Beauty Without Crueltyn ultimate conditioning-ripsiväri

 Beauty Without Cruelty eli BWC lienee tuttu merkki jo vähänkään pidemmän aikaa vegaanina olleelle. BWC oli nimittäin pitkään suunnilleen ainoa valmistaja, jolla oli kokonaan vegaaninen linja meikkejä saatavilla Suomessa. Esimerkiksi sarjan ripsareita onkin tullut kulutettua yksi jos toinenkin. Virkistin muistiani hankkimalla sarjan Ultimate Conditioning Natural - maskaran, jossa on jännä kurvikas harja.


 Tämä vegaaninen ja eläinkokeeton ripsiväri tekee oikeastaan sen mitä lupaakin. Maskara lupaa erotella ripsiä ja loihtia luonnollisen lopputuloksen. Conditioning-sanalla viitataan varmaankin siihen, että ripsivärissä kerrotaan olevan "hoitavia" ainesosia. Itse suhtaudun pienellä olankohautuksella maskaroiden hoitavuuteen, sillä pääasiassa käytän maskaraa kuitenkin ihan vain tuomaan ripsiä esille. Jos taas etsisin ripsille pelkkää hoitotuotetta, kokeilisin risiiniöljyä.

No, mutta asiaan. Maskaran harjassa on muutama "kurvi", jotka voivat olla syyllisiä siihen, että ripsari levittyy oikein hyvin. Harja ei kerää ylimääräistä,  paakkuuntuvaa ripsivärimassaa oikeastaan yhtään, josta siis ehdoton plussa. Massa on aika kosteaa, mutta koska sitä tulee maltillisesti per harjauskerta, ripset eivät liimaannu yhteen (=erottelee!). Kuivumisen jälkeen kerrostamista en tosin tämän ripsarin kohdalla suosittele. Samoin kosteampi ripsari tarkoittaa kohdallani aina sitä, että varisemista ei tapahdu.


Omat ripseni ovat aika lyhyet ja näkymättömät ilman maskaraa, ja BWC:n ripsiväri tuo niihin vähän lisää pituutta (ja väriä). Maskara ei lupaakaan jätti-isoja ripsiä tai juurikaan tuuheutta, joten jälki jääkin enemmän luonnollisemman näköiseksi. Pidän itse enemmän ripsiä reippaammin boostaavista maskaroista, mutta tämä on lähinnä makuasia. Ehkä BWC:n volyymi-ripsiväri tekee räpsyistä vähän "isommat"?

Ripsiväri on arkikäyttöön ihan passeli tuote, jos siis ei etsi megaluokan räpsyjä lupaavaa ripsiväriä. Tuote ei ole varsinaisesti vedenkestävä, mutta se poistuu silti parhaiten meikinpoistoaineella (ei-vedenkestävien maskaroiden kestävyydessäkin on eroja...).

Kuvassa ripset eivät ole harjattuina tai taivutettuina. En oikeastaan taivutakaan ripsiä koskaan (tiedän..!)... Ripsari featuroi myös viime viikon eyeliner-postauksessa.Kaikki Beauty Without Crueltyn tuotteet ovat  vegaanisia, ja sarjalta löytyy Leaping Bunnyn ja Vegan Societyn leimat. Ostin maskaran Vegekaupasta, jonka nettikaupassa ripsivärin hinta on 18,50 euroa. Nykyään jo tavaratalojen "tavalliset" maskarat ovat usein hintaluokaltaan lähempänä kahtakymppiä, ja tämä vegaaninen versio ei ole ripsiväri sieltä aivan kalleimmasta päästä.

Myös Heluna Shop myy joitain sarjan maskaroita ja muita meikkejä - vielä syyskuun ajan Helunassa on muuten avajaistarjouksessa joitain BWC:n meikkejä.

Ps. Barefaced Beautyn luomivärien arvonnan voitti hellin!  * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa

4 kommenttia

 1. iHerbista olen joskus ajat sitten BWC:tä tilannut (poskipunasta ja putsarista tykkäsin!), pitäiskin raahautua joku kerta HelunaShopiin. Ei vaan yleensä ole asiaa sinne suunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heluna Shopin uusi myymälä on mukavan avara ja hyvällä paikalla - kivenheiton päässähän on myös Vegekauppa ja hyviä kasvisravintoloita. ;)

   Poista
 2. En tiennytkään, että tätä merkkiä saa Suomesta. Olen törmännyt tuotteisiin vain iHerbissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä, tätä merkkiä on ollut mun käsittääkseni "iät ja ajat" Suomessa - etenkin meikit ovat hyvin edustettuina. ^_^

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^