Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäiset holokynnet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kesäiset holokynnet

Uusia kynsilakkahimotuksia on putkahdellut viime aikoina tasaiseen tahtiin, vaikkakin on hyvä muistaa että omissa lakkalaatikoissakin on kivoja helmiä. Hologrammisävyissä hohtavat kynsilakat ovat olleet pitkään suosikkejani. Joskin hololakoilla tulee lakkailtua silloin tällöin, ehkä niiden spesiaalihohto on kivempi harvempana herkkuna. :) Ei kuitenkaan ole ehkä parempaa aika lakata holokynsiä kuin kesällä, jolloin hologrammiefektit tulevat parhaiten esille päivänvalossa!

Color Clubin Halo Hues-kokoelman Halo/Graphic-lakalle tulikin otollinen hetki aurinkoisena päivänä. Kuten varmaan tiedätte, olen vähän heikkoina vaaleisiin söpöilysävyihin, jollainen pinkki hololakka onkin.  Color Clubin hololakat ovat myös todella helppoja lakkoja kynnellä: koostumus on melko juokseva, mutta nopeasti kuivuva ja hyvin kynsillä kestävä.  Peittävän tuloksen saa kahdella kerroksella.


Kirkkaassa valossa lakka on vaaleampi kuin pullossa. Hologrammilakan jujuhan on juuri tuo sävyjen kaunis moninainen sekamelska, joka näyttää eri puolensa eri valaistuksissa.
Hololakkojen ärsyttävyys on tosin se, että kaikkien sävyvivahteiden tallentaminen järkevästi kuviin on vähintäänkin haastavaa. Kuvasin lakkaa varjossa ja auringonpaisteessa, jotta saisin sävyjä paremmin esiin. Holoefektit tuppaavat myös näyttämään helposti epätarkoilta kuvissa.Koko manikyyriin on käytetty seuraavia tuotteita: SpaRitualin Nutri-thick aluslakka, värilakka, 100 % Puren päällyslakka ja pikakuivattaja. Kuvaan pääsi myös jokaiselle hyvälle viilausjäljelle olennainen lasiviila, jonka ymmärsin vihdoin hankkia Prahan reissulta mukaan.

Kuten ehdin jo Instagramin puolella kertoa, SpaRitualin aluslakka on ollut supertehokas vahvistamaan kynsien kuntoa, kun sitä on malttanut lisätä usein. Samoin manikyyrien kestossa on tapahtunut selkeä parannus kalsiumia sisältävän aluslakan säännöllisen käytön myötä.


Color Clubin Halo Hues-kokoelmaa myy Cesar's Shop, jossa lakat kustantavat 12,9 euroa kpl. Hintaa on siis vähän normaaleja Color Clubeja enemmän, joka varmaankin johtuu hololakkojen spesiaaliefekteistä. :)


 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa

Kommentit

 1. Heh, meillä on aika samoihin aikoihin tullut kynsilakka-postaus: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/07/pienta-piristysta-flunssaan.html?m=1

  Nuo taitavat olla vegaanisia, mutta muuten "ihan tavallisia" lakkoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo, huomasin :D Color Clubin kaikki lakat ovat vegaanisia ja 3-free, jos en puhu aivan ohi suuni. Eli ei ihan luonnollisin mutta ei myöskään "tavallisin" merkki. :D

   Poista
 2. Aivan upea lakka, noi holot on makeita kesällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kivoimpia holoja joita tiedän. :) Ja niinpä, auringossa lakat ovat vielä upeampia!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^