Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nähdään Vegemessuilla! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Nähdään Vegemessuilla!

Hypätään hetkeksi pois kosmetiikan tuotearvioista, sillä tiedossa on ainutlaatuinen menovinkki tulevalle viikonlopulle!  Ja maistiainen vegaanisen kosmetiikan arvonnasta ja blogitapaamisesta! ^_^

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna eli ensi lauantaina 28.1. klo 10-18 järjestettävät Vegemessut boostaavat  veganismin ilosanomaa koko kansalle. Viimeisen parin vuoden aikana veganismi on saanut ilahduttavan paljon lisää jalansijaa aivan vakavasti otettavana mainstream-asiana. Erityisesti rentojen sipsikaljavegaanien ansiosta kasvissyöntiä ei pidetä enää vain ituhippien puuhasteluna, ja uusia vegaaniruokatuotteita putkahtelee markkinoille tuon tuosta.

Helsingin Kattilahallissa järjestettävät messut esittelevät kasvisruokailun monimuotoisia, herkullisia ja helppoja valintoja. Messut ovat avoimet aivan kaikille vitosen pääsymaksua vastaan, ja luvassa on niin Michelin-kokkien kuin vegaanivoimamiehen ohjelmaa. Etenkään tallinnalainen vegaaninen suklaapuoti,  Karu Talu Šhokolaad ei kuulosta yhtään hullummalta...

 Kuva: Vegemessut

Vegemessuilla pääosassa on herkullinen ruoka, mutta lohkesipa pieni setti myös vegaaniselle kosmetiikalle! Messuilla on nimittäin bloggaajien Meet&Greet-alue, josta myös allekirjoittaneen voi bongata. Keikumme Life By Vegan-blogin Annukan kanssa blogipisteellä klo 11-12 vegaanikosmetiikan aiheen parissa. Olemme Annukan kanssa puuhanneet sekä vinkkejä vegaanikosmetiikan hankintaan että arvonnan, jossa arvomme mukavan setin vegaanista päivittäiskosmetiikkaa. Arvontaan voi osallistua vain messuilla klo 11-12 aikavälillä, joka on aika hyvä syy olla messuilla ajoissa jo aamupäivästä. ;) Alla olevasta kuvasta saa osviittaa arvontapalkinnon sisällöstä, jonka sponsoroi Sugar Helsinki (kiitos <3).

Tilaisuus on hyvin vapaamuotoinen, eli tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja höpisemään vegaanikosmetiikasta blogipisteelle! :) Meitsillä on ainakin jo sopivan positiivinen jännitys päällä, messut ovat ihmisen parasta aikaa kaikessa ruuhkaisuudessaan! Varsinkin kun kyseessä ovat kokonaan vegaaniset messut, jotka merkkasinkin kalenteriini heti syksyllä niistä ensi kertaa kuullessani.


Kosmetiikkakuva: Annukka /Life By Vegan


Vegemessut ovat ensimmäinen vastaavanlainen tapahtuma Suomessa, ja paikalle on odotettavissa suurta kävijämäärää - Kattilahalli vetää noin tuhat ihmistä. Messujen sivuilla kehoitetaankin varautumaan jonotukseen ja ottamaan mukaan käteistä  lippuja ja ostoksia varten. Suosiosta kertoo omaa tarinaansa myös se, että esimerkiksi Maaseudun Tulevaisuus uutisoi ennakkolippujen nopeasta menekistä. ;)

Nähdään Vegemessuilla, eikös juu? :) 

Kommentit

 1. Ärsyttää, kun kaikki messut pidetään aina Helsingissä; itse en pääse koskaan osallistumaan, koska en asu siellä päinkään... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet messut tosiaan pidetään isommilla paikkakunnilla ja usein pääkaupunkiseudulla. Toivottavasti pääset joskus matkustamaan myös Helsingin messuille halutessasi. :)

   Poista
 2. Mä luultavasti tulen paikalle siskojeni kanssa :) Ehkäpä nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy toki moikkaamassa jos tulet messuille! :)

   Poista
  2. Yritimme löytää sua messuilla, mutta eipä löydetty. Harmi!

   Poista
  3. Höh, voi harmi! Sinne blogipisteelle ei oltu kyllä järjestäjien kautta järkätty mitään isompaa banneria, joten ruuhkassa yksittäinen pöytä ei valitettavasti kovin hyvin erottunut.

   Poista
 3. Mä niin haluaisin tulla, mutta junalla matkustaminen ei oikein huvittaisi ja oman säätönsä tuo sekin, etten osaa liikkua Helsingissä kovinkaan hyvin... Tän takia haluaisin asua pk-seudulla, että pääsisi kaikkiin kiinnostaviin tapahtumiin ilman sen suurempaa säätöä :D Täytyy vielä ihan vakavissaan harkita messuille lähtemistä, jos nyt ei tule töitä lauantaille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin miksi junailu ei ole parasta ikinä, mutta toisaalta määränpää on matkan arvoinen. :D Vegemessujen paikka eli Kattilahalli on muuten tosi helppo löytää, Sörnäisten metroasemalta vain parisataa metriä! :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^