Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Metallinen luomiväripaletti Lily Lololta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Metallinen luomiväripaletti Lily Lololta

                                                                                                         *mainoslinkki.

Talven juhlia edeltävä aika on tunnetusti myös uusien kausimeikkien lanseerausten aikaa. Olen odotellut etenkin mineraalimeikkisarja Lily Lolon uutuuksia, joista olen tehnyt aiemminkin kivoja löytöjää.

Esimerkiksi  nudepaletti *Laid Bare on parin vuoden joulunaluskokoelman helmi! Tänä vuonna suurimmat houkutukset olivat jälleen kaksi uutta luomiväripalettia - lämmin Filthy Rich ja kylmempi *Pedal to the Metal. Kuten insta-seuraajani tietävät, metallisempi versio voitti, sillä viileän sävyisiä luomivärejä tulee harvemmin käytettyä. Turvallinen loikka epämukavuusalueelle. ;)

lily lolo pedal to the metal

¨
Lily Lolo Pedal to the Metal -luomiväripaletti


Brittiläinen Lily Lolo on tunnetusti luonnonkosmetiikan käyttäjien suosiossa, ja sarjan tuotteet pohjaavatkin luonnollisempiin ainesosiin, kuten mineraaleihin ja kasviöljyihin. Sarjalla on paljon vegaanille sopivaa kosmetiikkaa, ja eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaattikin löytyy.

Pedal to the Metal-palettiin  on koottu mukava kattaus viileään vivahtavia luomivärejä, jotka ovat omiaan talven juhlakauden meikeissä. Sävyjä on yhteensä kahdeksan. Biodellyn sivuilla värejä kuvaillaan "helpoiksi", ja sävyt ovat kyllä sellaisia, jotka sopivat myös luomiväreillä vähemmän leikittelevälle. Joissain sivustoilla paletin kirjoitusasu on muuten myös Medal-loppuisena, mutta luotan tässä paletin omiin tietoihin. :)lily lolo luomivaripaletti

Omat top 3 -suosikkini sävyistä ovat sävypaletin vaalein nudesävy Photo Finish, mattaisa ruskea Pole Position (paletin kolmas nappi vasemmalta) sekä yllättäen toinen ääripään sävy, Black Zinc, joka on niin lähellä ehtaa mustaa, että se sopii sekä rajauksiin että smoky-meikkiinkin. Photo Finish on sävy joka varmasti tulee kulumaan kuopalle ensimmäisenä, sillä se on juuri sopiva pohjasävy silmämeikille. Kaikkien sävyjen kuvaukset näkee kätevästi *täältä.

Lily Lolon luomivärit ovat tunnetusti mukavan samettisia, helposti levittyviä ja häivytettäviä koostumukseltaan.  Glitterisävyt eivät ole varisevaa sorttia, mutta niiden koostumus on himpun muita sävyjä kuivempi.  Paletin glitteriset sävyt ovat melko kevyitä, eli ne sopivat aivan hyvin myös päivämeikkiin. Kannattaa toki muistaa, että kostealla siveltimellä luomiväri kuin luomiväri on jäljeltään paljon intensiivisempi. 


Paletin hinta-laatusuhde kokonaisuudessaan mielestäni oiken hyvä. Settiin on koottu mukavasti perussävyjä niin mattana kuin pikkujoulukelpoisella kimalteella varustettuna. Pieni soraääni paletille tulee kuitenkin siitä, että olisin toivonut siihen voimakkaamman glitterjäljen tekevää sävyä. Sävymaailma on kuitenkin aika kiltti, joten rohkeampikin glitter olisi sopinut joukkoon.

vegaaninen luomivaripaletti

Swatchit on kuvattu luonnonvalossa suoraan käsivarrelle ilman luomenpohjustajaa, joka parantaa aina luomivärien intensiivisyyttä. Levitin sävyt siveltimellä, pakkauksen mukana tuleva applikaattori on lähinnä matkakäyttöön hätävaraksi. Pakkaus on muuten aika jämäkkä, ja iso peili on hyödyllinen!


Pedal to the Metalin voi hankkia *Biodellyn nettikaupasta täältä noin 25 euron hintaan.   Jaan myös aina paletin hinnan luomivärinappien määrällä, sillä paletit tulevat usein suhteessa yksittäisiä nappeja edullisemmaksi, kuten tässäkin tapauksessa. Käytin palettiostokseen myös nettikaupan kanta-asiakkuudesta kertyneitä euroja.

Oletko tehnyt mielenkiintoisia uusia kausimeikkilöytöjä? :)

Kommentit

 1. Jotenkin en ole tänä vuonna ehtinyt innostua muista kausimeikeistä kuin Guerlainin joulupalleroista. :D Upea tää Lily Lolon paletti, juuri sellaisia sävyjä mistä pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on jäänyt aika vähäisiksi lukumäärältään nämä kausimeikit. :) Tykkään itsekin näistä paletin sävyistä, kivoja neutraaleja sävyjä jotka toimii myös muulloinkin kuin "kausimeikissä". :)

   Poista
 2. Mäkään en ole ehtinyt kausimeikkejä ostaa, en itseasiassa ole vielä niihin edes ehtinyt oikein tutustuakaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeastaan skrollailin vain näitä Lily Lolon kausijuttuja,kun ne olivat sellaisia ajattomia. :)

   Poista
 3. Niin ja piti sanoa, todella ihanat sävyt, mullakaan tämä ei jäisi meikkihyllyyn pölyttymään :D

  VastaaPoista
 4. Tuo olisi aika hyvä valinta, mutta ehkä kuitenkin päätyisin Filthy Rich:iin sen houkuttelevan minua vielä enemmän. Olen jo aiemmin pohtinut Lily Lolon luomiväripaletin ostoa ja nyt vain pähkäilen, että minkä niistä! Aivan liian monta ihanaa :D Kunpa voisi tilata ne kaikki ja joku muu kustantaisi sen lystin, hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä että valinta on vaikea, ja mä toivoisin myös että joku mun salainen ihailija voisi vaikka maksaa mun meikit. :-D Lily Lolon paleteista Laid Bare on ainakin pomminvarma, multa on jo muutama sävy kulunut kokonaan puhki siitä. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^