Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullista luonnonkosmetiikan 24h -ihonhoitoa: Sante | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edullista luonnonkosmetiikan 24h -ihonhoitoa: Sante

 Olen kuluvana talvena pysytellyt aika tarkasti tutuissa ihonhoitotuotteissa ja blogissa pääpaino onkin ollut muualla kuin kasvojenhoitoon tarkoitetussa kosmetiikassa. En kuitenkaan malta olla vinkkaamatta parista kasvojenhoidon löydöstä, jotka ovat jelpanneet ihon kosteustasapainon palauttamisessa. Santen Family 24 h-voiteet ovat luonnollista päivittäiskosmetiikkaa, jota voisi verrata moneen tavanomaiseen kasvojen "perusvoiteisiin".

Santen tuotteet on saatu blogin kautta. *mainoslinkki

sante kasvotuotteet

Sante 24 h -tuotteet: edullista luonnonkosmetiikan ihonhoitoaSilmänympärysvoide on olennainen osa jokaiselle meikkaavalle iästä riippumatta, samoin kuin ohut sy-alue vaatii myös meikittömillläkin usein hellävaraista kosteutusta, johon paksummat kasvovoiteet eivät ole aina parhaita valintoja.


Santen 24 h - silmänympärysvoide on koostumukseltaan täyteläinen mutta oikein annosteltuna nopeasti imeytyvä. Vertailuna kerrottakoon että tämä voide on paksumpi kuin esimerkiksi päiväkäytössäni oleva EkoPharman Vadelma-silmänympärysvoide. Tässä Santen silmänympärysemulsiossa ihoa hoitavat granaattiomenan siemenen uute, marulaöljy ja viinirypäleen siemenöljy.

 Hieman tuhdimpi voide sopii kuitenkin passelisti talven ihonhoitoon silmänympäryksille, jotka ottavat kylmän osumaa myös kuivumalla herkemmin. Voide imeytyy tarpeeksi nopeasti myös aamukäytössä, mutta sivelen tätä mieluummin illalla yötä vasten. Silmänympärysvoide ei tee varsinaisia napakoittamistaikoja, mutta edullinen voide lupaakin kosteuttaa ja sen se myös tekee. Ja tavallaanhan ne pienet kuivuusjuonteet vähenevät, kun kosteutuspuoli on kunnossa. :) Luonnonkosmetiikan sy-voiteeksi tämän hinta on myös todella edullinen: noin kympin luokkaa esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalossa*.
Myös Santen 24 -kosteusvoide kosteusvoide on hyvä ja iholla miellyttävä kosteuttaja, joka lupaa suojata ja hoitaa ihoa ympäri vuorokauden. Granaattiomena-voiteeksi nimetty tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta veikkaan etenkin kuivuuten taipuvan ihotyypin tykkäävän tästä.

Oma sekaihoni on myös ollut hyvää pataa voiteen kanssa, mutta luulen että kesällä tämä voide voisi olla liian tuhti kiiltelevälle iholle. Jälleen hieman paksumpi voide on ollut erityisen hyvä yökäytössä, ja hoksasin ottaa tämän pelastamaan kun huomasin pakkasten kuivattaneen hipiää vähän turhankin tehokkaasti. Voide toimii hyvin myös meikin alla, ja se imeytyy hieman paksummasta olomuodostaan huolimatta nopeasti.

Voiteessa hoitavat muun muassa granaattiomenan siemenuute, bassiavoi, viikunauute ja viinirypäleen siemenöljy. Santen 24 h - tuotteissa on muuten aika voimakas tuoksu, mutta hyvä ja hedelmäinen. Ja sellainen, jota ei heti äkkiseltään hoksaisi luonnonkosmetiikaksi. Kasvovoide on riittoisassa 75 millin pakkauksessa, joten aivan heti tämä ei pääse loppumaan. Tosin kasvovoiteen kierrekorkit aina vähän hämmentävät, mutta kyseessä ei olekaan pakkaus-luksus-tuote. :)

Kasvovoidetta myy esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalo*, jälleen noin kympillä.

Summaten: Santen 24h - tuotteet ovat hyviä ja oikeasti edullisia luonnonkosmetiikan ihonhoidon tuotteita, jotka hoitavat lupauksensa kotiin. Suositus siis peruskosteuttajia etsiville!
Kommentit

 1. Olen vuosia etsinyt kasvovoidetta, joka ylipäätään sopisi iholleni. Olen nyt muutaman purkin käyttänyt tätä 24 h voidetta ja vihdoin ja viimein on löytynyt voide, joka ihan todella parantaa ihoni kuntoa näkyvästi. Voin siis yhden lisäsuosituksen antaa tälle. Toivon vaan että tätä tullaan valmistamaan ikuisesti, koska en taida enää muuhun vaihtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemusten kertomisesta, ja mahtavaa että olet löytänyt luottovoiteen tästä. :) Omalle iholleni löytyy aika moni muitakin hyviä voiteita ja tämä on passeli juuri talvikäytössä (myös siksi ettei ole SPF:ää), mutta peukku edulliselle ja simppelin toimivalle voiteelle1 :)

   Poista
 2. Olen tästä sarjasta kokeillut yövoidetta sekä vartalovoidetta ja niille peukkua, edullisia ja oikeasti kosteuttavia talveen. Vaikka aika usein etsinkin melko neutraalin tuoksuisia tuotteita, niin kuitenkin näiden tuoksu on aika kiva ja usein kun Kalle käyttää yövoidetta ihmettelen mikä tuoksuu niin hyvälle. :D Lisäksi aika riittoisaa tavaraa, sillä tuntuu ettei tuo yövoidetuubi vähene sitten millään, joka toki on ihan hyvä asia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on mennyt ihan ohi että tätä sarjaa on myös vartalovoide! Nämä ovat todellakin aika kivoja just talvikäyttöön. :)

   Haha, näiden tuoksu on kyllä hyvä... Ehkä hieman viikuna tuoksuu?

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^