Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuorintojen kuningatar | Juice Beauty | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuorintojen kuningatar | Juice Beauty

*mainoslinkki

Luonnonkosmetiikkamerkki Juice Beauty on tunnettu etenkin hedelmähappoihin perustuvista, voimakkaasti hoitavista tuotteistaan. Sarjan rakeettomasta Blemish Clearing -kuorinnasta on tullut lempparini supertehokkaana kotikuorintana. Olin myös silmäillyt sarjan kirkastavaa kuorinta-bestselleriä, jonka koko nimi kuuluu *Green Apple Peel Full Strength.

Hoitolatason tehokuorinnoilla on myös normikosmetiikkaa korkeampi hintansa, ja siksipä hypetetyn kuorinnan testaaminen onnistui Naturellen tarjouspäivänä, jolloin kulttituote irtosi puoleen hintaan. Voisinpa heti alkuun sanoa, että Full Strength on Blemish Clearingin ohella ehkäpä tehokkain kotikäyttöinen kuorinta-aine, jota olen käyttänyt.

juice beauty hedelmahappokuorinta

Juice Beauty: supertehokas Green Apple hedelmähappokuorinta 


Juice Beautyn Green Apple-sarja on suunnattu yli 20-vuotiaalle iholle, joskaan todella herkälle tai rosacea-iholle tuotteet eivät sovi. Rakeeton kuorintanaamio on tarkoitettu erityisesti iholle, jossa on liikapigmentaatiota tai epätasaisuutta. Tuote lupaa niin kirkastaa ihoa, kiinteyttää sitä ja häivyttää juonteita.

Vaikuttavina aineina patentoidussa kuorinnassa on mm. salisyylihappoa ja alfahydroksihappoja omenasta, sitruunasta ja maitohaposta (vegaaninen nimestään huolimatta). Antioksidanttipitoinen aine sisältää myös mm. A-, C-, ja E-vitamiineja.

Tuotteen koostumus on hieman Blemish Clearing -naamiota paksumpi, täyteläistä hedelmäsosetta muistuttava. Kuorinta tuntuu hennosti kimaltavaa pakkausta myöten ylelliseltä, mutta tuoksu ei silti ole erityisen huumaava, joskaan ei epämiellyttäväkään.

Soseen annetaan vaikuttaa kasvoilla noin 8-10 minuuttia, jonka aikana pistelyn ja punoituksen tunne on normaalia (koska tehokkaat hedelmähapot). Jep, tämän naamion ainakin tuntee ihollaan, ja ymmärrän hyvin, miksi koostumus ei kaikille sovi! Siinä missä Blemish Clearing tuntuu iholla siedettävänä pistelynä, Full Strength on jo paljon vahvempi.

Kasvoja kuumottaa ja pistelee jo kuorinnan vaikuttaessa, ja poispesun (johon suosittelen viileää vettä) jälkeen nassu punoittaa selkeästi. Tosin pistely on kohdallani siedettävää ja punoitus myös hälvenee noin tunnissa. Mutta tämä ei ole naamio, joka vetäistään ennen tärkeää tapaamista, vaan pikemminkin yötä vasten.Ihoa pistelevä naamio jättää kuitenkin mukavia ja nopeita tuloksia. Kun punoitus on hälvennyt, huomaa jo laajentuneiden ihohuokosten pienentymistä. Samoin seuraavana aamuna iho on selkeästi pehmeämpi, joka on epätasaiselle iholle jo muhkea bonus. Hipiän yleisilme on kuin onkin selkeästi heleämpi punoituksen laskettua (seuraavana  aamuna). Rakeiset kuorinnat poistavat hyvin kuollutta ihosolukkua pinnalta, mutta eri sarjassa painivat hedelmähapot tuntuvat täsmäiskulta iho"vaurioiden" hoitamiseen.

Muutaman viikon käytön aikana olen myös tarkkaillut epäpuhtauksien jättämiä pigmenttijälkiä tarkemmin, ja niissä on näkynyt lievää vaalenemista. Ihon pigmenttimuutosten hoitaminen vie toki aikansa myös  ihon uusiutumistahdin mukaan, mutta tehokkailla ja säännöllisesti käytettävillä tuotteitta parantumista voi nopeuttaa. Toki myös muiden ihonhoitotuotteiden tulee olla iholle sopivia, yksi tuote ei tee loputtomiin ihmeitä. Tuotteen täsmällisistä anti-age-ominaisuuksista en osaa tarkemmin sanoa, sillä juonteita minulla on lähinnä silmänympäryksillä, jossa tehonaamioita ei missään nimessä saa käyttää.
Jos minulla olisi supersiloinen ja -pehmoinen iho, en varmaan haikailisi voimakkaasti puhdistavien ja hoitavien hoitotuotteiden perään. Vaikka kyseessä ei ole mikään halpistuote, kuorinta on hurjan voimakas ja riittoisa, ja sillä saa aikaa oman "minikasvohoidon" kotioloissa. Kuorinnan jälkeen on muuten hyvä muistaa SPF kasvoille, sillä hapot lisäävät auringolle herkistymistä.

*Juice Beautya myy Suomessa Naturelle.


Kommentit

 1. Kiitos postauksesta, aina vois kokeilla jotakin uutta, vaikka on vanhat ja hyvät.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Itse näin kosmetiikkaintoilijana tykkään esitellä uutuuksia, vaikka pitäydyn myös osittain vanhoissa ja hyvissä. :) Täytyypä kurkata blogiisi!

   Poista
 2. Tää on yksi tuotteista joita haluan ehdottomasti jossain vaiheessa kokeilla. Itsekin kyttään noita Naturellen tarjouksia, heillä on tosi hyviä sellaisia usein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi muuta kuin suositella. ;) Naturellen tarjoukset on ihan parhaita, puolen hinnan ale olikin melkoinen tutustumistarjous. :)

   Poista
 3. Onko tää tuote uusittu jossakin vaiheessa? Mulla on sama kuorinta, mutta se ei todellakaan ole tuon väristä! :D Se on sellaista vaalean luonnonvalkoista/kellertävää. Koostumuskin vaikuttaa mössömmältä, itsellä se on aika lirua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, miten voi olla. :D Nopealla googletuksella tuli vastaan juurikin noita vaaleampia koostumuksia. Alkoi kiinnostamaan,ehkä mä kysyn Naturellesta vielä!

   Poista
  2. Moi taas Mulan - kysyin asiasta Naturellesta! He vastasivat että tuotetta ei ole muutettu, joskin koostumus tai väri voi välillä vaihdella ilman että tuotteessa on mitään vikaa. Sain kuitenkin heiltä vielä uuden naamion (en siis varsinaisesti blogin kautta), ja sen koostumus on enemmän juuri tuollainen, mitä kuvailit. :D

   Poista
  3. Hei kiitti tiedosta! :) Ja what? :DDD Miten voi vaihdella noin paljon tuotteen ulkonäkö ja koostumus sen silti ollessa sama tuote? En ymmärrä. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^