Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maskaralöytö Juice Beautylta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Maskaralöytö Juice Beautylta

*mainoslinkki


Luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjana tunnetun *Juice Beautyn Phyto-Pigments -meikkisarja on saapunut viimein Suomeen. Yhdessä Gwyneth Paltrow'n kanssa suunniteltu meikkisarja painottaa arvatenkin luonnonmukaisia, ihoa hoitavia ja kasviperäisiä ainesosa.

Koko Phyto Pigments-meikkivalikoima on myös vegaaninen, eli tuotteissa ei ole edes niitä vegaania aina harmittavia hyönteisainesosia (onneksi!). Juice Beautylla on myös eläinkokeeton Leaping Bunny -sertifikaatti.

juice beauty ripsivari

Juice Beauty Ultra Natural maskara testissä


Ripsiväri lupaa tuoda lisää volyymia, erotella ripsiä ja pysyä varisematta räpsyillä. Suurimmaksi osaksi luomua olevissa ainesosissa on myös ripsiä hoitavia kasviainesosia, ja sarjan kohdalla mainitaankin usein myös kasviperäiset (phyto-) pigmentit - kuten nyt violetin porkkanan (!) pigmentit. 

Juice Beautyn ripsivärin harja on kierteinen, joka muistuttaa vähän perinteisiä volymisoivien maskaroiden harjoja olematta kuitenkaan aivan sellainen basic. Hylsy on aika pitkänmallinen, mutta
 tarpeeksi näppärä kädessä. Maskaraa onkin aika helppo sutia ja kerrostaa ripsille, sillä harjasosa on minulle aivan sopivan kokoinen, eikä vaadi erityisiä kikkailuja. Tosin onnistun sotkemaan ripsaria luomille vähän lähes joka kerta, mutta pienet sotkut saa helposti myös kuivuttuaan pois. 

Tämä vegaaninen ja eläinkokeeton ripsiväri on koostumukseltaan hiukan enemmän kostea kuin kuiva, esimerkiksi Zuiin maskaraan (aiempi postaus) verraten selkeästi kosteampi. Vielä muutaman viikon vähän kuivuttuaan maskaran jälki siis lienee pikkuisen vielä volymisoivampi, mutta uskallan tykätä tästä jo ennen odottelua.


juice beauty ripsivari phyto pigments


 Usein luonnonkosmetiikan ripsareissa on tosiaan vähän enemmän sellainen luonnollinen jälki, joka ei monelle synteettiseen maskaraan tottuneelle ehkä riitä. Kuitenkin Juice Beautyn maskara  ei ole pelkästään hyvä ripsiväri luonnonkosmetiikan ripsiväriksi, vaan ihan vain rehellisesti hyvä ripsiväri. Olen nimittäin törmännyt myös moneen ei-luonnonkosmetiikan ripsiväriin, joilla saa yhtä hyvää jälkeä ja volyymia räpsyille.

Muutama harjanveto erottelee ripsiä, tuo niille pikimustaa väriä ja selkeää volyymia. Kuvia katsoessa kannattaa huomata, että omat ripseni ovat luonnostaan aika lyhyet ja osin eripituiset, ja niihin ei saakaan määräänsä enempää massaa. Mutta hyvin kuitenkin! Toki liian usealla kerroksella ripsari muistuttaa hämähäkinjalkoja, joten määräänsä enempää tätäkäään ei kannata kerrostaa.

Ripsari ei ole myöskään varissut yhtään silmiltäni ja se on kestänyt ulkoilun hyvin. Vielä ei ole keksitty vedenkestävää luonnonkosmetiikan ripsiväriä, mutta ripsari lähtee huomattavasti helpommin kunnon putsarilla kuin pelkällä vedellä. Kuvissa ripseni eivät ole myöskään taivutetut, sillä en oikeastaan taivuta niitä ikinä (omg, tiedän..!). 

*Juice Beautyn meikkejä myy Suomessa Naturelle, jolla on sekä verkkokauppa että kivijalkamyymälä Helsingissä Bulevardilla. *Ripsivärin hinta on 29 euroa. Suosittelen vielä uutiskirjeen tilaamista, sillä pienet alet bongaa niiden kautta hyvin (ihan taas ilmainen vinkki).
* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Mielenkiintoista! Olenkin etsiskellyt sopivaa ripsaria luonnonkosmetiikan puolelta, mutta tosiaan tuo heikompi kestävyys on saanut toistaiseksi pysyttelemään synteettisissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ^_^ On kyllä totta, että luonnonkosmetiikasta ei ehkä noin vain löydy hyvää ripsaria. Tosin omat silmäni eivät esimerkiksi vuoda herkästi,joten vedenkestävälle on harvoin tarvetta. :) Juice Beautyn ripsari onkin jännä, kun se kestää ja toimii tosi hyvin. <3

   Poista
 2. Jos käytän ripsaria kerran viikossa maksimissaan niin tuo voisi kestää minulla ihan hyvän aikaa ja siten ei ole kauhean kallis satsaus. Taidan tilata sen kokeiluun ihan vain, koska nykyiset joko a) kirvelee b) rapisee c) pistää hieromaan silmiä d) oikeastaan tekee jokaisen näistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilyvyys on ripsareilla yleensä 6 kk avaamisesta, vaikka olen itse joskus vahingossa ja omalla riskillä käyttänyt pidempänkin joitain ripsareita. :)

   Ja jep, I feel you, kaikki ripsarit ei sovi kaikkien silmille. :D Toivottavasti Juice Beauty siis toimii sulla, hyvä ripsarihan ei ole huono sijoitus ollenkaan. :)

   Poista
 3. Kaunis hylsy ja kuulostaa muutenkin hyvältä. Ostaisin heti, jos raaskisin lähes 30 e ripsiväristä maksaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tämän itsekin uutiskirjeen alekoodin kautta, eli aivan täyttä hintaa en maksanut. :)

   Poista
 4. JB:n meikit kiinnostavat, varsinkin poskipunat ja meikkipohjat kutkuttaisivat, mutta vielä en ole antanut itselleni lupaa sortua-noita avattuja meikkipohjia on enemmän kuin tarpeeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itsekin katselin himoiten esim. JB:n poskipunia. Ripsaria tulee käytettyä lähes joka päivä joten siihen sitten pääädyin. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^