Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredalen upea ja uudistunut Mystikol-rajaus | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Jane Iredalen upea ja uudistunut Mystikol-rajaus

Jane Iredalen The Luxe Line-meikkikokoelman joukosta löytyy mukavia tärppejä myös vegaanisista meikeistä. Ammattitason mineraalipohjaisista tuotteistaan tunnettu sarja julkaisee aivan näillä näppäimillä päivitetyt versiot Mystikol-silmienrajauskynistä, joista sain suklaanruskean Dark Topaz-sävyn testikäyttöön.


Tämän eyeliner-linjan uudistuksen hienoin puoli onkin se, että nykyään Mystikol-kynät ovat vegaanisia, sillä niissä ei ole enää mehiläisvahaa. Mukana tuleva sivellin on niin ikään synteettinen.


Tuote on saatu testiin blogin kautta. *mainoslinkki
jane iredale eyeliner


Jane Iredale Mystikol eyeliner


Uudistunut vegaaninen Jane Iredalen lux-silmänrajaus on eyeliner minun makuuni. Geelimäinen koostumus, uniikki sävy ja helppo käyttää... Ja vieläpä multikäyttöinen, sillä tällä saa myös helposti häivyttämällä yhden tuotteen smoky eye-silmämeikin. Kokeilin tätäkin tapaa, ja tummanruskea taipui aika näyttävään koko luomen peittävään meikkiin.

Sumuiset ja häivytet silmänrajaukset ovat se juttu, jotka taiteilen silmiini mieluiten  - helppoa ja tarvittaessa myös näyttävää. Niinkään ohuet nestemäiset rajauskynät eivät niinkään kulu käytössäni, vaikka niillekin on  paikkansa.


jane iredale silmanrajaus

Mystikolin koostumus on hyvin pehmeä ja siveltimeen tarttuu väriä iisisti. Pigmenttiä riittää myös hyvin, sivellintä ei tarvitse nyhtää purkissa ennen levitystä. Dark Topazin sävy on metallinhohtoinen tummanruskea, jonka vienoa hohdetta en saanut kokonaisuudessaan vangittua kameralla.  


Pohjustustetuilla luomilla sävy on kestänyt mallikkaasti myös pakkaspäivinä. Linerin kohdalla puhutaan vettähylkivästä koostumuksesta, mutta tätä ei kannata sekoittaa vedenkestävyyteen. Omat silmäni eivät  tosin ole vuotavaa sorttia eli varsinaisesti vedenkestävät meikit eivät ole ykkösvaatimukseni.

Jane Iredalen eyelinerin pakkaus on aika kekseliäs (ja oikein kaunis!). Korkin päästä saa naksauttamalla ulos pienen siveltimen, jolla sävyä saa kätevästi levitettyä. Usein meikkipakkausten omat siveltimet ovat niitä joita käytetään paremman puutteessa, mutta tällä kertaa suunnittelussa on mielestäni onnistuttu. Siveltimellä saa taiteiltua helpoiten ns. sumuisemman rajauksen, ohuen ohutta jälkeä varten varaisin superohuen erillisen siveltimen (joita varastoistani kyllä löytyykin).


Sivellin on toki melko lyhyt, ja on varmasti makukysymys kuinka pitkillä siveltimillä tykkää taiteilla.

Kuvassa  swatchit luonnonvalossa ja sekä rajauksena että luomivärinä käytetty Mystikol. 

                               

                          

Jane Iredale on Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalla ja sarjan nettisivuille on merkattu vegaaniset tuotteet selkeästi. Tuotteiden ainesosat ovat iholle ystävällisempiä, pitkälti luonnollisemman puoleisia (mm. ilman parabeeneja ja nanoja) ja usein esimerkiksi mineraalipohjaisia.

Eyelinerin suositushinta 37, 80 euroa. Sävyvalikoimaa on vielä mustan, harmaan ja violetin Mystikolin verran. Sarjan tuotteita myykin moni kosmetologi ja kauneushoitola ympäri Suomea, ja listan näet tämän linkin takaa.

Edit: voit hankkia Jane Iredalen tuotteita esim. myös *Cocopanda-verkkokaupasta.


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Kommentit

 1. Mä tykkäsin tästä, koska sillä on helppo vetää rajaus eikä käden tarvitse olla niin vakaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit, tällä on todella helppo tehdä rajaukset vrt. nestemäinen dippirajauskynä!

   Poista
 2. Onpas pakattu kauniiseen ja näppärään pakkaukseen :) Geelilineri onkin mulla ostoslistalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Tosi hieno pakkaus, mutta siitähän selektiiviset merkit tunnetaankin, toivoisin tosin että moni muukin ottaisi mallia Jane Iredalen kauniista pakkauksista. Ja ole hyvä vain vinkistä. ;)

   Poista
 3. Siis tässä ei tule mukana eye liner-sivellintä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee. :) Sivellin on tuolla korkin sisällä, josta sen saa naksauttamalla ulos, kuten kuvista ja tekstistä toivottavasti selviää. ^_^

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^