Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Näppäriä meikkisiveltimiä kasvoille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Näppäriä meikkisiveltimiä kasvoille

                                                                                                                    *mainoslinkki

En varmaan koskaan kyllästy erilaisten siveltimien hypistelyyn, ja uusia täsmäsiveltimiä löytyykin lähes aina toivelistaltani. Toisaalta sivellinkokoelmani on sellainen, jonka kaikkia siveltimiä tulee käytettyä säännöllisesti, mutta jossa on tilaa vielä varsinkin hyville meikkipohjasudeille. 

Tämän postauksen sivellinkatsaus koskeekin muutamaa uuttaa tärppiä, joista neljä sivellintä sopii erityisesti korostustuotteille ja yksi puuterille. Siveltimien harjakset ovat synteettisiä (tietenkin) ja varret bambua.


Ecotoolsin siveltimet ovata pr-näytteitä. Edit 2020.
ecotools meikkisiveltimet

Synteettisiä siveltimiä kasvomeikkiin: Ecotools ja Bdellium Tools


Ecotoolsin siveltimet ovat varmasti tuttuja usealle meikkaavalle, eikä pelkästään vegaaneille, sillä sarjan siveltimet ovat hyvälaatuisia ja helposti saatavilla ihan Suomestakin. Tämänkertainen setti onkin Ecotoolsia lukuunottamatta yhtä vihreää yllättäjää. 

Ecotoolsin aurinkopuuterisivellin on paksumpi kuin esimerkiksi Lily Lolon vastaava, mutta vähintään yhtä kätevä. Harjakset ovat pehmeät, puolijoustavat ja vähän pyöristetyt. Bronzerin käyttöni ei ole instagram-countour-meikkityyliä, ja tämä sivellin on kätevä ainakin puuterimaisilla tuotteilla tehtyyn kevyeen varjostamiseen. Vaikka sarjan laatu on hyvä, joidenkin siveltimien muoto ei pysy tarkasti tasaisena, eli toisesta "reunasta" harjakset alkavat helpommin joustamaan. Kuva kertonee tämän paremmin, kyseessä on kuvien paksuvartisin sivellin. Tämä on kuitenkin pieni hifistelyhuomio ja käytän sivellintä tästä huolimatta hyvin usein.

Siinä missä aurinkopuuterisivellin on mukavan kookas, tarkka poskipunasivellin (alemmassa kuvassa keskellä) on taas tarkka ja tiivis sivellin poskipunalle. Vierastin aiemmin pienempiä poskipunasiveltimiä, mutta tämä sivellin on täydellisen nafti tarkkaan jälkeen, jota voi myös kevyesti häivytellä. Napakka sivellin on erityisen kätevä pressatuille tuotteille. Korostussävyjä ei ole yleensä tarkoitus levittää kovin laajalti, ja sivellin on myös pätevä esim. highlightereille.Vaaleaharjaksinen sivellin on nimeltään kiiltoa poistava puuterisivellin. Lupaus kiillon poistosta  tietysti kiinnosti sen verran, että tietysti tiirailin sen levitysjälkeä tavallista tarkemmin. :D Harjakset ovat eripituisia ja leveähkö harjasosa on pyöristetty.

Sivellin ottaa puuteria kevyesti sisuksiinsa, ja levitys onnistuu parhaiten "tuputtelemalla" puuteria meikkipohjan päälle lempeästi, jolloin lopputulos onkin mattaisempi. Toki mikään sivellin ei vie ihon talintuotantoa pois, mutta onhan tämä aika kätevä, kevyttä jälkeä tekevä suti. Kuten muitakin siveltimiä, kokeilin tätä sekä irtopuuterille että pressatuille, joista irtopuuterin levitys vaati enemmän tarkkuutta. 


Korostuksia on usein hyvä häivytellä ja pehmentää poskipunien ja bronzereiden rajoja hieman. Ja tähänkin löytyy omat siveltimet, jotka päihittävät hätätapauksessa kabukilla tehdyt häivyttelyt.

Bdellium Toolsin siveltimet ovat olleet tähän saakka minulle tuntemattomia, mutta ensivaikutelma on vakuuttava. Sarjan Green Bambu-linjan Powder Blendning Brush 959 on pienehkö mutta napakka sivellin, jolla häivyttelee esimerkiksi aurinkopuuterin rajat pehmeämmiksi helposti. Harjakset ovat todella pehmeitä, mutta sivellin ei ole yhtään liian löysä, jolloin häivyttely ei niin onnistuisikaan. Sivellin toimii myös puuterin tarkkaan levitykseen, ja tiiviillä siveltimellä saa peittävääkin jälkeä. Bdellium Toolsilta ainakin Green Bambu-sudit ovat vegaanisia.  

Ecotoolsin kirkastava häivytys- ja aurinkopuuterisivellin on puolestaan isompi blendaussuti. Kuten puuterisiveltimessä, tämänkin harjakset ovat erimittaisia, mutta häivytyssivellin joustaa toki vähemmän. En ihan saanut kiinni nimen kirkastus-efektistä, mutta sivellin on oikein pätevä varjostusten jäljen pehmennykseen. "Vihreä sivellin" on tätä sutia himppasen tiiviimpi.  Eripituiset harjakset ovat käteviä nappaamaan myös aurinkopuuteria, joskin itse satun tykkäämään enemmän postauksen alussa esitellyn kaltaisista siveltimistä varjostuksiin. Tämän kerrotaan muuten sopivan myös nestemäiselle meikkivoiteelle duo-harjasten ansiosta, tätä kikkaa en tosin ole vielä ehtinyt kokeilla.

Ostopaikat netissä - Ecotools 

*House of Organic Ecotools (katso ajantasainen valikoima)

*Oletkaunis - maahantuoja


Mitkä ovat sinun must have-kasvosiveltimet?


 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Minulla ei ole mitään must have -siveltimiä. Ecotoolsilta on enimmäkseen silmämeikkisiveltimiä, jotka ovat todella laadukkaita. Lisäksi Elf:llä on joitakin yllättävän hyviä siveltimiä, kuten iso puuterisivellin, jonka harjakset on leikattu tasapituiseksi. Bdelllium Toolsilta on yksi kynäsivellin, mutta se on aika kova, ainakin minun silmilleni.
  Ecotoolsin ja Bdellium Toolsin kasvosiveltimet ovat todella nättejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on ajan kuluessa muodostunut muutama suosikkisivellin, ja Ecotoolsin siveltimet ovat olleet kaikki yhtä lukuunottamatta tosi hyviä. :) Elf on multa jäänyt vielä hyllyyn, kiitos kun jaoit kokemuksiasi. :)

   Poista
 2. Mulla on muutama noista siveltimistä ja tuo poskipunasivellin on mun lemppari! Toinen lemppari Ecotoolsinlta on se ihan normisarjan puuterisivellin. Se on niin pehmeä, pöyheä ja ihan täydellisen mallinen. Ecotools ja Real Techniques ovat mun suosikkimerkit siveltimien kohdalla, kauheasti muita siveltimiä mulla ei vielä olekaan. Sigma kiinnostaa erityisesti, etenkin silmämeikkisivellinten kohdalla. Hehän muuttivat jonkin aikaa sitten kaikki siveltimensä vegaanisiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poskipunasivellin yllätti oikein, se on tosi näppärä. Hyvä tietää että Sigmallakin on vegaanisia siveltimiä, vaikka itse suosinkin lähempänä toimivia ostopaikkoja. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^