Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuussa loppunut vegaanikosmetiikka 2016 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Heinäkuussa loppunut vegaanikosmetiikka 2016

Heinäkuussa tyhjentyneet purnukat (omg, miksi heinäkuu loppuu jo nyt!) pitävät sisällään tällä kertaa vain luonnonkosmetiikkaa. Setti on aika muhkea kasa niin erikoisempia ihonhoitotuoteitta kuin päivittäiskosmetiikkaakin.


Argital, Rosenserien ja Pai saatu blogin kautta, muut postauksen tuotteet itse hankittuja.


 Startataan kasvotuotteista. Vegaanimerkki Santaverden aloe vera-kasvoveden päiväys oli tulossa vastaan, joten se pääsi jonon ohi tehokäyttöön. Luonnonkosmetiikan kasvovesi oli suunnattu herkälle iholle, tykkäsin sen simppelistä muutaman ainesosan koostumuksesta. 

Juice Beautyn Blemish Clearing-puuteri oli kevyt ja hennosti peittävä "hoitopuuteri", joka lupasi vähentää epäpuhtauksia. Käytin tätä bambullla hedelmäuutteilla terästettyä puuteria sen verran harvakseltaan, että en ehtinyt tarkemmin analysoida sen vaikuttavuutta. :D Puuteri sopi hyvin meikkivoiteen kiinnittäjäksi.

Ruotsalaisen luonnonkosmetiikkamerkki Rosenserienin minikokokoinen ruusuvesi oli niin ikään pätevä kasvovesi. Ruusuvesi sopi hyvin pintakuivalle iholle tasapainottavaksi kasvovedeksi ja siinä oli erottuva tuoksu. Kirjoitin mielenkiintoisesta Rosenserienista sarjasta aiemmin pidemmin oman postauksen.

Tata Harperin näytekokoinen kirkastava seerumi oli Juice Beautyn puuterin tavoin kaupanpäällislahja. Olisi varmasti ollut järkevintä käyttää arvokas seerumi yhteen menoon, jotta osaisin sanoa tarkemmin sen vaikutuksista iholla. :D Varsinkin parin ensimmäisen viikon aikana (jolloin seurasin seerumin tekemisiä tarkemmin) ihon kunto otti askelia oikeaan suuntaan ja ihon sävy tasoittui hieman.Kokonaan vegaanisen sarjan Pain (postaus) kuorinnan jämät tuli myös puristettua nassulle heinäkuussa. Olen hehkuttanut tätä hellävaraista, hyvin puhdistavaa  naamiota  jo monesti aiemmin, ja en ole löytänytkään Pain valikoimasta yhtään hutia.

 Italialaisen luonnonkosmetiikkasarja Argitalin anti-allergen-sarjan kasvovoide oli yllättävänkin hyvä. Kevyt ja kosteuttava sekaihon voide, joka toimi meikin alla ja yövoiteenakin. Oma postaus tuotteista on raapusteltu toukokuussa.

Outo vihreä lasipullo sisälsi jämät Balm Balmin ruusunmarjaseerumista, jonka lasipullon verotti kaakelilattia. Sain ongittua osan vielä takaisin, onneksi olin jemmannut pipettipulloa. :D Öljyseerumi sopii parhaiten talvikäyttöön. Kirjoitin putelista tarkemmin tammikuussa


Sitten vartalotuotteiden ääreen. Urtekramin aukileikatut purkit sisältävät niin hyväntuoksuisen kookossarjan käsivoiteen ja sopivan paksun aloe vera-jalkavoiteen. Tykkäsin molemmista. 

Faith in Naturen Grapefruit & Orange - suihkugeeli tuoksui aivan greippilonkerolle, joka alkoi loputa jo kyllästyttää. Suihkugeeli toimikin siis hyvin myös käsienpesusaippuana pumppupulloon siirrettynä. :D

Sinisten pumppupullojen vartalovoiteet, eli Neal's Yard Remediesin laventelirasva ja Dr Bronner'sin piparminttuvoide kohtasivat myös loppunsa. Jälkimmäinen on muuten aivan ässä näin kesäkuumalla! Kevyen voiteen piparminttu-efekti on sen verran tehokas, että se jättää iholle viileän tunteen vielä hetkeksi. Melkein harmittaa, että en säästellyt voidetta kestämään vielä muutamaa päivää pidempään. :D
 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Comments

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^