Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Joulukuun tyhjät '16 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Joulukuun tyhjät '16

Tervehdys näin joulunpyhien keskelle! Itselläni on aikaa jouluna köllötellä enemmän blogien parissa, joten päädyin myös postailemaan vuoden viimeisistä loppuneista vegaanisista kosmetiikkapurkeista. Joulukuuta on tosiaan vielä lähes viikko jäljellä, mutta sen verran purkkejani syynäsin, että tiedän että muuta en enää ehdi loppukuun aikana kuluttaa loppuun. Luvassa on aika pieni kasa luonnonkosmetiikkapainotteista kosmetiikkaa, joista suurimpaan osaan olin tyytyväinen.

Osa tuotteista saatu. *mainoslinkki

Aloitetaan meikeistä, joiden purnukat olivat mineraalimeikkisarjojen. Lily Lolon meikinkiinnityssuihke* oli pätevä etenkin mineraalimeikkipohjan kanssa ja kuivemmalla iholla. Suihke jätti meikille luonnollisemman pinnan ja pidensi hiukan myös sen kestoa, mutta pidän kuitenkin enemmän mineraalimeikkien  viimeistelypuuterien tehoista. 

Niin ikään jauhemainen, vihreä Blush Away-korjausväri* oli Lily Lololta. Vihreä väri peittää hyvin ihon punaisuutta, ja tätä tuli sipaistua lavealla puuterisudilla koko kasvoille kevyesti meikin alle. En niin jaksa "neutraloida" yksittäisiä näppyjä. :) Tätä pitäisikin hankkia jo seuraava, jemmassa ei ole toista "vihreää". 

Bellápierren kiinteä meikkipuuteri oli mineraalipohjainen myös, ja tykkäsin tästä paljon. Hyvä peittävyys, helppo käyttää, sävy oikea, SPF mukana... Kirjoitin tuotteesta aiemmin tässä postauksessa. Sarja tuntuu jäävän muiden mineraalimeikkien varjoon, mutta testaamani tuotteet ovat kyllä laadukkaita.


 Rosenserienin silmänympärysvoiteen jämät käytin kasvo- ja käsivoiteena, sillä  avaamisen jälkeinen säilyvyys alkoi jo paukkua. Mutta voiteesta tykkäsin kyllä, nopeasti imeytyvä ja kosteuttava. Kirjoitin tästä ruotsalaisesta kosmetiikkasarjasta talvella omassa postauksessaan.

Pain epäpuhtaan ihon seerumi pääsi kyllä lempparit-sarjaan. Koostumus, imeytyvyys ja tehot hyvät: kosmetologikin huomasi, että ihon tulehdukset olivat vähentyneet sen jälkeen kun otin tämän aineen tehokäyttöön. Kirjoitin tästä myös oman postauksen aiemmin. Käytin tätä mielestäni vain yhden pumppauksellisen kerrallaan, mutta purkki kului loppuun 3-4 kuukaudessa, eli pieni miinus tästä. Lisäksi hinta on satsaus, mutta hankkiminen tulevaisuudessa houkuttelee.

Kuvan kurttuinen purkki on Argitalin savinaamio, joka on tyhjennetty viimeistä pisaraa myöten. Savinaamio on aika must tukkeutuvalle sekaiholle ja näitä kuluu  aina. Argitalin naamio on ihanan paksu ja tehokkaasti huokoset puhdistava, vaatimattoman ulkonäön ei kannata antaa hämätä. Argitalia saa nykyään muuten myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta.Dr Bronner'sin sokeripohjainen sheivausaine oli ihan hyvä ja se tulikin käytettyä kokonaan, mutta vaahtoavuus ja paksuus jättivät vielä vähän toivomisen varaa. Seuraavaksi ajattelin testata ihan sheivaussaippuoita, jospa niillä saisi paremmin vaahtoa aikaiseksi.

Kuten purkin asennosta näkyy, Urtekramin hajusteen käsivoide tuli käytettyä myös viimeistä pisaraa myöten yöpöydän käsirasvana. Plussaa oikeasta tuoksuttomuudesta ja hyvästä kosteustehosta, mutta ehkä suosikkini on kuitenkin se kookos-käsirasva... Ja kookoksesta puheenollen, joulukuussa  tyhjeni jälleen yksi Urtekramin kookosvartalovoide, joka ei päässyt kuvaan. 

Lushin Dream Cream on etenkin ärtyvälle iholle suunnattu vartalo- ja käsivoide. Käytin tätä aikoinaan kyllästymiseen saakka, ja ihan mukava  ja nopeasti imeytyvä vartalovoide tämä onkin.  Nähtäväksi jää hankinko tätä vielä, sillä pyrin käyttämään mieluummin vartalolle jätettävissä tuotteissa luonnonkosmetiikkaa. Lisäksi Lushin jouluinen Salt&Peppermint-kuorintapala loppui, mutta siitä ei luonnollisesti ole kuvaa koska tuote oli pakkaukseton. Suolakuorinta oli kyllä mukavan rouhea, ja ihanan tuoksuinen!


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

  1. Täälläkin käytettiin loppuun Urtekramin käsivoide; tosin tuoksuna oli aloe vera! Muttei hätää, uusi on jo käytössä! :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^