Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vaaleiden hiusten kamomillahoitoaine | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vaaleiden hiusten kamomillahoitoaine

 Nyt kun hiustenhoitotuotteiden makuun on päästy, jatketaan aiheesta luonnonkosmetiikan hoitoaineella, joka on suunnattu vaaleille hiuksille.  Testissäni on nimittäin ollut yhden hiustenhoidon suosikkimerkkini eli Aubrey Organicsin Chamomile Luxurious-hoitoaine, joka lupaa tehdä taikojaan kasviperäisten tehoaineiden avulla. Tuotteessa featuroiva kamomilla onkin tunnetusti yksi luonnollisista vaaleita hiuksia korostavista kasviperäisistä aineista.


Vaaleiden hiusten hoitoaine lupaa tuuheuttamisen ohella korostaa (huom, ei värjätä ;)) hiusten vaaleita kohtia. Hiukseni ovat keskivaaleat, tai talvisin vielä tummemmat, mutta kesällä auringossa ne vaalenevat hieman - joten vaaleiden hiusten hoitoaine voisi herätellä myös näitä vaaleita kohtia esille. Haaveissa on joskus tulevaisuudessa käydä ekokampaajan luona savi-sooda-vaalennuksessa, mutta sitä odotellessa...!

Aubrey Organicsin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa päästä varpaisiin, joten hoitoaineessakaan ei ole esim. silikonia tai sulfaatteja, vaan pitkälti kasviperäisiä tehoaineita. Itse tuotteen nimessä mainittu kamomilla lupaa tuuheuttaa hiuksia ja rauhoittaa hiuspohjaa yhdessä humalauutteen kanssa. Hoitoaineen luomulaatuinen aloe, aprikoosi- ja auringonkukkaöljy puolestaan kostettavat ja hoitavat hiuksia. Tuoksua kuvaillaan aidoksi kamomillateeksi, ja sitä se kyllä muistuttaakin. :)


Aubreyn hoitoaineet eivät ole aiemmin tuottaneet pettymystä, eikä näin käy tälläkään kertaa. Kamomillahoitoaine jättää hiukset sen verran mukavan sileiksi ja kiiltäviksi, että ainetta ei ehkä heti uskoisi silikonittomaksi.  Tosin koostumus ei ole paksua kermaa, mutta eipä hiuksiin jää kalvomaista tunnetta. Siloittavuudesta huolimatta hiukset eivät jää kuitenkaan lättänämoodiin tai raskaiksi, eli ne on myös helppo harjata pesun jälkeen läpi. Parin minuutin vaikutusaika on riittävä. Pieni huomautus siitä, että kovin mullistavaa tuuheuttavaa efektiä en hoitiksella silti huomaa. Mutta toisaalta hiuksiini tepsivät "tuuheuttajat" ovat enemmän suolasuihkeita, muotoiluaineita ja shampoita, ja tuuheuttavuutta syö vielä talvisaikana käyttämäni pipot ja ponnarit.

Hoitoainekäsittelyn jälkeinen kiilto näkyy myös hyvin hiusten vaaleimmissa kohdissa selkeästi. Hiusten yleissävy onkin hieman "raikastunut" kiillon lisäyksen myötä - eli sopii mielestäni hyvin vaalealle kuontalolle. En sitten tiedä miten hiukset "vaalenisivat" jos ottaisi tehokäyttöön sarjan shampoon hoitoaineen rinnalle. ;) Enivei, suosittelen hoitoainetta siloittavaa ja kiiltoa lisäävää luonnonkosmetiikan hoitista etsivälle!


Hoitoaineen hinta on 18,10 - 18,80 euroa (isohko 325 millin puteli!) Hyvinvoinnin Tavaralossa*. Suurin osa Aubreyn kosmetiikasta sopii myös vegaaneille. Vegaanien kannattaa huomata, että Luxurious-kamomillahoitoaineen lisäksi  Aubrey Organicsilla on samankaltaisessa pakkauksessa oleva Blue Chamomile-kamomillahoitoaine, joka ei ole vegaaninen.


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Tuote on saatu testiin blogin kautta. *Postaus sisältää affiliate-linkkejä.
Edit 2017: Aubrey Organics on sittemmin jättäytynyt pois Leaping Bunny-sertifikaatista, eläinkokeettomuuden vakuutena on yrityksen oma lupaus ja Peta-sertifikaatti.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Taitelija teki kyllä todella hyvää työtä. :)

   Poista
 2. Aubreyn tuotteista ehkä eniten mieleen jäänein on itselleni sarjan sy-voide :) Hiustuotteista mun vaativalle hiuslaadulle ei ole vielä sopinut mikään luonnonkosmetiikan shampoo tai hoito. Aubreyn tuotteet oli ehkä lähimpänä, mutta ei kuitenkaan saaneet mua luopumaan vielä kampaamosarjojen shampoista ja hoitsikoista. Mä en vaan voi elää millään takkutukalla, kun mun hiukset on niin paksut ja tarvitsee muutenkin silotusta ja tehohoitoa :D

  PS. Tuo sun uusi banneri on kyllä niin hieno! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös mun mielestä luonnonkosmetiikasta on hankalampi löytää helposti toimivia hiustuotteita, varsinkin shampoita kenkkuilevalla ja rasvoittuvalle päänahalleni. Muutaman olen silti onneksi jo löytänyt ja tiedän miten haastavaa sopivien tuotteiden etsiminen voi olla! Aubreyn tuotteisiin olen ollut oikeastaan aina tyytyväinen.

   PS. Kiitos, niin minustakin. Kiitokset myös taiteilijalle. :)

   Poista
 3. Ihana banneri! Siinä on lempivärini. :D

  VastaaPoista
 4. Tulipa sopivaan saumaan tämä vinkki! Juuri vaihdoin vaaleampaan hiusväriin ja mietinkin millä tätä nyt ylläpitäisi. Luonnonkihara hiukseni on aina vähän karhea joten tuo silottava ominaisuus on vielä lisäplussaa.

  Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Jos etsit tosiaan luonnonkosmetiikan hoitoainetta, tämä on yksi niitä harvoja vaaleiden hiusten hoitoaineita, käsittääkseni pitäisi toimia myös blondatussa tukassa. Myös joillain luonnonkosmetiikan kampaamosarjojen valikoimassa on "blondishampoita". :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^