Astetta luonnollisempi kynsilakkauutuus

About vuosi sitten Lily Lolo päivitti somessaan tuloillaan olevista kynsilakoista, ja arvelin niiden saapuvan joulun markkinoille. Kuuden vegaanisen kynsilakan kokoelma tupsahti ilmoille kuitenkin vasta toukokuussa, ja olinkin heti kärkkymässä kivointa sävyä.

Lily Lolo valmistaa luonnollisempaa värikosmetiikkaa, ja kynsilakoistakin on pyritty tekemään mahdollisimman vähämyrkyllisiä. Kynsilakat ovatkin "8-free", eli niistä uupuu kahdeksan kynsilakoissa usein käytettyä "myrkyllistä" ainesosaa. Sävyvalikoima on aika basic, mutta hyvällä tavalla, sillä perussävyille löytyy käyttöä taukojenkin jälkeen.


Candy Floss on söpö baby pink-kynsilakka, täydellinen kesäinen hattarasävy. ^_^ Hempeilykynsilakkoja tuleekin kaivettua naftaliinista aina kesää kohti mentäessä.

Kynsilakan kuvauksessa luvataan pitkää kestoa, iisiä levittyvyyttä ja kiiltävää pintaa. Ja kyllä, kynsilläni Lily Lolon lakka onkin käyttäytynyt aika lailla moitteetta. Usein painiskelen "ekolakkojen" kanssa niiden nopeamman lohkeilun suhteen, mutta Lolon kynsilakka on kestänyt priimana pari päivää useimpia muita lakkoja pidempään.

Lakan koostumus on mukavan paksua ja lopputulos on crememäinen. Mistään ei tunnistaisi että kyseessä ei ole "tavallinen myrkkylakka",  paitsi ehkä miedommasta tuoksusta. Lakalle kannattaa suoda riittävä kuivumisaika (tai siis itse käytän pikakuivattajaa), sillä kuivumien aikana väriin saa painettua helposti esimerkiksi kynnellä "lommoja".

Lakkaputeli on valmistajan tyylin mukaisesti minimalistisen tyylikäs, ulkoasu ei ole laisinkaan halpis. Mutta toisaalta kynsilakkapullon noin 12 euron hinta (esim. Biodellyssa*) tuntuukin olevan Lily Lolon kategoriassa hintavimmasta päästä muihin tuotteisiin suhteutettuna, tosin luonnollisten lakkojen joukossa  tuote ei ole järin tyyris.Ja lopuksi vielä kiitokset kaikille Hurraw!-arvontaan osallistuneille! En tällä kertaa vastannut suoraan kommetteihin, jotta arvontaan osallistujat olisi helpompi arpoa. :D Luin kuitenkin jokaisen viestin ja ehdotuksen postaustoiveista, kiitos niistä! Toki näen kävijätiedoista millaiset postaukset kiinnostavat eniten, mutta kommenttien kautta oli mielenkiintoista lukea, millaiset asiat vegaanikosmetiikan saralla kiinnostavat ja ovat "pinnalla". :)

Kuten tätäkin kynsilakkapostausta luonnostellessani mietin, että  jaaha, taas yksi uusi kynsilakkajuttu blogiin. Mutta toisaalta "pupuloisto" onkin hyvin itseni näköinen, ja täällä näkyy juurikin sitä kosmetiikkaa, jota itse eniten käytän. Kasvotuotteista lähinnä luonnonkosmetiikkaa, usein mineraalipohjaisia ja neutraalin sävyisiä meikkejä, kynsilakka-uutuuksia... ;)  Käytän harkittuja roposiani myös eniten haastavan ihon hoitoon ja meikkipohjiin, ja vartalonhoidossa pärjäilen enemmän "perustuotteilla".  Tuotemerkeissä painotan taas niihin, joilla on eläinkokeettomuussertifioinnit kunnossa. Myös blogin kautta saatujen tuotteiden tulee olla itseäni kiinnostavia, jotta keksin tuotteista myös jotain fiksumpaa sanottavaa. Kesällä blogille löytyy myös himppasen enemmän aikaa, ja testausjonossa onkin superkiinnostavaa vegaanikosmetiikkaa!Hattarakynnet piti kuvata (yllä) vielä pehmentävän filtterin läpi, jotta tulos olisi tarpeeksi hempeä. ;)

 

*Sisältää affiliate-linkkejä.

2 kommenttia

  1. Wau, multa oli mennyt ihan ohi nää Lily Lolon lakat. Voisin hyvin kokeilla, mitä enemmän "free" sen parempi, tosin jännä nähdä mikä on sitten kestävyys, kun omat kynnet ei ole helpoimmasta päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on olleet vasta pari viikkoa markkinoilla. :) Mun kynnet on myös aika haastavat, ja ainakin tämän lakan perusteella Lily Lolon lakat ovat "free"-lakkojen parhaimmistoa. Etenkin paksumpi koostumus on kiva!

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^