Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nanshyn meikkisiveltimiä (&alekoodi) | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nanshyn meikkisiveltimiä (&alekoodi)

Synteettiset siveltimet eivät ole enää meikkivälineiden kummajaisia tai kakkoslaatuisia ihmeellisyyksiä, vaan eläinvapaita siveltimiä on alkanut viime vuosina tupsahdella mukavaan tahtiin. Yksi minulle uusi sivellinmerkki on brittiläinen Nanshy, jonka kaikki siveltimet ovat vegaanisia. Merkin valikoima on melkoisen kattava, sillä erilaisia suteja löytyy niin meikkipohjaan, korostuksiin ja varjostuksiin, kuin myös detaljoituun silmämeikkiin. Sain mahdollisuuden testata näitä synteettisiä siveltimiä, ja valitsin 7-osaisen silmämeikkisetin ja fan brushin.

Siveltimet on saatu blogin kautta. Edit 2019: Merkin siveltimiä ei tiettävästä saa enää Suomesta.


Nanshyn silmäsiveltimet ovat himpun verran jämäkämpiä ja vähemmän joustavia esim. Ecotoolsiin verraten. Ja nämähän ovat myös makuasioita, mutta itse pidän myös napakan jäljen siveltimistä. Liian löysät siveltimet jättävät usein toivomisen varaa.

Seitsemän siveltimen Eye Brush Set sisältää oikeastaan kaikki tarvittavat siveltimet silmämeikkiin,  varsinkin jos siveltimiä vähän soveltaa. Käyn testisiveltimet läpi yksittäin, kuvissa siveltimet näkyvät kirjoitusjärjestyksessä.

Pyöristetyt Eye Crease ja Tapered Crease sopivat molemmat luomivärin levittämiseen tarkasti varjostuksena luomivakoon. Eye Crease on näistä hieman isompi ja joustavampi, ja olen käyttänyt sitä myös häivytykseen ja luomivärin levittämiseen liikkuvalle luomelle. Tapered-siveltimellä saa puolestaan tarkemman luomivärijäljen luomivakoon. 

Large Shader on jämpti perussivellin. Olen käyttänyt isohkoa sivellintä sävyn levitykseen laajalti liikkuvalle luomelle. Tämä on sellainen helppokäyttöinen sivellin, johon tulee usein mukavuudenhaluisena (ja kömpelönä) tartuttua. Sivellin sopii myös häivytykseen, mutta setissä on myös oma häivityssivellin. Jos olisin Nanshyn suunnittelija, olisin vaihtanut setin toisen crease-siveltimen tämän shaderin kaltaiseen, mutta pienempään. Alla olevan kuvan   Precise Bent Eyeliner-sivellin on taivutettu sivellin tarkkoihin rajauksiin. Puuterinen ja geelimäinen rajausväri levittyvät superohuella päällä hyvinkin detaljoidusti, ja synteettiset karvat eivät lähde hapsottamaan Tämä tosin on setin heikoin lenkki kohdallani, sillä vaikka sivellin on hyvä, suosin enemmän "leveämpiä" rajaussiveltimiä - kuten kahta seuraavaa.

Viistopäinen Anged Detailer ja tasapäinen Flat Definer sopivat molemmat pikkutarkkaan värin levitykseen. Harjakset eivät näissäkään juuri jousta, joten esimerkiksi luomivärillä tehdyt silmän ylä- ja alarajaukset saa sudittua hyvin vakaasti. Viistopäinen taipuu hyvin myös myös puuterimaisen kulmakarvavärin sutimiseen, johon sivellin on juuri sopivan pieni. 

