Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Milanin Total Lash-vegaaniripsari | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Milanin Total Lash-vegaaniripsari

Myytti siitä että vegaani ei löydä mistään toimivia, kohtuuhintaisia ripsareita on omalla kohdallani murrettu jo hyvä tovi sitten. Mutta sehän ei estä testailemasta uusia potentiaalisia tärppejä! 

Milanin Total Lash on ripsari hieman erikoisemmasta päästä, sillä sen harjaosassa on sekä pidempiä silikoniharjaksia että lyhyempiä, ns. tavallisia harjaksia.  Tämä vegaaninen ja eläinkokeeton ripsari olikin googlettelun perusteella saanut toisistaan eriäviä arvioita pitkälti sen vuoksi, sattuiko tykkäämään ripsarin three zone-harjamallista. 


Milanin ripsiväri lupaa pidentää ripsiä, samalla kun kolmpintainen harja erottelee, volymisoi ja taivuttaa ripsiä. Maskaran infotaan myös olevan tahraamaton.

Harjaosan juju piileekin eripituisten harjasten hyödyntämisessä. Olen itse sutinut ripsaria muutaman vedon ensin ns. tavallisilla harjaksilla, jotta ripsiin saisi erottuvuutta ja volyymia. Lopuksi olen käännellyt harjaa ja erotellut ripset pidemmillä harjan silikoni"piikeillä", jotka tuovat myös selkeästi pituutta räpsyttimiin. Kuten arvelinkin, tämänkin kohdalla erotellummat harjakset tuovat pituutta, kun taas pullean malliset harjakset lisäävät volyymia.


Otin Total Lash-maskaran käyttöön hyvin luonnollista jälkeä tekevän ZAOn ripsivärin jälkeen, ja ero maskaran "isommassa" jäljessä oli selkeä. Milanin ripsari tuo räpsyttimiin reippaammin volyymia ja pituutta, ja efekti onkin paljon erottuvampi. Eli ainakin lupaukset volyymista ja pituudesta toteutuvat räpsyttimissä!

Ripsivärin jälki on oikein hyvä, vaikka levitys vaatiikin vähän harjoittelua. Pidemmät harjakset tuntuvat todellakin "piikeiltä", jos niillä onnistuu söhrimään silmään, ja olenkin varonut ripsen tyveä levittäessä. :D Vaikka "piikkiharjat" erottelevat ripsiä myös hyvin, määräänsä enempää ei tämäkään ripsari kestä kerrostusta ennen hämähäkkiripsiä. Olen onnistunut myös tahrimaan luomiani levitysvaiheessa ripsarijäljillä, jotka onneksi poistuvat vanupuikkojen avulla helposti.

Kuvissa ripset eivät ole taivutetut saatika harjatut, mutta ripsarin jälki niistä kyllä erottuu. Mono-luomivärinä kuvissa on muuten Jane Iredalen Flawless-poskipuna

Total Lash lähtee hyvin vedellä ja vielä paremmin oikeaoppisesti silmämeikin poistoaineella. Vaikka kyseessä ei ole teknisesti vedenkestävä ripsari, niin varisemista en ole havainnut. Käytänkin mieluiten vesiliukoisia, ei-vedenkestäviä ripsareita, sillä liian tiukasti istuvat maskarat vievät mennessään usein ripsiä ja ovat vaivalloisempia poistaa.

Ripsaria myy ainakin eleven.fi*, noin 12 euron hintaan. Edit: maskaraa ei ole tällä hetkellä valikoimassa (mahdollisesti väliaikaisesti loppu), linkin takaa löytyy muuta Milani-valikoimaa.

Ja PS. Milanin silmämeikkejä on tulossa vielä lisää omana postauksenaan!

*Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Harja on kyllä aika nokkela. Onneksi kuitenkin aika helppo käyttää ja hyvää jälkeä tekevä. :D

   Poista
 2. Hauska miten näissä jenkkiripsareissa tulee tuollainen suojakorkki, ja ripsiväri oli varmmaan myös pakkauksen sisällä, että tietää ripsarin olevan varmasti tuore :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä oli tosiaan pakkauksen sisällä. :D Milaniahan myydään jenkeissä Walmarteissa ym, jossa ihmiset varmaan availisvat pakkauksia muutoin, joten erillinen pakkaus on varmasti hyvä tässä tapauksessa. :)

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä! Tällä hetkellä on laveran ripsari käytössä, mutta pidemmän käytön jälkeen välillä on hieman kirvellyt silmiä. Pistetään ostoslistalle ja otetaa kokeiluun, ei hintakaan ole yhtään paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä. ;) Hyvän ripsarin löytäminen voikin olla joskus pienoisen etsimisen takana, toivottavasti löytyy sopiva. :) Ja Milanin meikkejä ei ole tosiaan hinnalla pilattu!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^