Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mausteinen Molton Brown-tuoksu | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mausteinen Molton Brown-tuoksu

                                                                                                                  Molton Brown tuoksu pr-näyte, *mainoslinkki

Mausteiset parfyymit sopivat hyvin etenkin syksyyn, samalla kun kevyemmät floral-tuoksut mielletään enemmän kevään ja kesän tuoksuiksi. Brittiläisen Molton Brownin Fiery Pink Pepper on raikas spicy-tuoksu, joka sopii hyvin syksyfiiliksiin.

Laadukkaat vegaanille sopivat cruelty-free parfyymit ovat tuoteryhmä, joita soisin näkeväni useamminkin kauppojen (myös virtuaalisten) hyllyillä, joten Leaping Bunny-sertifioidun Molton Brownin tuoksujen löytäminen ilahduttaa. Molton Brown on tunnettu etenkin ylellisistä saippuoistaan ja suihkugeeleistään, mutta valikoimassa on myös muutama vegaanillekin sopiva parfyymi. Postauksen lopussa lisää tietoa sarjan vegaanille sopivista tuotteista.

Päivitetty 2020.
Molton Brown parfyymi

Molton Brown Pink Pepper: mausteinen ja voimakas tuoksu


Molton Brownin sivuilla  Pink Pepper-tuoksua kuvaillaan parfyymiksi, jossa tuoksuvat vastajauhetut maustekasvit: "A humid dusk. Sweet aromas in the air. Spices ground between pestle and mortar." Pinkin pakkauksen ei kannata antaa hämätä, sillä kyseessä ei ole makean sokerinen, vaan freesin mausteinen tuoksu. Ensisuihkauksessa nuuhkin hetken ajan jopa häivähdyksen unisex-tuoksua, mutta parfyymi kääntyy nopeasti selkeän feminiiniseksi tuoksuksi.

Alkutuoksussa vaikuttavat pehmeä roseepippuri, mandariini ja elemipuun öljy. Sydäntuoksu on mausteisen muskotin ja inkiväärin aluetta. Pohjatuoksusta löytyy puolestaan aromikas patsuli ja puinen setripuu. Eli aika yleisiä ja klassisia nuotteja, tosin elemiin en aivan äskettäin muista törmänneeni parfyymissa.

Tuoksunuotit ovat hyvin balanssissa, parfyymi on vivahteikkaan mausteinen olematta raskas. Inkivääriä sisältävä tuoksu ei ensikuulemalta lukeutuisi suosikkeihini, mutta mutta ihastuin Pink Pepperiin heti ensinuuhkaisulta.

Lämmin ja hieman eksoottinen tuoksu ei ole ns. mausteinen sekamelska, vaan käy myös spicy-tuoksuihin vähemmän tottuneelle. Iholta voi nuuhkia myös makeampia aromeja, ja onhan roseepippuri "oikeisiin" pippureihin verrattuna makeampi tuoksu, sillä kyseessä on nimestään huolimatta marja. Naisellinen ja sopivan viehkeä parfyymi on moneen tilaisuuteen sopiva, ja kevyesti suihkautettuna Pink Pepper toimii itselläni hyvin päiväkäytössäkin.

molton brown tuoksu

Vaikka kyseessä on EDT, tuoksun voimakkuus ja kestävyys on todella hyvä: vielä kahdeksan tunnin jälkeen tuoksun erottaa ranteelta. Esimerkiksi Body Shopin EDT-tuoksuihin verrattuna Molton Brownin intensiivisyys vie pisteet kotiin.

Molton Brownin tuotteita ei ole kovin laajalti saatavilla, mutta onneksi posti kuljettaa. *Bangerhead-verkkokaupassa Pink Pepper-tuoksun hinta on 48 euroa. Verkkokaupasta löydät myös paljon muuta *Molton Brown -kosmetiikkaa.

Tutkin itse parfyymiarvioita ennen ostopäätöstä Fragrantican sivuilta, jonka hakua suosittelen kaikille parfyyminmetsästäjille.


Ja sananen Molton Brownin vegaanisista tuotteista.

Molton Brown ei listaa ainesosiaan nettisivuille, joten selvittelin sekä suoraan Molton Brownin asiakaspalvelusta että Bangerheadin ystävälliseltä henkilökunnalta tuotteiden incejä lisää. Kaikki sarjan tuotteet eivät ole vegaanisia, osassa on mehiläisvahaa tai keratiinia. Toki näitä näkee harvemmin parfyymeissa, ja ilokseni huomasin että ainakin Orange & Bergamotte, Honeysuckle & White Tea ja Gingerlilly ovat vegaanisia tuoksuja. 

spicy parfyymi


Millaisia tuoksuja suosit näin syksyllä? Onko sinulla kokemuksia Molton Brown -tuotteista? * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Just katselin eilen illalla Molton Brownin tuoksuja netissä, mietin itselleni Honeysuckle & White Teaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meditatiivinen yhteys tuoksujen pohtimisessa? Honeysuckle & White Tea kuulostaa kyllä ihanalta. :)

   Poista
 2. Kuulostaa todella herkulliselta tuoksulta! Olen pidemmän aikaa yrittänyt etsiä itselleni uutta tuoksua ja huomannut niiden olevan aika arvokkaita. Mun on vaan todella vaikea ostaa tuoksua sokkona, oon sen verran herkkä ja tarkka noiden tuoksuasioiden kanssa :) Tämä vinkki pistetään kyllä korvantaakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi herkkutuoksu. ^_^ Ja on kyllä totta että hyvät tuoksut eivät yleensä ole sieltä hintahaitarin halvemmasta päästä, tai parfyymit yleensäkään. Pyysin muuten Bangerheadia ottamaan valikoimaan uuden Molton Brownin näytetuoksusetin, siitä olisi varmasti apua tuoksuostoksille. Toivottavasti se on mahdollista ottaa valikoimaan. :)

   Poista
 3. Mä päätin nyt tämän postauksen innoittamana hankkiutua eroon mun ei-eläinkokeettomista hajuvesistä! Se on käynyt mielessä aiemminkin, mutta jostain syystä hajuvesien pois antaminen on tuntunut hankalalta. Aiemmin ajattelin, että käytän ne loppuun. Se on kuitenkin ihan mahdoton urakka, eikä musta tunnu hyvältä käyttää niitä enää.

  Mä pääsen ensi kuussa käymään Tukholmassa ja katsoin, että Molton Brownia myydään siellä ainakin muutamassa kaupassa. Toivottavasti siellä on tuoksuja, ties vaikka löytäisin jonkun uuden ihanan eläinkokeettoman hajuveden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, vautsi! Tietysti jos nykyiset hajuvedet eivät enää tunnu hyvältä käyttää, ne kannattaa antaa vaan eteenpäin. :) Tosi harmi kyllä että Molton Brownia ei ole enää niin yleisesti myynnissä, ennen oli Stockallakin. Toivottavasti löydät mieluisan uuden tuoksun (tai uusia :D). <3

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^