Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuun tyhjät | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäkuun tyhjät

Kesäkuun loppuneen vegaanikosmetiikan saalis on melko kohtuullinen, lähinnä päivittäiskosmetiikkaa. Olen ottanut kunnianhimoiseksi tavoitteeksi käyttää loppuun ensin joitain pidempään avattuina olleita purnukoita ennen uusien korkkaamista, ja onnistun tässä vaihtelevin tuloksin. Osa kesäkuun loppuneista oli matkalla kulutettuja näytekokoja, joiden pakkauksia en enää lähtenyt kuljettamaan takaisin kuvattaksi. :D Olen myös viime aikoina lykännyt eteenpäin kosmetiikkaa, jota en itse ehtisi käyttää, tai joka ei sovellu omiin tarpeisiini.


Andalou Naturalsin Brightening Eye Serum on parhaimpia käyttämiäni silmänympärystuotteita. Väsymys näkyy helposti sy-alueellani, ja voide kosteutti ja "elvytti" väsynyttä ja aamuisin turvonnutta silmänympärysihoa. Säilytin tätä  vielä jääkaapissa viilennysefektin korostamiseksi. Koostumus on hieman seerumimainen,kevyt ja juoksevahko,mutta nopeasti imeytyvä.  Voide on iHerb-löytö.

Suosittelen Bottega Verden silmämeikinpuhdistajaa tehokasta, öljytöntä putsaajaa etsiville. Tämä putsasi moitteetta myös vedenkestävän silmämeikin, ja öljyttömästä aineesta ei jää "kalvoista" tunnetta silmiin.

7th Heavenin kookos-hiusnaamio oli kookoksen tuoksuinen, hoitava ja kosteuttava tehohoito. Kampaajakin kyseli tämän jäljiltä, olinko käyttänyt jotain erityisen hoitavaa ainetta hiuksissani. Merkin tuotteita saa ainakin osasta S-ryhmän kauppoja.


Näistä putsareista olenkin loruillut jo aiemmin blogin puolella. Lacto Linen puhdistusvaahto on edullinen ja tehokas,  mutta pidemmän päälle pintakuivalle iholleni toimivat paremmin hellävaraisemmmin pesevät ei-vaahdot. 

Dermalogican Special Cleansing Gel on puolestaan vaahtoputsaria hellävaraisempi, ongelmaiselle iholle suunnattu geelimäinen puhdistusaine. Dermalogican tuotteet ovat mielestäni jokseenkin "apteekkimaisia", mutta sehän ei vaikuta itse toimivuuteen, ja tuote olikin oikein pätevä. Tämä toimii niin öljyn kanssa kaksoispuhdistuksena kuin yksistäänkin tehokkaana putsarina.


Toivon kainosti, että Lh Beautyn tuleva pakkausuudistus kohdistuu myös Fruity-suihkugeeliin. Tuote oli ihanan hedelmäisen tuoksuinen, vähän hyytelömäinen suihkugeeli. Riittoisa pakkaus ja kätevä pumppupullo olivat myös plussaa, mutta en panisi pahakseni hieman uudistetumpaa designia.

Urtekramin uusi kookosvartalovoide hujahti aika nopeasti loppuun. Se oli taktisesti käsienpesualtaan vieressä, joten sitä tuli käytettyä kuin huomaamatta myös käsirasvana. Kookossarjaa näkyy muuten olevan tarjolla Sokoksen kesäalessa.

Deep Steepin kuivaöljy kuului myös "loppuunkäytettävien" tuotteiden listaan. Eksoottisen tuoksuisen, ei-öljylähmäisen suihkeen käyttäminen vartalolle olikin hyvä jelppi kuivalle iholle.

Osa saatu blogin kautta, osa hankittu itse.

Kommentit

 1. Mä oon vähän aikaa sitten tilannut tuon Andalou Naturalsin sy-voiteen. Kiikutin sen heti jääkaappiin tämän postauksen luettuani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No se on paljon viilentävämpi jääkaapin jäljiltä. :D

   Poista
 2. Pitääpä laittaa Andalou mieleen, kun seuraavan kerran tilaan iHerbistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Andalou on yksi mun Iherb-lempparimerkeistä. :)

   Poista
 3. Voisikohan minkä tahansa silmänympärysvoiteen laittaa jääkaappiin? Kuulostaa niin ihanalta mun vuorotyön runtelemille silmänympäryksille :D Mukavaa viikonloppua Eeva! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman mitään tutkittua tietoa asiasta lainaten, arvelisin että voi, ellei sitä ole etiketissä erikseen kielletty. :) Säilytän itse myös jalkadödöä ja yhtä vartalotuoksua jääkaapissa. :D
   Kiitos, sitä samaa! Ja tsemppiä työhön!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^