilla RABBITGLOW15 saat  -15 %  Koreinan valikoimasta 7.7.2016 saakka.

En saa koodista mitään itselleni, eikä tämä ole "maksettu mainos". :) Joten olkaa hyvät! Koreinan valikoimassa on 100 % Puren lisäksi suosikeistani myös esim. Lily Loloa ja Milania (viimeksi mainitusta postausta tulossa).

 

Kommentit

 1. Ooh, kuulostaa tosi hyvältä tuo meikkivoide! Tekisi kyllä mieli testata :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä, kevyt mutta peittävä. :) Sävyvalikoimaakin on vielä parin toisenkin sävyn verran.

   Poista
 2. Kiitos verkkokauppavinkistä!

  Tuo meikkivoidesävy varmaan sulautuisi munkin iholle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä! Meikkivoiteen sävy oli positiivinen ylläri sulautuessaan. Sävy ei ole kuitenkaan yhtä "kalpea" kuin esim. tuo swatchissa oleva LL:n BB-voide.

   Poista
 3. Voi, olisikohan tässä mulle peitevoide... Olen kaipaillut Maybellinen tilalle luonnollisempaa peitetuotetta, joitain luonnonkosmetiikan tuotteita olen katsellut, mutta monet ovat kakkumuodossa eikä se ole kätevin käyttöliittymä arkikäyttöön. Tämä voisi olla, mä tarvitse jonkin verran peittoa näpyille/arville. Pakkaukset on niin nätitkin. :) Ja mikä ettei meikkivoidekin olisi hyvä, en vaan itse jaksa arkisin meikkivoidetta levitellä, siksi meikkipuuteri on must juttu mulle. On pitänytkin kiittää Bellapierre vinkistä, tosi hyvä tuote korvaamaan synteettistä vastaavaa. :)

  Täytyy tutkailla juhannuksen jälkeen tuota uutta nettikauppaa, paha vaan, koska himotuksia tulee varmasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä peiteaine on tosiaan mukavan pigmenttinen, eikä laisinkaan kuivattava. Itse tykkään käyttää eniten silmänalusille, mutta kokeilin myös muualle kasvoihin ja hyvin "toimi". :)

   Ja tosi kiva kuulla, että löysit sopivan meikkipuuterin, jee!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^