Kahina Antioxidant Mask - luksushetki kasvoille kotioloissa

 Kahina Giving Beauty eli tuttavallisemmin Kahina on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet pohjaavat pitkälti laadukkaaseen arganöljyyn. Tämä "Marokon kulta" on tunnetusti ryyditetty esimerkiksi iholle suotuisilla rasvahapoilla, antioksidanteilla ja E-vitamiinilla. Argan ei ole ihoa tukkiva öljy, vaan se sopii myös epäpuhtaalle ja tulehdusherkälle iholle. Öljyä käytetäänkin usein ihoa "korjaavissa" tuotteissa esimerkiksi arpien hoidossa. Viime aikoina olen tutustunut sarjan Antioxidant Mask-kasvonaamioon, jonka reseptistä löytää myös arganin.

Kahinan tuotteet ovat harkittuja raaka-aineita ja tyylikkäitä mustia pakkauksia myöten. Ammattilaistason valikoima ei ole kovin suuri, mutta repertuaarista löytyy täsmätuotteet kasvoille ja vartalolle. Laatu onkin selkeästi se, millä tämä yhdysvaltalainen sarja ylpeilee massatuotannon sijaan. Kahinan käyttämä arganöljy tulee luonnonmukaisilta, reilun kaupan periaatteita noudattavilta viljelmiltä Marokosta. Firma myös lahjoittaa vuosittain järjestöille, jotka tukevat paikallista yhteisöä esimerkiksi tyttöjen koulutusmahdollisuuksien tukemisessa. Kahinalla on sertifikaateista Ecocert ja Leaping Bunny. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, ainoastaan kasvovoide, Lip&Face balm sekä FEZ Hand&Body Balm eivät sovi vegaanille mehiläisvahan vuoksi.Joku ehkä muistaakin, että olen aiemminkin ällistellyt tämän selektiivisen luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita: Kahinan kirkastava seerumi* on ehkäpä tehokkain iholle jätettävä hoitotuote, jota olen ikinä käyttänyt (aiempi postaus täällä). Ilokseni voinkin todeta, että Antioxidant Mask ei myöskään tuota pettymystä. Suosittelisin maskia ylellistä, all-in-one-tyyppistä luonnonkosmetiikan naamiota etsivälle.

Antioxidant Mask luottaa arganöljyn ja mineraalipitoisen rhassoul-saven yhdistelmään. Naamio lupaa tehopuhdistaa ja ravita ihoa ja herätellä ihoa elastisemmaksi ns. anti-age-vaikutuksellaan. Lisäksi naamio kuorii ihoa pienten kuorintarakeiden avulla (en ihan ole varma mitä kuorintarakeet ovat, mutta kasviperäisiä joka tapauksessa). Miedosta tuoksusta erottuu eukalyptuksen ja mintun raikkaus.Naamion juju on siinä, että se hoitaa montaa asiaa kerralla: puhdistaa, kuorii ja pehmentää. Vaikka anti-age-sana vilahtikin tekstissä, naamio sopii hyvin myös nuoremmalle (seka)iholle. Savipohjaiset tuotteet puhdistavat ihoa tehokkaasti, ja savinaamiot ovatkin epäpuhtauksia pukkaavan ihoni must-purnukoita. Kahinan naamio ei savesta huolimatta yhtään kiristele kasvoilla, vaan se myös imeytyy osittain ihoon. Ja olisihan se ihme, jos öljyillä boostattu naamio kiristelisi kovin. :) Tämän "3-in-one"-hoidon jäljiltä kasvot ovatkin puhtaammat ilman ihon huutavaa kuivuutta.

Pintakuivalle iholle liian tujakasti puhdistavat tuotteet eivät aina ole eduksi, joten sopivan lempeästi putsaava naamio onkin kiva löytö. Kuorivuus on myös sopivan hellävaraista: epätasaiset rakeet ovat aika harvassa, tosin tarpeeksi kuorivia. Naamio on hyvä poistaa sitä samalla sormilla kasvoihin pyöritellen, jolloin kuorivuutta voi myös säädellä.Ravitsevan naamion vaikutusaika on 7-10 minuuttia, ja sitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Tosin itse taidan säästellä tätä ylellistä multimaskia kerran viikossa käytettäväksi. ;) Kahinan maskin yhteydessä ei ole kerrottu tiettyä ihotyyppiä jolle naamio sopisi, mutta mielestäni tämä purnukka onkin passeli monelle ihotyypille. Purkki on myös yllättävän riittoisa, sillä ohuempikin kerros tekee tehtävänsä.Eco Beauty Wellness-nettikaupassa ja Helsingin putiikissa tämän ylellisen Kahinan naamion hinta on 62 euroa, joka on tosiaan selektiivisen kosmetiikan hintoihin verrattavissa.  Tuleepa mieleen eräskin tavarataloissa myytävä supersuosittu savipohjaisia naamioita valmistava sarja, jonka tuotteet ovat hyvinkin samaa hintaluokkaa (mutta eivät liiemmin vegaanisia tai luonnonkosmetiikkaa). ;)

Bongasin vielä Eco Beauty Wellnessin Facebookista (eli koodi ei ole minun vaan yleisesti Facebookissa jaossa) -20 % alekoodin ihonhoitotuotteisiin, kuten juuri Kahinan purnukoihin. Koodi on voimassa 22.1.sunnuntaihin saakka. Myös EBW:n uutiskirjeen tilaamalla saa pienen alennuksen yhdestä tilauskerrasta. Lisäksi luonnonkosmetiikan kauppa TwistBe* myy osaa Kahinan tuotteista.

Onko Kahina tuttu sarja? Millainen kasvonaamio on sinun suosikkisi?

* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa Tuote on saatu testiin blogin kautta. *Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 

4 kommenttia

 1. Kahina ei ole tuttu omassa käytössä ( vain nimenä ), mutta tykkään savi - ja turvenaamioista tällä hetkellä ehkä kaikista eniten ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savinaamiot on myös mun luottotuotteita. Turvetta en olekaan kokeillut. :D

   Poista
 2. Upea uusi banneri. ^_^

  Ihanan näköinen ylellinen naamio! Ei ole brändi tuttu. Itse rakastan kosteuttavia, mutta sitten myös hapoilla kuorivia naamioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään bannerista itsekin tosi paljon. <3

   Kahina on ehdottoman tutustumisen arvoinen. Mä tykkään myös "happonaamioista". :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^