Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierre Derma Renew BB-voide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bellápierre Derma Renew BB-voide

Suosin meikkipohjissani eniten mineraalipuutereita, joiden rinnalle (tai siis alle) olen viimeisen vuoden aikana testaillut pikku hiljaa myös nestemäisiä meikkivoiteita. Bellápierren kiinteä mineraalimeikkipuuteri on palvellut käytössäni oikein mukavasti, ja tällä kertaa vuorossa onkin sarjan Derma Renew BB-voiteen syynäys.


Tuote on saatu blogin kautta.

Bellápierren BB-voiteen kuvaus kertoo sen olevan öljytön, ja  vesipohjaisen voiteen luvataan toimivan tukkimatta ihohuokosia. BB-voiteen infotaan toimivan sekä peiteaineena, meikkipohjana, kosteuttajana sekä aurinkosuojana (sisältää aurinkosuojakertoimen SPF 15). BB-voiteen kerrotaan olevan anti-age-vaikutteinen - suhtaudun aika huolettomasti meikkivoiteiden anti-age-lupauksiin, ne kun ovat toissijainen seikka kriteereilleni.

Sarja on tunnettu mineraalimeikeistään, ja BB-voidekin on tosiaan mineraalipohjainen, mutta ei nestemäisenä voi tietenkään olla ns. täysin mineraalituote (kuten vain jauhemaiset parin ainesosan mineraalipohjat ovat). Voiteen sisältämä aurinkosuoja tulee niin fysikaalisesta kuin kemiallisesta (ns.synteettisestä) ainesosasta.


Nyrkkisääntönähän voi pitää sitä, että BB-voiteet ovat kevyen sävyttäviä voiteita, eivät paksun peittävyyden full coverage-meikkivoiteita (toki poikkeuksia löytyy). Bellápierren BB-voide toimiikin kohdallani kevyesti peittävänä, ihonsävyä tasoittavana meikkivoiteena. Kertauksena vielä se, että ihoni on t-alueelta helposti kiiltelevä sekaiho, joka ei ole näin kesällä pintakuiva. Peittävämmän tuloksen esim. epäpuhtauksia silmälläpitäen olen saanut BB-voiteen ja mineraalipuuterin yhdistelmällä.

Meikkivoide  levitty näppärästi ihan sormin, ja se jättää kevyesti kuultavan pinnan, jota tasoitan juurikin mineraalipuuterilla. Käytän aina meikkivoiteiden alla myös kosteusvoidetta, mutta meikkipohja ei tunnu silti pakkeliselta. 

BB-voiteen  ehdottomat plussat ovat sen keveys ja pitkäkestoisuus. Voide tasoittuu hyvin, ei keräänny juonteisiin tai liu'u rasvoittuvaltakaan iholta koko päivän aikana. Kuitenkin oma ihotyyppini on sellainen, joka hyötyy enemmän hieman mattapintaisemmista voiteista. Toivon meikkipohjilta myös reippaammin peittävyyttä, kevyt BB-voide jättää kohdallani tilaa myös erilliselle peiteaineelle tai puuterille. Se, että voide ei aivan mätsää omaan ihotyyppiin ei toki tarkoita "huonoa" tuotetta. Jonkun toisen iholla (kuivemmalla ja tasaisemmalla, veikkaan) Bellápierren BB-voide voi siis olla mitä ihanteellisin meikkipohja. :)

 Käyttämäni sävy on keltapohjainen Light, valikoiman toiseksi vaalein. Ensivilkaisulta voide näytti tummemmalta, mutta ihonsävyyn se tasoittui hyvin ilman rajoja. Swatchissa vasemmalla Bellápierre, oikealla vertailuna tuttu Lily Lolon BB-voide vaaleimmassa sävyssä, joka onkin kesäiholleni hitusen liian vaalea.


 Bellápierren kosmetiikkaa maahantuo Kauneutta.com, jonka nettikaupassa BB-voiteen hinta on 34,99 euroa. Sävyjä on valikoimassa yhteensä viisi.

 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Musta on ihanaa, että näitä nestemäisiä luonnollisia vaihtoehtoja on hiipinyt markkinoille, oma pintakuiva iho kuin ei oikein jauhemaisista ole koskaan kamalasti tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä pointti - mä kun olen niitä "mineraaliuskovaisia", ja esim. jopa täysin luonnonkosmetiikkameikkivoiteiden testaaminen ja ottaminen osaksi meikkiä on ottanut aikansa. :D

   Poista
 2. Mä tykästyin tänä kesänä BB-voiteisiin, vaikka moni tuntuukin niihin jo kyllästyneen :D. Kesällä ei tarvitse paksua meikkipohjaa ja aurinkosuoja on tärkeä, joten BB:t sopii hyvin. Ja kuten Jonnakin, niin minäkään en erityisesti jauhemaisista meikkipohjista pidä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen rehellisesti jälkijunassa BB-voiteiden kanssa.;D BB-voide on kyllä just sopiva kesään, mikäli ei tarvitse isoa peittävyyttä meikiltä. :)

   Poista
  2. Mäkin oon vasta joku vuosi sitten tajunnut näiden BB:den hienouden. :D Mutta parempi kait sitten myöhään kuin ei milloinkaan? Mun kesän BB:thän on vasta nyt blogissa: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/08/kesaihon-meikit-osa-1-bb-voiteet.html?m=1

   Poista
  3. Niin, mutta toisaalta jos ei ole aiemmin kokenut tarvetta sävyttäville voiteille, ehkä BB-myöhäisherännäisyys ei haittaa. ;) Täytyypä kurkata!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^