Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bottega Verden punaiset punat | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Bottega Verden punaiset punat

Punaiset huulipunat ovat ehdottomasti niitä meikkivalintoja, jotka sopivat lähes aina ja kaikkialle. Yleensä syvänpunaiset sävyt ovat etenkin syksyn ja talven juttuja, mutta klassikkosävyt toimivat aivan hyvin vuoden ympäri. Bottega Verden Protective Colorful-sarjan huulipunat sävyissä Red Kiss ja Oriental Rose edustavat minulle turvallisia ja moneen meikkiin sopivia punaisen sävyjä. Ensivilkaisulta punat näyttävät hämmästyttävän samankaltaisilta, mutta sävyissä on eroja, kun huulipunia tarkastelee.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Red Kiss on hintsusti enemmän oranssiin taittava lämpimän sävyinen huulipuna, kun taas Oriental Rose on sävyltään hieman syvempi, punaisenruskealla vivahteella varustettu. Ensiksi mainittu näytti hylsyn perusteella olevan tummempi, mutta Oriental Rose muuttui iholla intensiivisemmäksi sävyksi. Värit eivät ole varsinaisesti mitään mullistavan uutta huulipunavalikoimassani, mutta punat edustavat mukavia ja helppokäyttöisiä arkisävyjä.

Protective Colorful-punien koostumus on semi-matta, huulille jäävä jälki on hieman satiininen. Bottega Verden huulipunat levittyvät hyvin suoraan hylsystä kätevästi, mutta itselläni tämänkaltaiset punat pysyvät paremmin karkaamatta, jos vielä rajaan huulet ennen punaamista. Punien kesto on huulilla hyvä, kuten yleensäkin toimivilla synteettisillä punilla tuppaa olemaan. Ruokailun ja kahvinjuonnin jälkeen on tosin hyvä tsekata huulet, sillä kyseessä ei ole aivan mattapintainen jälki. Myös pigmenttiä on sopivasti, yhden kerroksen sutiminen huulille tuo mukavasti erottuvan lopputuloksen.

Huulipunissa on mieto vaniljainen tuoksu, joka muistuttaa Milanin mattapunien tuoksua. Tuoksuvat meikit ovat aina vähän makuasia - omaan makuuni tuoksu on näissä vielä tarpeeksi mieto. :)
Bottega Verden nettikaupassa huulipunien hinta on 14,49 euroa - ja varmaankin myös myymälässä, joka sijaitsee Fredrikinkadulla Helsingissä. Myymälässä ja nettikaupassa on aika hyvin merkattuna vegaaniset tuotteet jo yksittäisiin tuotteisiin, ja valmis vegaanikosmetiikan lista löytyy nettisivuilta. Mikäli katsoin oikein, kaikki muutkin Protective Colorful-huulipunasävyt ovat vegaanisia. Sarja löytyy myös Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta, eli sillä on Leaping Bunny-sertifikaatti.

Swatch-kuva vasemmalta: Red Kiss, Oriental Rose. Pieni ero sävyissä, mutta kyllä sen huomaa. ;)Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^