Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaineet testissä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistoaineet testissä

Hyvä silmämeikinpoistoaine säästää sekä aikaa iltaisin että myös herkkää silmänympärysihoa. Normaalia ihoa ohuemman silmiä ympäröivän alueen turha hinkkaus ei ajan kuluessa tee hyvää silmänympäryksille, joten poistan meikit suosiolla  poistoaineen avulla.

Vaikka tällä hetkellä käytössäni ei ole esimerkiksi vedenkestävää ripsiväriä, vesiliukoisuus ei aina tarkoita pelkän vesipesun riittävän perusteelliseen meikinpoistoon.

Tiedättekin että käytän suurimmaksi osaksi luonnonkosmetiikkaa, ja nyt testauksen alla on ollut kolme luonnonkosmetiikan silmämeikipoistoainetta: yksi nestemäinen ja kaksi öljypohjaista. Katsotaas!

Tuotteet pr-näytteitä. *mainoslinkki

luonnonkosmetiikan silmameikinpoistaja

Luonnonkosmetiikan silmämeikinpoistajat - suosikkina Neal's Yard RemediesNeal's Yard Remediesin silmämeikinpoistoaine* on kolmikon öljytön putsari. Sen ainesosat alkavat ruusuvedellä, joka myös antaa tuoksun aineelle. Tuote on Neal's Yardille tyypilliseen tapaan hyvinkin luomupitoinen, ja ainesosissa on pelkän puhdistavuuden ohella mietty niiden hoitavuutta ja hellävaraisuutta. 

Neal'sin puhdistusaine toimii: vanulapun kautta aine putsaa myös synteettiset, eli vaikeammin poistettavat luomivärit ja eyelinerit. Ja myös ripsivärit, jotka eivät pelkän veden voimalla irtoa. Tuotteen koostumus on ns. vesimäistä, eli silmille ei vahingossakaan jää öljyn rippeitä. Olen pitänyt merkin tuotteista todella paljon, enkä tälläkään kertaa pettynyt. Jos vierastat öljyputsareita silmänympäryksille, suosittelen tutustumaan tähän! 

Putsarin hinta on 17,50 euroa* - joka euron arvoinen. 

neals yard remedies silmameikin poistaja


Kolmikon öljyputsari valikoituivat saksalaisilta luonnonkosmetiikan merkeiltä, Providalta ja Santelta. Kuten Neal'sin putsarin, myös Providan puhdistusöljy ja Santen granaattiomena-puhdistusöljy on hyvin hellävarainen ja sopii myös vedenkestävälle meikille. Ainesosista molemmista löytyy esim. manteliöljyä, mutta Providan ainesosalista on lyhyempi (vain kolme ainesosaa). Provida on näistä myös tuoksuttomin, sillä Santen putsarissa on mieto, hedelmäinen tuoksu. Ja itse asiassa tämän kaksikon suurin käyttöero tuntuukin olevan tuoksussa - jos etsit mahdollisimman tuoksutonta silmämeikinpoistajaa, tsekkaa Provida!

Sekä Providan että Santen putsari poistaa meikit myös vanulapun kautta ilman turhaa hankausta ja säätöä. Jälleen testissä on ollut myös synteettisiä, eli vähän tiukemmassa istuvia meikkejä. Olen aina varovaisempi öljyisten silmämeikin putsareiden kanssa, mutta näiden annostelu ja käyttö on yllättävänkin helppoa, vaikka öljyputsareista joskus jääkin öljyä "sumentamaan" silmiä

Providan öljyn hinta on 10,55 euroa ja Santen 10,40 euroa. Jälkimmäistä kokeilin myös kasvojen öljyputsaukseen, hoiti hommansa siinäkin! :) 


sante silmameikin poistaja

Selkeän voittajan nostaminen näistä putsareista onkin aika haastavaa! Kaikki toimivat, mutta Neal's Yard Remediesin putsari vie niukasti pisimmän korren, sillä pidän eniten öljyttömistä silmämeikinpuhdistusaineista ja se  tuntuu hoitavan homman kotiin nopeiten. Mutta ainakin tuli jälleen todettua, että luonnonkosmetiikalla riittää myös puhdistustehoja. ^_^

Käytätkö silmämeikinpoistoainetta? :)

* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Käytin, mutta tulin siihen tulokseen että joutuu hankaamaan liikaa, oli kyseessä minkä valmistajan putsari tahansa. Käytän luonnonkosmetiikkaa pääosin, ripsiväri on ainoa joka on normikosmetiikkaa ja sekin vedenkestävä. Ainoa tapa saada ripsari pois ilman hinkkausta on kookosöljy, vaikka siitä tulee sumusilmä efekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti Neal's Yardin putsaria, jos päädyt vielä harkitsemaan putsaria! Ei sumusilmiä ja on todella tehokas. :)

   Poista
 2. Olipas hauska sattuma! Olin nimittäin juuri tulossa kysymään hyviä luonnonkosmetiikan silmämeikinpuhdistajia. :D Tiedän, että esim. Laveralla on puhdistusvoide, joka sopii myös silmämeikin puhdistukseen, mutta halusin tietää muitakin vaihtoehtoja. Kiitos siis tästä kirjoituksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Nämä ovat mullekin aika uusi kategoria, Laverasta mulla ei ole kokemusta mutta kaikkia näitä kolmea voin suositella. :)

   Poista
 3. Olen poistanut ripsarin ja muun meikin kookosöljyllä vedellä ja sen perään pyyhkinyt kasvoja kostutetulla vanulapulla, että rippeetkin lähtee. Em. on toiminut hyvin mulla, mutta hyvä tietää, että putsareistakin löytyy tehoja :) Hyödyllisen blogi, pitääpä käydä kurkkaamassa ennen kun on menossa ostoksille, niin ei tarvitse arpoa toimiiko jokin tuote vai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni tykkää käyttää tosiaan ihan tavan ölyä, mun käytössäni vain kookosöljy on kokenut melkoisen inflaation. :D Itse olen pessyt viel kasvot meikinpoiston jälkeen joten öljyä ei ole jäänyt "silmille" näistä kahdesta öljyisestäkään putsarista.

   Poista
 4. En käytä. Poistan puhdistusöljyllä, niin eri tuote sitä varten on oikeastaan turha. Ennen öljyn käyttöä ekan vaiheen putsarina käytin. :)

  VastaaPoista
 5. Minä myös poistan vaan kaiken meikin kerralla öljyllä tai jollain muulla putsarilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kirvelee silmiä helposti jos käytän jotain muuta putsaria, muuten se olisi varmasti kätevä tapa. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^