Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikkäät rajaukset pikkurahalla | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Värikkäät rajaukset pikkurahalla

Olen aika laiska käyttämään nestemäisiä eyelinereita, ja kuten olen aiemminkin kertonut, kissarajaukset eivät kuulu signature-meikkiini. Kuitenkin välillä eteen tulee mielenkiintoisia tuttavuuksia rajauskynistäkin, ja olenkin katsellut jo pitkään (yli vuoden...) sillä silmällä värikkäämpiä vaihtoehtoja. Milanin sisarmerkki Jordana on ollut jo jonkin aikaa Suomenkin markkinoilla ainakin Pastel Beauty-verkkokaupassa, ja valikoiman Cat Eyeliner-kynät vaikuttivat houkuttelevilta niin edullisen hintansa kuin värivalikoimansa puolesta. Sarjalla on Leaping Bunny-sertifikaatti ja merkin omille jenkkisivuille on kerätty vegaaniset vaihtoehdot. Vegaanille  valikoima ei ole suuren suuri eikä koko valikoimaa tokikaan löydy Suomesta, mutta joitain tärppejä sentään!


 Nyt kun syksyn kissanristiäiset, halloweenit, pikkujoulut (saako nämä jo mainita lokakuussa? :D) ja sun muut ovat jo aika nurkan takana, värikkäillä rajauksillakin tulee enemmän fiilisteltyä. Tilasin Pastel Beautysta metallinhohtoisen kultaisen Future-rajauskynän, ja tilauksen kylkiäisenä (tilaajalahjana?) sain vielä turkoosin Caribbean-sävyn. Jälkimmäinen tuo eittämättä mieleen kesäiset meikit, mutta toisaalta meikkauksessa vain mielikuvitus on rajana.


Olen lukenut Jordanan eri tuotteista paljon vaihtelevia arvioita, mutta rajauskyniin olen tyytyväinen. Cat Eyeliner-kynät ovat dipattavia ja niiden pää on todella ohut ja sopivan taipuisa. Nestemäisten rajausten vetäminen ei ole minun vahvinta osaamistani, mutta Jordanan eyelinerit sopivat myös todella hyvin tälläisella hutiloijalle, joka usein korjaa silmänrajauksiaan. Näissä dipattava pää taipuu kuitenkin juuri sopivasti sen verran, että siistit rajaukset on helppo tehdä. Koko silmän rajaus vaatii noin kahden dippauksen verran ainetta. Rajausjälki on kestänyt hyvin luomella eikä ole lähtenyt lohkeilemaan pohjustetuilta luomilta. Kestävyyteen tosin vaikuttaa usein  yksilöllisesti esim. se, ovatko luomet kovin rasvaiset vai kuivat. Rajaukset olen poistanut hellästi meikinpoistoaineen avustuksella.


Kultainen rajauskynä tuo kivasti meikkiin eloa, ja erityisen näyttävä  se on tumman luomivärin kanssa. Metallinhohtoinen rajaus ei toki rajaa silmiä yhtä selkein vedoin kuin mustat kynät, mutta toisaalta tarkkaa rajausjälkeä ei kultarajauksella etsitäkään. Ja lisäksi vaalea rajaus on tällaiselle eyeliner-tumpelolle armollisempi vaihtoehto. ;) Kuvassa silmä on vähän hassusti alaviistosta kuvattu, mutta siitä erottuu parhaiten kultarajauksen jälki.

Jordanan pakkaukset eivät minua suuresti puhuttele eivätkä esimerkiksi merkin kasvomeikkituotteet kuulosta minun jutulta (kuten eivät synteettiset pohjustustuotteet yleensäkään), mutta tosi edullinen merkki ei toki tarkoita huonoa laatua. Toimii ainakin näiden rajauskynien kohdalla, nätti jälki ja lompakko ei näistä juuri rasittunut! ^_^Suomessa Jordanaa myy Pastel Beauty-verkkokauppa, jossa Jordanan Cat Eyelinerit maksavat 5,99 euroa kappaleelta (!!). Tilaus tuli kirjeenä postilaatikkoon parissa päivässä, ja ilman seurantaa lähtevät paketit tulevat ilman postikuluja. Huomasin että samainen putiikki myy vegaanisia Nanshy-siveltimiä - aivan uusi merkki mulle, onko jollakulla kokemuksia näistä siveltimistä? Taikka itse Jordanasta? :) * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa

Kommentit

 1. Saa lokakuun lopussa pikkujoulut mainita, luulen, että ekat viettää niitä ekoja jo nyt. :D Upea tuo kultainen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta, itse miellän pikkujoulut aikaisintaan marraskuun puolivälin puuhaksi. :) Kiitos, tykkään itsekin!

   Poista
 2. Mulla on pari Jordanan poskipunaa ja yksi mattahuulipuna, ja ne ovat minusta todella hyviä hintaansa nähden. Samoin huultenrajauskynä on melko hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että Jordanalla on muitakin toimivia tuotteita! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^