Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Helppo silmänrajaus Joe Blascon tyyliin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Helppo silmänrajaus Joe Blascon tyyliin

Joe Blascon eyeliner saatu blogin kautta

Joe Blascon kosmetiikka on tuttu niin muista blogeista kuin esimerkiksi Sokosen kosmetiikkaosastolta, mutta itse tuotteisiin en ole tätä ennen käytännössä tutustunut. Tällä kertaa vuorossa onkin klassikkosarjan puristemaisen eyelinerin fiilistelyä.

Perustajansa nimeä kantava firma on hyvin tunnettu ammattilaisten suosimana kosmetiikkasarjana. Meikkitaitelija Joe Blasco perusti ensimmäisen meikkikoulunsa Hollywoodiin jo 1970 - luvulla.  Joe Blascon kosmetiikalla on Leaping Bunny-sertfikaatti ja pitkäikäinen sarja onkin tunnettu ensimmäisinä cruelty free-merkkeinä.

Selvitin ainesosia ja vegaanisuutta lisää maahantuojan kautta, ja vegaanille sopiviksi huomasin ainakin tämän "kakkueyelinerin", helmiäispuuterin, irtopuuterin ja  mustan rajauskynän. Vegaanin kannattaa silti syynäillä ainesosia, sillä koko sarja  ei ole vegaaninen: joissain tuotteissa on esim. mehiläisvahaa (kuten meikkivoiteissa), karmiinia tai lanoliinia.


Joe blasco eyeliner

Joe Blasco eyeliner testissä


Tykkään käyttää silmänrajauksiin ehdottomasti eniten juurikin puristemallisia värejä, joista pigmenttiä annostellaan siveltimen kautta luomille. Nestemäiset, tarkat rajauskynät tuppaavat jäämään vähemmälle käytölle, kun taas kakkueyelinereiden nopeus ja helppous vetävät puoleensa. Samoin pehmeämpi rajausjälki on enemmän mieleeni.

Joe Blascon silmänrajausväri lupaa intensiivisyyttä ja sitä suositellaan käytettäväksi ohuella, kostutetulla siveltimellä. Väri on mattamusta, moneen meikkiin sopiva. Ehdoton suosikkini eyeliner-siveltimistä on  Lily Lolon kaksipäinen rajaussivellin, jolla saa hyvin tarkan ja ohuen jäljen (postaus tuotteesta täällä).

 Jos nyt lyhyesti tiivistäisin jaaritteluni, kyseessä on näppärä, pigmenttinen ja monikäyttöinen eyeliner. Blascon rajausvärin koostumus on todella kätevä, siveltimeen sävyä saa napattua helposti. Väri ei ole puuterisen pölisevä tai variseva, vaikka koostumus on "kovempi" kuin esimerkiksi geelimäisillä rajausväreillä. Varovasti kostutetulla siveltimellä väri on intensiivisen musta. Rajaukset saa tehtyä aivan hyvin myös kuivalla siveltimellä, tällöin rajausjälki jää hieman "utuisemmaksi". Kostutetulla siveltimellä jälki muistuttaa enemmän nestemäistä rajausväriä kuin rajauskynää - aika kivaa, että saan huijattua itselleni lähes liquid eyeliner-lookia. ;) 

Olen käyttänyt eyelineria sekä kuivana että kostutettuna niin pohjustetuille kuin pohjustamattomille luomille, ja värin kesto on pysynyt hyvänä. Poistan meikin aina silmämeikinputsarilla, joten tarkasta vedenkestävyydestä en osaa sanoa.

joe blasco meikit


Kuvassa sekä ohuesti kostealla että kuivalla siveltimellä isommin swatchattuna.

Silmäkuvassa perusrajaukseni, feat. Barefaced Beautyn Amethyst-luomiväri,  josta kyseltiinkin jo arvontapostauksessa silmäkuvaa.

Uudessa Joe Blasco-verkkokaupassa silmärajausvärin hinta on 31,50 euroa. Jep, tämä on tavis-eyelineria hintavampi tuote. Mutta ehdoton plussa Joe Blascolle värin monipuolisuudesta - saan halutessani enemmän nestemäistä tai kynämäistä tai jopa häivytettynä smoky-tyylistä jälkeä yhdellä ja samalla tuotteella. Ja vaikka nappi on ensivilkaisulta pikkiriikkinen, kesto vaikuttaa siltä että silmämeikkejä saa sutia sillä hyvän tovin ennen kuin pohja pilkottaa. Jos joku on saanut tämän napin kulutettua kokonaan loppuun, kuulisin kommenteissa mielelläni kuinka pitkään siinä kesti..!
 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa Kommentit

 1. Moi!
  Selailin vanhoja merkintöjäsi ja yritin löytää jotain silmämeikinpohjustusvinkkejä. Minullakin on rasvaiset luomet, joten mielelläni kuulisin suosituksia.
  Tämän lisäksi, käytötkö mitään tasoituspalettia? En tiedä suomenkielistä nimeä, mutta se, millä ihon sävyjä tasoitetaan. Jolla saisi punerrukset ja tummat silmänaluset piiloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos viestistä. :) Mun ehdoton suosikki luomenpohjustukseen on Milanin primer, kirjoitin siitä esimerkiksi Elokuun loppuneet-postauksessa ja siellä on myös linkki ostopaikkaan.

   En varsinaisesti käytä palettimuotoisia tuotteita "tasoitukseen",mutta myös ei-palettimaiset ovat toimineet mulla ihan hyvin. ;) Eli jos ymmärsin oikein, etsit esim. punaisuuden neutraloijaa. Suosittelisin näistäkin mineraalimeikkejä, esim. Lily Lololla (esim. Biodelly myy) ja Everyday Mineralsilla on tällaisia tuotteita monella eri sävyllä. Lily Lolon vihreästä peiteaineesta olen joskus kirjoittanut ja se on vieläkin käytössä mulla. :)

   Poista
 2. Joe Blascon tuotteet on niin hyvän kokoisia, että mulla ne menee ennemmin lopulta pilalle kuin loppuu. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^