Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Black Dahlia Lacquer- indielakkoja | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Black Dahlia Lacquer- indielakkoja

Indiekynsilakkamerkki Black Dahlia Lacquer on on ollut kynsilakkojen himotuslistallani pitkään.  Kyseessä on yhdysvaltalainen äidin ja tyttären pyörittämä pieni kynsilakkafirma, jonka kaikki lakat ovat ovat vegaanisia ja 5-free. Merkillä on myös Leaping Bunny-sertifikaatti, joka näkyykin heti pullojen etiketeissä.


 Black Dahlian kynsilakkojen sävyissä on aika vähän ns. perussävyjä ja valikoimasta löytyykin indielakoille tuttuun tapaan paljon erilaisia glittereitä, holoja ja murrettuja sävyjä. Pari erikoisempaa sävyä tarttuikin jahkailun jälkeen virtuaaliseen ostoskoriini. Suomesta saakin jo niin hyvin vegaanisia kynsilakkoja, että varsinkaan ns. tavallisia sävyjä en jaksa tilailla rapakon takaa. Varsinkin kun jännityksenä on aina vähänkään isomman tilauksen joutuminen tulliin. 

Klikkasin koriin kaksi värilakkaa, ja glitter-lakan sain vielä kaupan päälle juhlapyhätarjouksena. 

African Violets on hieno kylmänsävyinen laventelinsininen. Lakassa on hieman glitteriä ja hento holoefekti, ei niin näkyvä kuin esimerkiksi Color Clubin lakoissa. Sinertäviä lakkoja minulla on todella vähän, ja vaaleansininen lakka onkin mukavaa vaihtelua etenkin kesäkynsillä. 

Capital Rose Garden on puolestaan söpö shimmerinen koralli-pinkki lakka. Tässä on myös hologrammiefektiä, jonka väri taittaa kuvakulmasta ja valosta riippuen mm. pinkkiin ja sinivihreään.

Kylkiäisenä tullut Dawn's Early Light on glitterlakka täynnä glitteriä, joka helmeilee hopea-sini-puna-vihreä-sateenkaarena. :DKynsillä lakat käyttäytyvät hyvin. Värilakat ovat koostumukseltaan aika juoksevia, mutta peittävät hyvin kahdella tai kolmella kerroksella. Sinisen lakan tasainen levittyminen vaati hieman tarkkuutta, mutta jäljestä saa kuitenkin siistin. Kuivumista täytyy tosin odotella normaalia pidempään, vaikka lakat  ovatkin aika ohuita. Lakat ovat myös pysyneet kynsillä hyvin lohkeilematta ennen aikojaan. Glitterlakan glitter on niin tiheää, että se on parhaimmillaan korostussävynä jo siitäkin syystä, että sen poistaminen on normaalia työläämpää. :D

Kuvissa African violets. 

Black Dahlian lakat maksavat dollareissa noin 7- 15 per kappale. Tykkään kyllä firman lakoista, mutta nämä taitavat jäädä enemmän harvinaiseksi herkuksi, varsinkin kun postikulut nousevat helposti painon mukaan.

 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 
 

Kommentit

 1. Jotenkin tosi nätit pullot näissä. African violets näyttää lisäksi tosi uniikilta ja kauniilta sävyltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot ovat kyllä sellaisia joita ei ole tullut aiemmin vastaan. :) Olen aika kranttu sinisten kynsilakkojen kanssa, mutta African violets on tosi hieno. :)

   Poista
 2. Outo merkki mulle. Kivoilta vaikuttaa kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkki onkin aika "tuntematon", eikä taida olla Euroopassa myynnissä ollenkaan. Kivoja sävyjä ovat kyllä! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^