Silmäsivellinten viimeinen, Blending Eyeshadow-sivellin on nimensä mukaisesti erityisen hyvä luomivärien rajojen häivytykseen. Tämäkin toimii hätätapauksessa luomivärin levityksessä liikkuvalle luomelle, siveltimien nimiin ei kannata liikaa jumittua. ;) Tämä on vähän sukua setin ensimmäisille crease-sudeille, mutta on kookkaampi ja joustavampi. Suti muistuttaa myös Lily Lolon häivytyssivellintä.Sokerina pohjalta löytyy erikseen myytävä viuhkamainen  Fan Brush. Vaikka  synteettiset siveltimet ovat jo tunnettuja, fan brusheja ei tunnu löytyvän vegaanisena suosiolla niinku mistään (paitsi nyt!). Tämä suti on hyvin taipuisa ja ohut, kuten viuhkan kuuluukin. 

Fan Brush on omiaan kevyeen ja pehmeään korostusvärien, poskipunien ja varjostusten levittämiseen. Sivellin on aika ässä esimerkiksi silloin, kun en halua kikkailla pelleposkia liian pigmenttisen poskipunan kanssa -  fan brushin avulla on helppo annostella puuterimaista tuotetta hyvin ohuelti. Myös silmän alle varisseet silmämeikit on helppo pyyhkäistä meikatessa viuhkasiveltimellä. Harjakset ovat laadukkaan oloisia, mutta en suosittele rasittamaan sivellintä "vastakarvaan", sillä se voi aiheuttaa hetkellistä hapsoittumista.


 Suomessa Nanshya myy Pastel Beauty-verkkokauppa. Fan Brushin hinta on 12,99 euroa ja silmämeikki-sivellinsetin 41,99 euroa. Hinta-laatusuhde on testikappaleiden perusteella hyvä, sivellinten hinnat pyörivät tavaratalohinnoissa. Ainoastaan olisin keksinyt sivellinsetin pakkaukselle jotain muuta kuin muovikannen. :) Testiin saatujen valkopintaisten siveltimien päällystys on muuten hennon helmiäinen - tämä ei ehkä kuvista niin tarkasti välity, mutta sutien ulkoasu on pinnoituksineen kyllä nätti.

Pastel Beauty tarjosi blogini kautta myös alekoodin, jolla vaikkapa sivellinten hinnasta saa vähän pihistettyä: Koodilla RABBITGLOW saat 10 % alennuksen Pastel Beautyn normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 15.2.2017 saakka. Ale on ihan vain lukijoiden iloksi, en hyödy itse koodista. :) 

Pastel Beautyn valikoimassa on myös Leaping Bunny-sertifioituja Milanin ja Jordanan meikkejä, joista osa on vegaanisia. Esimerkiksi Jordanan edulliset cat eyelinerit ovat omiaan pikkujoulumeikissä, aiempi postaukseni löytyy täältä. Pastel Beautyssa on myös Nanshyn ohella siveltimistä muun muassa Real Techniquesia ja Ecotoolsia, jotka ovat nekin synteettisiä.

Kommentit

 1. Multa löytyy Nanshyn poskipuna/puuterisivellin ja se on ihanan pehmeä :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omatkin testisiveltimeni ovat jämptiydestä huolimatta tosi pehmeitä ja miellyttäviä käyttää. :)

   Poista
 2. Itselleni aivan tuntematon brändi, pitää laittaa korvan taa. Sillä yhtä aitokarvaista sivellintä lukuunottamatta, kaikki suosikkisiveltimeni ovat synteettisiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanshy on kyllä kiva uutuus! Synteettisten siveltimien laatu onkin nykyään jo tosi hyvä. :)

   Poista
 3. Nämä ovat myös minulle täysin uusi juttu, muuta kuulostavat varsin lupaavilta ja varteenotettavilta vaihtoehdoilta kun kyllästyn ecotoolsiin :)

  Blogissani olisi sinulle tunnustus!
  http://turkooseja.blogspot.fi/2016/11/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämähän ovat hyvä lisä Ecotoolsin rinnalle. ;)

   Ja kiitos paljon tunnustuksesta ja siitä, että kerroit sen vielä kommentilla täällä! :) Mua ei olekaan aiemmin "haastettu" muissa blogeissa mihinkään (tietääkseni...).

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^