Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Real Techniquesin synteettisiä meikkisiveltimiä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Real Techniquesin synteettisiä meikkisiveltimiä

Real Techniques -siveltimet saatu, *mainoslinkki

Jostain syystä hoksottimeni eivät ole ennen kuluvaa vuotta huomanneet, että Real Techniquesin siveltimet ovat kaikki synteettisiä, vegaanisia, eli vapaita eläinkarvasta.

*Real Techniques on  yksi sivellinmaailman suosituimmista valmistajista, joten suteihin  tutustuminen onkin houkuttanut! Sain testiin maahantuojalta muutaman sarjan siveltimen; kolme kasvosivellintä ja yllärinä vielä setin silmämeikkisiveltimiä.

Edit 2019: *ajankohtaisimman valikoiman Real Techniques -siveltimiä näet täältä verkosta.

Testissä Real Techniques -siveltimet


Ensiksi täytyy sanoa, että kylläpäs nämä testisiveltimet ovat ihanan värikkäitä..! Real Techniquesillahan on myös nättejä metallinsävyisiä siveltimiä, joskin näissä "värikkäissä" oli minulle mielenkiintoisempia suteja.

Itse kasvosiveltimistä valitsin testiin sisäänvedettävän viiston kabukin, Expert Face Brush-meikkipohjasiveltimen ja Stippling Brush-viimeistelysiveltimen. Silmämeikkisiveltimet ovat puolestaan Starter Set-pakkauksessa.

Yleisfiilis RT:n siveltimistä jäi näiden perusteella todella positiiviseksi, yhtään hutia ei joukosta löytynyt vaikka osasta tykkäsinkin enemmän. Kasvosiveltimien kuivumisaika pesun jälkeen on jopa päivä, kuten yleensäkin hyvillä tiheillä siveltimillä. Real Techniquesin siveltimien hinta-laatusuhde on  oikein hyvä: siveltimet ovat napakkaa tekoa, ja niiden harjakset pysyvät muodossaan, mikä taas lisää käyttöikää ja vähentää huteja.

Sisäänvedettävä, kannellinen kabuki on helppo monitoimisivellin matkoille tai yleensäkin meikkipussiin sujautettavaksi. Ecotoolsin sisäänvedettävä kabuki on monelle tuttu, ja Real Tecniques eroaa siitä viiston päänsä ohella myös hieman taipuisamman ja pehmeämmän harjaksen vuoksi.

Eli kyseessä on todellakin pehmeä sivellin, ja viistolla päällä saa meikin helpommin myös esim. nenän- ja silmänympärysalueelle. Sisäänvedettävä kabuki toimii oikeastaan yhtä hyvin niin mineraalipuuterille kuin korostus- ja varjostustuotteille, joille sivellin onkin suunnattu. Parhaiten kabuki sopii jauhemaiselle mineraalimeikille, mutta myös kivipuutereille. Pieni miinus siitä, että kabukin korkki on muovia.

Lue myös: vegaaniset siveltimet listattuna

Sitten kaksi vähän pitkävartisempaa kasvomeikkisivellintä, joista toinen osoittautui huippulöydöksi. Tasapäinen, pinkissä hylsyssä oleva Stippling Brush sopii niin voidemaisten, pressattujen kuin jauhemaisten meikkien levitykseen. Stippling brush-siveltimillä on tarkoitus luoda ns. airbrush-pintaa, eli hyvin ihohuokosista häivytettyä meikkipintaa. Olen käyttänyt sivellintä etenkin viimeistelypuuterille, ja tekniikan hionnan myötä jäljestä saakin pehmeän. Sivellin ei ole kaikista tihein, joten sillä saa hyvin kevyen meikkijäljen.  Eli suomennoksesta huolimatta tällä ei ole pakko tehdä vain meikkipohjaa, myös viimeistely onnistuu. Sokoksella Stippling Brushin hinta on 13,90 euroa.

