Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsikarkkia glitterillä (postauksessa alekoodi) | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsikarkkia glitterillä (postauksessa alekoodi)

Kun puhutaan glitter-kynsilakoista, Zoyan Pixie Dustit nappaavat huomion kirkkaasti. Nämä kulttimaineen kynsilakat ovat pakattu täyteen kimallusta, näyttäviä värejä ja sokerimaista tekstuuria.

Kaikki  Zoyan runsaslukuiset kynsilakat ovat 5-free ja vegaanisia, ja olenkin ihastellut niitä etenkin rapakon takaiseten cruelty free-bloggaajien kuten Vegan Beauty Reviewin ja My Beauty Bunnyn arvioista.  Sain mahdollisuuden tutustua muutamaan ihanaan glitterunelma-lakjaan Zoyan kokoelmasta ja viime päivien kynsilakkalook onkin ollut hyvin kimaltelevaa. Lisäksi teille lukijoille on postauksen lopussa alekoodi, jolla saa pihistettyä  juurikin esimerkiksi Zoyan kynsilakoista!


Kynsilakat on saatu blogin kautta, lukuunottamatta London-lakkaa, jonka olen hankkinut itse. 


 Pixie Dustit käyttäytyvät oikein hyvin kynsillä: koostumus on helppo levittä eikä se ole liioin liian paksua saati juoksevaa, ja lakat myös kuivuvat normaalisti. Peittävää jälkeä tulee 2-3 kerroksella.  Näiden lakkojen pinta on enemmän tai vähemmän röpelöinen tai tekstuurinen, joka kuuluukin asiaan. Oikeastaan Pixie Dustien kanssa ei suositella käytettäväksi päällyslakkaa, sillä se vie lakkojen jujun eli mattapinnan pois. 

Glitterlakat kestävät kynsilläni parhaiten kaikista kynsilakoista, eivätkä Zoyan rouheat lakat ole tässä poikkeus: lakkaus kestää hyvänä jopa 2-3 päivää, joka on minun kätösilläni siis oikeasti hyvin. Ja kimalletta ja glitteriä täynnä olevien lakkojen poistaminen on tosiaan hitaampaa kuin tasaisten lakkojen, joten kynsilakan poistolle on hyvä varata enemmän aikaa. Viileämmät sävyt ovat minun juttuni ja tämä setti onkin täynnä silmä- ja kynsikarkkia. Noir on tumma luumunvioletti lakka, jonka seassa on hexagon-glittereitä. Todella kiva tummanpuhuva niin yksin kuin muihin lakkoihin yhdistäessä! Zoyan lakat ovat toki päteviä myös esimerkiksi statement-sävyiksi tietyissä kynsissä tuomaan tavallisten lakkojen rinnalle glitteriä manikyyriin. Purpleen kalleellaan olevat lakat ovat heikko kohtani kynsilakkoja valitessa ja valikoimasta olen katsellut sillä silmällä myös violettisia  Auroraa ja Theaa (ihania nämä sävyjen nimet ;)).

Allaolevassa kuvassa Noir & harmaa London. Etenkin tämän kaksikon kuvassa tulee hyvin ilmi tuo mattapintainen glitter!


Harmaan sokerinen London on enemmän taas astetta neutraalimpi sävy, mutta ei tylsä harmaa - koska superkiva ja vähän rosoinen glitterpinta. Testisetin vaalein sävy on Lux, jonka glitterit ovat muita lakkoja isompia. Kermanvaalea, pinkkiin taittava lakka toimii yksinään kuin myös vaalean lakan päällä. Jos etsit lakkaa jossa ei ole kimalluksessa säästelty, Lux on tämän nelikon voittaja! Söpö Ginni näyttää olevan vielä vaaleanpunaisempi lakka Luxiin verraten.

Zoya London & Lux kynsillä:


Arianna (kynsillä siis alla olevassa kuvassa) on sävyistä klassista marjasävyistä punaa muistuttava, mutta jälleen kimalle tuo kynsilakkaan lisää jujua. Tämän kynsilakan koostumus on testituotteista ohuin ja pinta on myös eniten kiiltävä ja vähemmän rouheinen. Mutta kyseessä on kuitenkin Pixie Dust, eli hexagon-glitteriä kyllä löytyy mutta ei supertiheään. Linds on myös nätti kimaltava punainen sävy sokerilakkojen valikoimasta.


Kynsilakkojen kimallusta on haastava saada täydellisesti kuvatuksi, sillä livenähän nämä ovat vielä kivempia. Kynsikuvien ottaminen ja editointi jokseenkin säädylliseen kuntoon on muuten yllättävän aikaavievää ja haastavaa. Kadehdinkin taidokkaita kynsibloggaajia, oma kärsivällisyyteni on aina koetuksella kynsipostauksissa. :D

Zoyan Pixie Dust-kysilakat ovat hinnaltaan 15,80 euroa elevenin nettikaupassa, jossa Zoyan kynsilakkoja onkin tällä hetkellä jopa parisataa. Ja kuten alussa mainitsin, sain mahdollisuuden tarjota alekoodia teille lukijoille elevenin "herkkukauppaan":

Koodilla RABBIT11 saa -11% alennuksen koko elevenin valikoimasta 26.2. saakka. Koodi koskee normaalihintaisia tuotteita eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kyseisessä nettikaupassa on to-della paljon kosmetiikkaa laidasta laitaan, jonka selaamista helpottaa vegaanikosmetiikalle tehty oma osio.

Käytätkö glitterkynsilakkoja? :) 

* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Zoyan lakat ovat ihania ehdottomia lemppareitani ovat Storm ja Ziv, jotka ovat sellaisia sävyjä, jotka pitää aina löytyä omasta kynsilakkakokoelmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyikin heti tsekata noiden manitsemiesi lakkojen värit, wow etenkin Storm-sävylle! :)

   Poista
 2. Tällä hetkellä ei meiltä glitterilakkoja taida löytyä, kun kynsilakkaharrastus jäi niin lopetin lakkaamisen oikeastaan kokonaan. Nyt on tullut löydettyä taas muutamia kivoja lakkoja, mutta työn takia ne eivät kauniina kestä tuntia pidempään vaikka kuinka olisi alus- ja päällyslakat ym. Tuo Lux kyllä olisi lakka minun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrettävästi sun työssä kynsilakkojen kestävyys ei varmasti ole sieltä parhaimmasta päästä. :) Lux on tosi nätti ja myös armollinen sävy, kun sen ensimmäiset pienet rapistumiset eivät pistä silmiin niin hyvin kuin tummempien lakkojen. :D

   Poista
 3. Zoyan Pixie Dustit ovat ihania! Multa löytyy Arabella ja Liberty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sun sävyt ovatkin tosi nättejä myös. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^