Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu luottomeikkivoide | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu luottomeikkivoide

Sain viime kesällä mahdollisuuden testata luonnonkosmetiikkasarja 100 % Puren tuotteita, joista etenkin yksi tärppi jäi mieleen ylitse muiden. On varmasti tuttu tarina, että juuri se oikea meikkivoide ei välttämättä löydy heti sormia napsauttamalla - esimerkiksi oikea sävy, koostumus ja eettisvaatimukset ovat sekoittamassa kriteerien joukkoa. 

Näin bloggaajana erilaisia meikkejä tulee varmasti testattua normaalia tiuhempaan tahtiin, mutta kaikki eivät jää tasapuolisesti mieleen, vaikka hyviä tuotteita olisivatkin. 100 % Puren Fruit Pigmented Foundation-meikkivoide kertoo kuitenkin omaa tarinansa siitä, että se sujahti aika nopeasti omaksi suosikikseni.

Huomasin muutama viikko sitten meikkivoidepurkin tyhjentyvän uhkaavaa vauhtia, ja uuden hankkimista ei tarvinnut kauaa miettiä. Oikeanlainen meikkivoide helpottaa ihan tavallista arkea, tuttuun ja turvalliseen tuubiin on helppo tarttua kiireisinä aamuina (ja totta puhuen myös niinä laiskoina hetkinä).

*mainoslinkki
100 pure healthy foundation

100 % Pure Healthy Foundation - peittävä luonnonkosmetiikan vegaaninen meikkivoide


Mutta mikäs tässä meikkivoiteessa minua niin viehättikään? Aikaisempi 100 % Puresta kertonut meikkipostaukseni löytyy täältä, mutta tämä meikkivoide ansaitsee vielä uusintakierroksen.  100 % Pure on vielä aika tuntematon Suomessa, mutta esimerkiksi green beauty-blogit rapakon takana hehkuttavat usein sarjan meikkejä.

Fruit Pigmented Foundation on aika ässä niin koostumuksen, keston kuin lopputuloksen suhteen. Tämä on niitä harvoja luonnollisia nestemäisiä meikkivoiteita, jotka yltävät helposti myös peittävään mutta ei-pakkeliseen full coverage-tulokseen.

Meikkivoide on toiminut hyvin pintakuivalla sekaiholle, sillä se jättää puolimattaisen pinnan, ei niinkään kuultavaa. En osaa olla viimeistelemättä meikkipohjaa mineraalipuuterilla, mutta tämä saattaisi toimia hyvin myös ilman puuteriviimeistelyä. Kasvoilla meikkipohja on kestänyt hyvin kerääntymättä juonteisiin tai kuivempiin kohtiin, vaikka lopputulos onkin normaalia mattaisempi.


Luonnollisten meikkivoiteiden koostumus on yleensä vähän erilainen kuin synteettisillä, ja tämän  meikkivoiteen ainoa särö onkin se, että levitysvaiheessa kannattaa olla aika ripeä.

 Meikkivoide on moussemaista ja tasoittuu kasvoille nopeasti, mutta mistään jankkisesta kauhutarinameikkivoiteesta ei ole kuitenkaan kyse. Tykkään levittää meikkivoiteet ihan sormin, ja 100% Puren meikkivoide on helppo työstää sormilla.

Ja niin, meikkivoidesuosikkini on toki luonnonkosmetiikkaa - synteettisiä ihmeellisyyksiä ei voiteessa ole, sillä aloepohjaisen voiteen värit tulevat nimensä mukaisesti kasveista.

Plussana tulee vielä kertoimen 20 SPF, joka tosin tuntuu vähän hassulta juuri nyt näin marraskuussa, mutta ei ehkä enää muutaman kuukauden päästä. :D Ja jotkut onnekkaat matkustavat kuulemma myös ulkomaille aurinkoon...!Summaten: tykkään tästä meikkivoiteesta ja suosittelen sinulle, joka etsit peittävää ja mattapintaista meikkivoidetta. Sävyvaihtoehtoja on Suomen jälleenmyyjällä kolme vaaleinta, joista oma valinta on toisiksi vaalein, keltapohjainen Creme. Tuotekuvan yhteydessä oleva sävykartta pitää mielestäni hyvin paikkansa.

100 % Puren meikkivoidetta myy Suomessa *eläinkokeettoman kosmetiikan verkkokauppa Koreina. Meikkivoiteen hinta on 42,90 euroa - jep, ei aivan markettihintoja, mutta toisaalta hyvästä löydöstä saatan tämän summan pulittaakin. 

Ja mikäli ruudun toisella puolella joku kiinnostui 100 % Puresta, sen tuotteita saa vielä tämän kuun loppuun saakka pikkuisen halvemmalla: koodilla RABBITGLOW10 saa 30.11. saakka 10 % alennuksen koko Koreinan valikoimasta. Kaupassa on kätevä suodatin vegaanisille tuotteille. En hyödy alekoodista itse. ^_^


Kommentit

 1. Siis täähän kuulostaa lupaavalta! Ja pakkauskin on kaunis :) Aion kyllä kokeilla jossain vaiheessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä melkoinen hidden gem-meikkivoide.:) Pakkaus on kyllä nätti!

   Poista
 2. Ihanat pakkaukset näissä ja kuulostaa tosiaan hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100 % Puren meikkivoiteissa on aina kivat pahvipakkaukset myös suojana. :) Kierrätysmatskusta jopa!

   Poista
 3. Mä luulen, että tää voisi toimia omallakin ihollani, tykkään nimenomaan ei-pakkelimaisista meikkipohjista, jotka saavat olla peittäviäkin tarvittaessa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juurikin peittävä ja ei-raskas meikkivoide. :) Samoilla linjoilla ollaan suosikeissa!

   Poista
 4. Kuulostaa hyvältä, koska omien kokemusten mukaan luonnolliset meikkivoiteet ovat kevyitä peittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin myös mun kokemusten mukaan luonnonkosmetiikan meikkivoiteet ovat enemmän semi-peittäviä. Tämä onkin jännä poikkeus. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^