Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide x 2 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide x 2

Tuotteet saatu blogin kautta, *mainoslinkki

Jos  voisin mennä ajassa taaksepäin kosmetiikan suhteen, aloittaisin silmänympärysihon hoitamisen  huomattavasti aiemmin. Elin pitkään siinä uskossa että silmänympärysvoiteet ovat "ryppyvoiteita", joita eivät ainakaan alle kolmekymppiset tarvitse! Kuitenkin sy-voiteita suositellaan nykyään ainakin kaikille meikkaaville iästä riippumatta, sillä kyllähän meikkaus ja meikinpoisto rasittavat herkkää sy-ihoa. Ohut ihoalue kuivuu myös herkästi, ja useat kasvorasvat voivat olla liian tuhteja käytettäväksi sy-iholla. Kuivuus myös ruokkii pienten juonteiden syntymistä.

Silmänympärysvoiteita ei ole näkynyt blogissa juurikaan, mutta teen korjausliikkeen kahden luonnonkosmetiikan voiteen, Neal's Yard Remediesin White Tea Toning Eye Gelin ja 100 % Puren  Coffee bean caffeine eye creamin voimin. Voiteiden nimetkin kertovat olennaisen eron: NYR on geelimäinen, 100 % Pure taas enemmän voidemainen. Ja molempien nimissä esiintyy juoma, jota mielelläni hörppään näin syksyisin, hehe.

Päivitetty 2020.
luonnonkosmetiikan silmanymparysvoide


Luonnonkosmetiikan silmänympärysvoide: 100 % Pure ja Neal's Yard Remedies


100 % Puren Caffeine -silmänympärysvoiteen kerrotaan tehoavan erityisesti tummille ja turvonneille silmänalusille. Ainesosien kofeiini ja vihreä tee vilkastuttavat ihoalueen pintaverenkiertoa. Merkin tuotteet ovat usein vitamiini- ja antioksidanttipitoisia, ja nämä aineet toimivat ikääntymisen merkkien  tehokkaina hidastajina.

100 % Puren "Kahvisilmänympärysvoide" on täyteläinen ja hyvin kosteuttava. Silmänympärysvoiteiden kanssa tulee muistaa maltillinen levitys, pari nuppineulanpään kokoista nokaretta riittää! 100 % Puren voide on hyvin voidemaista, mutta se imeytyy silti melko nopeasti. 100 % Puren voide hoitaa tärkeimmät tehtävänsä moitteetta: se pehmentää kuivaa ihoaluetta eikä jätä aamuksi turvonneita silmänympäryksiä. Plussa ihanasta vaniljaisesta tuoksusta ja kermaisesta koostumuksesta! 

Tummat silmänaluset eivät ole minulle tällä hetkellä riesa, joten voiteen tehoista niitä vastaan en osaa tarkemmin arvioida. Mutta esim. voiteen sisältämä C-vitamiini on yksi yleisimmistä tummentumien hoitoon käytetyistä aineista.

100% Puren voiteella on erottuva, oikein mukava tuoksu, kyseessä ei ole ns. perusyrttinen luonnonkosmetiikan tuoksu. :) Tuubissa on 30 ml tavaraa, eli about kaksi kertaa sen verran mitä yleensä sy-voidetuubeissa keskimäärin - joten hintakaan ei ole paha!

Katso 100 % Puren kosmetiikan Suomen laajin valikoima *House of Organicista.


100 pure caffeine silmanymparysvoide

Neal's Yard Remedies tarjoaa puolestaan geelimäisen, sutjakasti imeytyvän silmänympäryshoidon. White Tea Toning Gelin luvataan olevan raikastava ja viilentävä, ja tehokkaasti turvotusta vähentävä.  Ja sitä se onkin, ja lisäksi tosi hoitava! Antioksidanttipitoisen valkoisen teen uute toimii anti-age-tehotuotteena, ja ihoa hoitavia ainesosia ovat myös esimerkiksi taikapähkinä, aloe ja ruusu-uute.

Neal'sin silmänympärysvoiteen tuntu on heti levittämisen jälkeen napakoittava, ja siksi tämä onkin suosikkini aamukäyttöön. Tuotteessa on voidemaiseen sy-voiteeseen verrattuna kevyempi koostumus. Geeli imeytyy iholle todella nopeasti ja jättää iholle virkistyneemmän ilmeen. Kevyt geeli ei valu tai pyöri iholla, vaan sulautuu huomaamattomasti.

Neal'sin silmänympärysvoiteen koostumus on myös sen verran kevyt (mutta samalla hyvin kosteuttava), että se mimimoi turvotuksen syntymisen. Yksi pieni pumppaus on riittänyt koko sy-alueen tarpeisiin - ainoan miinuksen keksin siitä, että tarpeeksi pienen määrän pumppaus vaati vähän harjoittelua. Geeli ei ole täysin kirkasta, mutta iholle se sulautuu täysin värittömänä. Tuoksu on hyvin mieto omaan nenääni. Molemmat postauksen sy-voiteista tekevät näppärästi sen mitä lupaavat, mutta NYR:in "hieno" koostumus täsmällinen napakoittavuus vievät hieman pidemmän korren. :)

Neal's Yard Remediesin tuotteita löydät niin ikään kattavan valikoiman *House of Organicista. 

neals yard remedies silmanymparysvoide
 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa


Kommentit

 1. Neal`sin sy-voide on kyllä ihanaa juurikin aamuisin. Ei varmaan tarvi sanoa, että tykkään siitä napakoittavasta tunteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihan huippu. :) Mä tykkään myös, sillä mulle tulee helposti juonteita ja kuivuutta sy-aluelle.

   Poista
 2. Kiitos tästä postauksesta. Mulla on usein kunnon puffut silmäpussit (nyyh) koska nukkuminen on vaikeata :-D Saatan antaa Purelle mahdollisuuden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäinen uni on kyllä haaste silmänalusille. :D

   Toivottavasti Purea tulee siis piakkoin takaisin varastoon, mutta merkillä on muuten myös elevenissa pari muuta sy-voidetta, joita tosin en ole testannut. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^