Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Studio 78 & setti vegaanisia meikkejä | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Studio 78 & setti vegaanisia meikkejä

Studio 78 on ranskalainen meikkisarja, jonka olemassaolo on pysynyt pitkään itseltäni pimennossa. Mutta nyt kattava korjausliike on onneksi tehty, sillä usea meikkituote osoittautui ihanaksi löydöksi! Sain merkin valikoimasta testiin luomiväripaletin, ripsivärin ja kaksi huulipunaa.


Edit 2019: Studio 78 meikkejä ei myydä enää Suomessa.

Studio 78 on pariisilaislähtöinen pienehkö meikkifirma, joka on kehitetty erityisesti herkistyvää ihoa ajatellen. Tuotteissa ei tietenkään löydy luonnonkosmetiikassa kiellettyjä tiettyjä synteettisiä aineita, ja usea tuote on esimerkiksi mineraalipohjainen. Lisäksi tutut kasviuutteet ja kasvien öljyt (sheavoi, avokado...) ovat ihoa hoitavia ainesosia. Ecocert-sertifioitu sarja ei vie tuotteitaan Kiinaan eläinkokeiden vuoksi, ja suurin osa meikeistä on vegaanisia - peitevoide ja kajal ovat ilmeisesti sarjan ainoat epävegaaniset tuotteet. Tiedot vegaaneille sopivista löytyykin helposti sarjan omilta ja jälleenmyyjän sivuilta.

Tuotanto on vielä ilmeisen pienimuotoista, mutta sarjalla on kattava perussetti pigmenttirikasta värikosmetiikkaa. Erityinen plussa tälle sarjalle siitä, että se on uskaltanut käyttää rohkeasti värejä, eikä jäänyt terrakotta-beige-osastolle! ^_^


Aloitetaan mustalla We Flirt Around-ripsivärillä, joka on pätevä arkiripsiväri. Harja on kierteinen ja melko kookas, mutta levitys onnistuu ilman suurempia kommervenkkejä. Massa on enemmän kosteaa kuin kuivaa, ja muutaman luomille karanneen värisuhrun olenkin pyyhkinyt levityksen jälkeen (mutta tämä voi johtua myös omasta kömpelyydestäni ;).

Ripsiväri loihtii volyymia ihan kiitettävästi, mutta ei varsinaisia mainosten superlash-ripsiä (joita se ei lupaakaan). Toisaalta omiin lyhyehköihin räpsyttimiini  ei saakaan määräänsä enempää boostia, ja ripsareiden toimiminen onkin aika yksilöllinen juttu. Ja myös vähän makuasia.  :) Jälki on kuitenkin nättiä, ja moneen luonnolliseen ripsariin verrattuna hyvää. Kerrostamisen kanssa kannattaa pitää maltti, ettei luo hämähäkkiräpsyjä. Ripsari on vesiliukoinen, joskin varisemista en ole huomannut.Ready for Party-luomiväripaletti onkin melkoinen all-in-one-pläjäys. Paletissa on neljä mattaista maanläheistä sävyä ja toiset neljä glittersävyä. Sävyt ja niiden pigmenttisyys olivat oikein mukava yllätys, sillä en oikein osannut odottaa  "mitään" tämän sarjan kohdalla. Kaikki sävyt ovat myös sellaisia, joille löytyy käyttöä myös perusmeikissä.  Kimaltavien luomivärien hohto on kuivanakin hyvin erottuva, joskaan setissä ei ole ns. överiglittereitä. 

Mattasävyt taas näyttävät ihan mun mukavuusalueen sävyiltä ja tummin mattasävy sopii myös silmänrajauksiin. Jos etsit palettia jossa on vähän kaikkea mutta ei neonvärejä, Studio 78:n paletti on tähän näpsäkkä kandidaatti. Koostumukset ovat helposti levittyviä, glittersävyt  himpun kuivempia mattaväreihin verraten.  Oma suosikkini sävyistä on yllättäen viininpunainen: sopivasti jännä sävy, jollaista en olisi yksittäisenä luomivärinä osannut hankkia.
 

Luomivärien swatchit: ensimmäisessä kuvassa mattasävyt (paletin vasen puoli) yläriviltä alariville vasemmalta lukien, ja toisessa kuvassa glittersävyt myös yläriviltä lähtien ja vasemmalta lukien (tarpeeksi  vaikeasti selitetty?).


Studio 78:n huulipunat ovat mielenkiintoisissa pakkauksissa, joista niitä ei äkkiseltään tunnistaisi huulipuniksi. Kynämäisen hylsyn päästä huulipunaa naksautetaan kuin valokynää konsanaan, mutta toimiipa levitystapa ihan näppärästi. Toki myönnän, että en ihan heti hoksannut levitystapaa ja pumppasin väriä sitten liikaa ensikokeilulla... :) Huulipunien koostumus on melko tahmeaa, mutta toisaalta se tarkoittaa myös hyvää kestävyyttä - ja sopivaa koostumusta näin talveksi.  Punat eivät kuivata huulia, ja niiden pinta jää huulille semi-mataksi. Sain testiin sävyistä lämpimän punaisen 05 Ruby Weddingin ja viininpunaisen, tumman marjaisan 06 Velvet Weddingin. Viimeksi mainitun sävy on heittämällä suosikkini - tumma ja intensiivinen sävy, jolla saa hyvinkin näyttävää jälkeä!


Omat suosikkini koko testisetistä ovat ehdottomasti tämä tumma dramaattinen huulipuna sekä luomiväripaletti. Mielenkiintoinen sarja tämä Studio 78, täytyy myöntää. ^_^

Studio 78:n meikkejä voi hankkia helsinkiläisen kampaamo-hoitola Eco Beauty Wellnessin nettikaupasta sekä Ison Roobertinkadun putiikista. Postauksen tuotteiden hinnat ovat seuraavat: ripsiväri 28 euroa, luomiväripaletti 54 euroa ja huulipunat 25 euroa. 

Onko Studio 78 tuttu tai oliko joukossa mielenkiintoisia tuotteita?


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Kommentit

 1. Ei ole tuttu, mutta aivan upean ylellisen näköisiä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli myös minun reaktioni - vähän ylellisyyttä, ja kerrankin reippaan värikäs luonnonkosmetiikkasarja. :)

   Poista
 2. Kerrassaan mielenkiintoisia :) Todellista luksuksen tuoksua leijailee nyt ilmassa, ihanaa kun luonnonkosmetiikkaakin löytyy niin monenlaisilta merkeiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin mielenkiintoinensarja. :) Studio 78:n tuotteet sopivat hyvin myös arkeen, hyvää vaihtelua tosiaan luonnonkosmetiikan meikkisarjojen saralla!

   Poista
 3. Upea pikmentti noissa huulipunissa! Jälleen minulle täysin uusi sarja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pigmentti ällistytti minuakin hyvällä tavalla. Tumma huulipuna näyttää tietyssä valossa jopa lähes mustalta jos sitä annostelee reippaasti. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^