Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies-uutuuksia: Deliciously Ella-kasvotuotteet | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Neal's Yard Remedies-uutuuksia: Deliciously Ella-kasvotuotteet

                                                                                                        

Brittiläinen luonnonkosmetiikkasarja Neal's Yard Remedies on ehdottomasti yksi suosikkimerkeistäni mitä ihonhoitoon tulee - tämän on voinut varmasti bongata myös blogistani. Siniset lasiputelit kätkevät sisäänsä luomupainotteista kosmetiikkaa, jossa on tuettu myös reilun kaupan periaatteita. Leaping Bunny-sertifiotu merkki ei ole aivan kokonaan vegaaninen, mutta valikoimasta löytyy vegaanillekin kosmetiikkaa aina kasvotuotteista hiustenhoitoon. 

Syksyllä Neal's Yard Remedies lanseerasi yhdessä englantilaisen Ella Woodwardin, Deliciously Ella-bloggaajan kanssa kaksi päivittäisen ihonhoidon tuotetta, geelimäisen puhdistusaineen ja kasvovoiteen.  Olen hävettävän huono seuraamaan englanninkielisiä ruoka- tai hyvinvointiblogeja, että Ellan supersuosittu blogi ei ole minulle kuin oikeastaan nimeltä tuttu. Mutta sen sijaan Ellan inspiroima kosmetiikka on syynissä tämänkertaisten sinisten puteleiden myötä. 

Edit 2019: Tuotteita ei näillä tiedoilla ole enää saatavilla. Lue ajankohtaiset tuotesarjan arviot tämän linkin takaa. 

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Deliciously Ella-linjan kosmetiikan tähtiraaka-aineiksi nostetaan tasapainottavat ruusu ja lime sekä viilentävä kurkku. Etenkin kurkun ja ruusun tuoksut erottuvatkin tuoksuista melko voimakkaina. Näissä "Ellan" tuotteissa tuoksumaailma onkin vivahteen voimakkaampi ja vähemmän ns. luonnonkosmetiikkamainen verrattuna muihin käyttämiini Neal's Yardin tuotteisiin. Kuitenkaan mistään päänsärkyvahvoista tuoksuista ei ole kyse, no worries. 

Molemmat tuotteet ovat suunnattu jokaiselle ihotyypille. Raikkaan tuoksuiset tuotteet toimivatkin sopivan hellävaraisesti pintakuivalla, mutta t-alueelta ajoittain rasvoittuvalla ihollani.

Rose, Lime & Cucumber Face Wash  on geelimäinen, hennosti vaahtoava puhdistusaine. Luonnonkosmetiikan geeliputsarit eivät ole tunnettuja paksuudestaan, ja tämänkin koostumus on melko juoksevaa. Se ei kuitenkaan tarkoita tehottomuutta, sillä raikas geeli putsaa hyvin luonnonkosmetiikan meikkipohjankin pois. Erityismaininnan kasvoihin kevyesti hierottava puhdistusaine saa siitä, että se ei ylipuhdista kasvoja kiristelemään kuivuuttaan. En osaa sanoa miten aivan todella kuiva iho reagoi geelipuhdistusaineisiin, mutta näin sekaihoiselle geeli on nappivalinta.


 Ella-tuotteet ovatkin solahtaneet niin mukavan huomaamatta osaksi arkista ihonhoitoani, että kosteusvoiteen voikin sanoa tuntuvan positiivisella tavalla "ei miltään" iholla. Tai uuden Rose, Lime & Cucumber Moisturiser-voiteen kyllä tunnistaa kyllä tuoksusta, mutta muutoin se sopii simppelisti niin päivävoiteeksi, meikin alle kuin yökäyttöönkin. Voide on koostumukseltaan kevyttä ja nopeasti imeytyvää, joka onkin arkipäivien kosteusvoiteen must-vaatimus. Jokaihon tuotteen tästä tekee myös se, että ihon pehmeäksi jättävä voide ei kiristele pintakuivalla iholla yhtään - eikä liioin lisää sen rasvoittumistakaan. Jos hakusessa on hoitava ja mukavasti iholle imeytyvä kasvovoide, annan ääneni Ellalle! 

Kosteusvoide on vesipohjainen, ja kosteuttavina ainesosina on paljon luomukasviöljyjä, muun muassa kookosta, kaakaovoita ja avokadoöljyä. Lisäksi Neal's Yardille tuttuun tapaan inci-listassa komeilee myös paljon luonnollisia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. On tosiaan hyvä huomata hintaa katsoessa, että pumppupullossa kosteusvoidetta on tosiaan 100 milliä, joka on jopa kaksinkertainen määrä kosteusvoidetta useaan muuhun kasvovoidepurkkiin verraten.

Neal's Yard Remediesin Deliciously Ella-tuotteita voi bongailla luonnonkosmetiikkaan erikoistuneista myymälöistä ja etenkin verkkokaupoista.

Kommentit

 1. Näytepussien perusteella olivat kivan oloisia tuotteita, etenkin putsari jäi mieleen. Jostain syystä mulle tuli tuoksusta mieleen enemmänkin porkkana kuin mikään noista mainituista ainesosista...! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on näissä kyllä tosi jännä. Mä itse en tunnistanut limeä juuri ollenkaan. :)

   Poista
 2. Nää uudet Ellat kuulostaa niin ihanilta! En ole vielä päässyt nuuhkimaan, mutta jotenkin kuvittelen, että tykkään näistä, koska Neal`sin kroppatuotteet on järjestäin olleet tosi ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihania <3 NYRin Kroppatuotteita olen myös käyttänyt, ja tykännyt niistäkin. :)

   Poista
 3. Vaikuttavat ihanilta! Paljon olen luonnonkosmetiikkaa testannut ja käyttänyt viimeisen reilun neljän vuoden aikana, mutta tää sarja on vielä jäänyt kokeilematta. Täytyy ehdottomasti korjata asia ensi vuoden aikana :) Sarjaa kehutaan blogeissa niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole yhtään kertaa vielä joutunut pettymään Neal's Yard Remediesin kosmetiikkaan, suosittelen lämpimästi. :)

   Poista
 4. Mulla on kokemusta vain NYRin suihkugeelistä, mutta se olikin ihana tapaus! Näissä Ella-tuotteissa on kauniit pakkaukset, ja ne kuulostavat ihastuttavilta ^_^ Täytyy kyllä jossain vaiheessa kokeilla NYRin kasvotuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on olllut myös NYRin suihkugeeli, ja tykkäsin kyllä. Mutta enemmän olen ehkä kallellaan näihin kasvotuotteisiin. Ellat ovat kivoja jokaihon tuotteita joista on hyvä lähteä tutustumaan sarjaan. :)

   Poista
 5. NYR on ihan mun lempisarja, nytkin on putsari, kasvovesi ja kuorinta heiltä käytössä. Sekä villiruusubalmi + muutamia näytekokoisia tuotteita.

  Tuo Ella-kosteusvoide kiinnostaisi, mutta epäilen sen riittävän mulle näin talvella (vaikkei tää talvelta tunnukaan...:D). Ja muutenkin ihon tarpeet on jo sen verran vaativammat, että voipi olla liian "perus" voide mulle. Toki seerumeilla/öljyillä saa lisäboostia kätevästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Ella-kosteusvoide on täyteläisempi ja kosteuttavampi kuin esim. NYRin pumppupullossa oleva ruusu-kosteusvoide, toimii ainakin mulla hyvin talvella. Toki on aina hyvä löytää ne omalle ihotyypille sopivimmat tuotteet. :) Tällä merkillä riittää onneksi valikoimaa!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^