Ja sitten se löytö..! Setin oranssi yksilö, nimeltään Expert Face Brush-meikkivoidesivellin. Siveltimen  harjakset ovat pyöristettyjä ja melko lyhyitä esim. kabukiin verraten. Harjakset ovat pehmeitä, mutta sivellin on silti napakka. Tässä on kuitenkin yksi parhaimmista meikkivoidesiveltimistä, joita olen käyttänyt. Sivellin toimii etenkin nestemäisellä meikkivoiteella, jota saa levitettyä kasvoille ilman yhden yhtä meikkivoiderantua tai "viivaa", joita useat muut meikkivoidesiveltimet tekevät. Pyöristetty pää blendaa meikkivoiteen sopivasti iholle, eikä nappaa ainetta liikaa sisuksiinsa. Käytän usein sormia meikkivoiteen levitykseen sillä tarpeeksi hyviä, säännölliseen käyttöön jääviä meikkivoidesuteja ei ole vain löytynyt - paitsi nyt.

Silmämeikkisiveltimet tulivat kätevässä säilytyskotelossa, joskin kotona säilytän niitä ihan vain purkissa. Pituus on noin 14-15 cm, kuten kahdella aiemmalla meikkivoidesiveltimellä. Tässä setissä on oikeastaan ns. kaikki, joilla silmämeikin kanssa pääsee alkuun, tai sitten ihan vain matkalle mukaan-ratkaisu.

Tämän viisikon suosikkini ovat kuvan kaksi alimmaista sivellintä. Leveäpäinen (kuvan alin) Deluxe crease-sivellin toimii luomivärin tasaiselle levitykselle, häivytykselle ja myös peiteaineelle. Toisiksi alin Base shadow brush on erityisen hyvä hyvin mineraaliväreille ja häivtykseen. Keskimmäinen Accent brush-sivellin on näppärä esimerkiksi alaluomen luomiväreille, ja kaikista ohuin, fine liner-sivellin, on nimensä mukaisesti pätevä silmänrajauksille. 

Setissä on vielä kulmien muotoilulle tarkoitettu Brow brush-suti - kokeilin tätä heti epähuomiossa silmänrajauksiin, ja ihmettelin turhan paksua jälkeä... ;) Kulmille sivellin toimiikin jo hyvin detaljoidusti.

Parhaimman ja ajankohtaisimman valikoiman *Real Techniquesin vegaanisia siveltimiä löydät verkosta oletkaunis.fi!


Oletko sinä käyttänyt Real Techniquesin siveltimiä? Vinkkejä suosikeista? :) 


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Kommentit

 1. RT:n siveltimet ovat todella jämäköitä ja tiiviitä. Mun suosikkeja ovat Stippling Brush ja Blush Brush, joka tosin on aika iso poskipunalle. Käytän sitä enemmänkin sellaisena yleissiveltimenä, mm. puuterille, bronzerille. Sculpting Brush on myös hyvä. Käytän sitä lähinnä varjostamiseen, mutta käy varmaan muuhunkin hommaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemuksien jaosta! Nämä siveltimet tosiaan ovat laadukkaita, kuten kuvailitkin. Laitanpa korvan taakse nuo vinkkaamasi siveltimet. :)

   Poista
 2. Mun suosikki on Bold Metalsien poskipunasivellin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne Bold Metalsit on niin nättejä... Laitanpa tämänkin vinkin siis korvan taakse. :)

   Poista
 3. Mä rakastan RT:n Expert Face Brushia yli kaiken! Tuo todellakin on paras käyttämäni meikkivoidesivellin koskaan! :) Blush Brush on mielestäni hyvä, jos tykkää isoista ja pöyheistä poskipunasiveltimistä. Neutraalien poskipunien kanssa käytän mielummin pienempää sivellintä, mutta Blush Brushia suosin kirkkaampien sekä shimmeristen sävyjen kanssa. Myös RT:n Miracle Sponge on hyvä! Se ei ehkä ole ihan yhtä pehmeä kuin beautyblender, mutt itse tykkään Miracle Spongen tasaisesta päästä meikkivoiteen lisäyksessä.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^