Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sivellinpäivitys & paras sivellinsaippua | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Sivellinpäivitys & paras sivellinsaippua

Tuotteet on saatu blogin kautta, *mainoslinkkiMarkkinoille on putkahdellut viime aikoina tiuhaan tahtiin myös luonnonkosmetiikan tuotteita, jotka auttavat meikkisiveltimien puhditusta. Sivellinsaippuassa luotan silti aina vanhaan tuttuun. Pesen siveltimet vähintään kerran viikossa, sillä you know, bakteerit jylläävät muutoin turhan pitkään siveltimissä, joka taas voi aiheuttaa epäpuhtauksia. 

Vielä on vähän oppimista siihen että en pese kaikkia kasvosiveltimiä samaan aikaan, jolloin siveltimien kuivumisen aikana täytyy keksiä luovia ratkaisuja pohjameikin levitykseen, heh. Siksipä vähintään kaksi hyvää kabukisivellintä on hyvä olla varastossa, jotta toista voi käyttää toisen kuivuessa. Ja mieluiten hylsyllä varustettuja, sillä siveltimiä tulee usein pakattua esim. treenikassiin. Joten toki ilahduin, kuin sain viimein uusittua sivellinvalikoimaani Ecotoolsin sisäänvedettävän kabukin.

ecotools sivellin saippua

Sivellinsuosikki Ecotools ja paras sivellinsaippua Dr Bronner's 


Sekä Ecotools että saippuavalmistaja Dr Bronner's ovat näkyneet blogissani aiemmin, ja molemmat sarjat ovatkin lähes päivittäisessä käytössä. Ecotoolsin sisäänvedettävällä siveltimellä on jo melkoinen suosio synteettisten siveltimien joukossa ja esim. blogeissa sarjan suteja näkyykin tasaiseen tahtiin.

Ecotoolsin kabuki on ihanan pehmeä, sileä ja sopivan napakka (mutta ei supernapakka) sivellin. Kabuki on omiaan jauhemaisen tai puristetun mineraalipohjan levitykseen - tasaisen pohjan saa ehdottomasti kätevimmin kunnollisella siveltimellä. Ecotoolsin avulla opettelin käyttämään mineraalipohjaa, ja suti sopiikin myös mineraalimeikkien kanssa aloittelevankin käteen.

Kabuki sopii myös hennolla kädellä viimeistelypuuterin levitykseen, ja Ecotoolsin versio on oikein pätevä perussivellin. Toivoisin myös että hyviä hylsyllisiä siveltimiä olisi enemmän saatavilla, sillä oma kotelo on aina kätevä - helppo ottaa matkalle mukaan ja jumppakassiin.

Ecotoolsin kabukin hinta on kohtuullinen, reilusti alle 20 euroa. 


Ja miten saippuakuvat liittyvät postaukseen? Dr Bronner's on siis juuri se klassinen ekosaippuamerkki, jonka Magic Soap-saippuoita ei turhaan mainita sivellinputsauksen yhteydessä.  Nämä luonnonkosmetiikan saippuat ovat tunnettuja siitä, että niillä voi periaatteessa pestä "kaiken" kropan kautta jopa vaatteisiin (no, käytän erikseen silti pyykinpesuaineita :)).

Dr Bronner'silla on sekä nestemäisiä että kiinteitä saippuoita, joiden tuoksuja ovat mm. raikas piparminttu, laventeli, ruusu, sitrus ja hajusteeton. Tuoksut ovat hyvin aitoja, eivät synteettisen tujakoita.

Mutta parasta Dr Bronner'sin saippuoissa on kuitenkin niiden tehokkuus. Siveltimet putsautuvat niin palasaippuassa pyöritellen kuin nestemäiselläkin saippualla, jolla saa viimeisimmätkin puuterin jämät pois harjaksista. Käytän "ihmesaippuaa" myös esim. MakeUp Eraserin pesuun konepesujen välissä, samoin kuin salihanskat ja kengänpohjalliset (too much information?) peseytyvät käsipyykillä Bronnerilla. Eli toisin sanoen asiat, joita ei voi tai ehdi laittaa heti pyykkikoneeseen. Shampooksi tai hammastahnaksi suosittelen jotain muuta kuin Bronnersia, mutta kyseinen saippua on muutoin ekosaippuoiden ykkösiä. 


ekologinen sivellinsaippua

dr bronner saippuaLoppuun vielä kertauksena: vaikka saan tuotteita testiin blogin kautta, se ei vaikuta mielipiteisiini eikä postausten sisältöä sanella ulkopuolelta - en koe tarpeellisena hokea, että "mielipiteet ovat omiani". :) Merkkaan myös postauksiin mahdollisesti  blogin kautta saadut tuotteet ja myös sen mikäli postaus sisältää affiliate/yhteistyölinkkejä - piilomainonta on muutenkin blogeissa kiellettyä. Tämän infon voi lukaista myös blogini etusivun "tietoa"-välilehdeltä. :)  <3

Kommentit

 1. Pitääkin kokeilla mun laventelin tuoksuista nestesaippuaa siveltimiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesin juuri viimeksi siveltimet laventelisaippualla. ^_^

   Poista
 2. Mäkin ostin vähän aikaa sitten tuollaisen vauvasaippuan siveltimille, vaikka se aika nopsaan kuluukin. On se vaan hyvä. Mä pesen siis siveltimiä lähes päivittäin. Vaikka muuten en todellakaan ole mikään hygieniahysteerikko niin likaisilla siveltimillä ei tee mieli meikata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, siveltimet joissa on jo kerros meikkiä eivät ole kovin houkuttelevia. :D

   Poista
 3. Ecotoolsin sivellin on kyllä kätevä, ja käytän sitä ihan tavallistenkin kiinteiden puutereiden kanssa. Ja reissussa saatan laittaa sillä vaikka poskipunankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käyttänyt aurinkopuuterin levittämiseen myös reissuissa. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^