Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanista matkakosmetiikkaa | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaanista matkakosmetiikkaa

Minilomamatkan pakkailupöhinät tarkoittavat myös kosmetiikkavarastojen läpikäymistä. Matkakosmetiikaksi pakkaan usein tuttuja luottotuotteita, ja toki mahdollisimman kevyttä tavaraa. Olenkin lukenut mielenkiinnolla aiemmin muista blogeista matkakosmetiikkapostauksia, ja kokosinpa itsekin muutaman matkalle mukaan-purnukan.

Postaus ei siis sisällä aivan koko mukaan lähtevää repertuaaria, joka kattaa lähinnä pieniin purkkeihin siirrettyjä pesuaineita ja rasvoja. ^_^ Ja kyllä, kaikki matkatökötit mahtuvat kahteen kosmetiikkapussukkaan! ;)

Jane Iredalen tuotteet, Hurraw!-huulirasva  ja Bottega Verden aurinkorasva saatu blogin kautta, muut hankittu itse.

Matkakoot, nehän kertovat jo nimessään halun päästä pakatuksi! ;) Kaappeihin on kertynyt jos jonkin sorttista testerikokoa ihonhoidosta, joita hamuan mukaan. Kevyemmällä kuormalla on toki kivempi matkustaa, ja harvemmin kotioloissa tuleekaan käytettyä testereitä pois. 

Aromin kiinteä parfyymi on näppärän pienessä purkissa, joka kulkee hyvin myös käsimatkatavaroissa. Kevyt kukkaistuoksu on sopiva etenkin päiväkäyttöön, ja voidemaista tuoksua on helppo sipaista ranteisiin. 

Satunnaisesta jemmailusta on myös hyötyä pakkaamisessa. Siirsin ajat sitten tyhjentyneen Pain kasvovesispray-purkin sisälle kasvovettä isommasta purkista (vielä kun muistaisin, mitä kasvovettä...). 

Yarokin hennosti "hohtava" hiuspuuteri pääsee myös viimein tositoimiin hiusten raikastajana. Myös merkin hiuslakka (ei kuvissa) pääsee mukaan, sillä pakkauksessa on tavaraa "sopivan vähän", 118 ml.Olen saanut rikotuksi niin monta lempparia pressatuista luomiväreistä, joten matkalle lähdetään jo "valmiiksi rikkinäisten" mineraaliluomivärien kanssa. :D Luomivärin virkaa saa toimittaa myös Lily Lolon testerikokoinen Waikiki-aurinkopuuteri, joka on kuitenkin liian hohtava ja tumma kasvojen iholle.


Huulimeikeistä laukkuun sujahtaa väritön Urban Decayn rajauskynä (=sopii  käytännössä kaikkien huulipunien sävyyn), UD:n luottopuna Turn On ja Concrete Mineralsin sävyte, jonka levittäminen onnistuu ilman peiliä.  Huulirasvoja kaksin kappalein: Jane Iredalen SPF:llä varustettu Lip Drink sekä Hurrawin hedelmäinen rasva. Hmm, ja pitäisiköhän vielä jokin huulikiilto...


Kasvomeikin vievät laukusta eniten tilaa, mutta en innostunut siirtämään EDM:n purkkien sisältöjä pienempiin. SPF-pitoinen meikkipohja on must, ja suojakertoimista huolehtivat Jane Iredalen BB-voide sekä good old  Lily Lolon mineraalipuuteri. Lolon Cherry Blossom-poskipuna on niin ikään pitkäaikainen luottokaveri, ja persikka-pinkki-sävy mätsää hyvin vaalealle hipiälle. 

Everyday Mineralsin Matte base-meikkipohja toimittaa taas aurinkopuuterin virkaa (vink: astetta-paria liian tummat meikkipuuterit sopivat hyvin myös varjostukseen). Finishing Powderin mukaan ottamista pohdiskelin, mutta toisaalta sen ansiosta meikkipohja pysyy pidempään fiksailematta mattapintaisempana.


Ja ne pakolliset ja "tylsät" matkakosmetiikat. Viimeisiään vetelevä Deep Steepin jalkasuihke toimittaa virkistävän jalkavoiteen virkaa ilman rasvaista tunnetta, ja on lisäksi karkkisen tuoksuinen! Bottega Verden aurinkovoide pakataan myös mukaan, toivottavasti sää suosii sen verran, että tälle on myös käyttöä. :)

En oikeastaan viehäty Body Shopin Mango-käsiputsarin tuoksusta, mutta se sattui olemaan ainoa omistamani "käsidesi", enkä enää lähtenyt ostamaan uutta tilalle. Vedetön kädet puhdistava geeli on muuten kätevä myös lyhyemmillä junamatkoillakin.

J

Kommentit

  1. Vitsit pisti naurattamaan toi Bimbo tuossa BV:n aurinkosuojapakkauksessa. :D

    VastaaPoista
  2. Jonna: no niinpä, italia kuulostaa välillä tarkoituksettoman hauskalta. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^