Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Goshin vegaaninen ripsiväri x 2: Rebel Eyes & Volume Serum | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Goshin vegaaninen ripsiväri x 2: Rebel Eyes & Volume Serum

*mainoslinkki

Goshin ripsiväreistä on kuulunut hyviä arvioita, ja uteliaisuuteni niiden testaamiseen vei lopulta voiton. Etenkin Rebel Eyes on kerännyt paljon suitsutusta, ja bongasinpa myös toisen vegaanisen sarjan ripsarin eli Volume Serumin alennuksesta.

Gosh (tai GOSH Copenhagen) on Petan listalla oleva meikkimerkki, jolla on myös muutama vegaaninen vaihtoehto (jotka on listattu esim. tänne). Kuten tiedätte, käytän eniten luonnonkosmetiikkaa resurssieni, vaihtoehtojen ja budjetin mukaan, mutta ripsivärit ovat alue, jonka kohdalla moni luonnonkosmetiikan vannoutuneempikin käyttäjä tekee välillä poikkeuksen. Ripsivärit ovat myös monelle vegaanisen kosmetiikan käyttäjälle pienoinen murheenkryyni, sillä valikoimaa ei vain ole yhtä paljon kuin tavanomaisissa eivätkä kaikki vaihtoehdot luonnollisestikaan toimi kaikilla yhtä hyvin.

gosh rebel eyes ripsivari

Gosh Copenhagen ripsivärit testissä


Ok, katsotaas saalis. Volume Serumin kerrotaan olevan kosteutta kestävä ripsiväri joka volymisoi, erottelee ja pidentää ripsiä. Itse serum-sana ei viittaa muuten seerumiin, tämä on ihan vain ripsiväri.

Volume Serum kuulostaa kieltämättä hyvältä (lähes vedenkestävältä vegaaniselta ripsiväriltä?), mutta valitettavasti sen käyttö on turhan säätämistä. Harvoin kirjoitan blogissani "haukkuja", mutta minusta ja vähän onnettomasta ripsariharjasta ei vaan tule kavereita.Volume-ripsarin harjassa on kahdenpituisia harjaksia jotka ovat molemmat melko lyhyitä, ja näyttävät ihan siisteiltä. Kuitenkin harjan keskiosa kerää ripsivärimassaa ns. klöntiksi, joka täytyy puhdistaa esim. talouspaperiin joka kerta ennen levittämistä. Ensimmäisellä kerralla en tätä hoksannut ja tuloksena oli iso musta klimppi ripsillä. Kokeilin ripsarin kanssa myös erillistä yksittäistä ripsiväriharjaa, jonka avulla tulos oli parempi. Mutta nekin täytyisi pestä joka kerta käytön jälkeen ja kuljettaa erilleen, joten käytännössä Volume Serum ei ole se kätevin vegaaninen maskara. Onko joku muu huomannut samaa ongelmaa vai onko kohdalleni sattunut maanantaikappale?

Kun harjan on saanut putsattua, jälki on kuitenkin ihan jees, joskaan ei mielestäni kovin volymisoiva. Huolellisesti levittämällä kosteahkolla ripsarilla saa pituutta ja erottelevuutta räpsyihin ihan hyvin.

Plussana tästä ripsarista täytyy nostaa sen hyvä säänkesto: ripsari ei liikahtanutkaan, vaikka kova rae- ja räntäkuuro kasteli muutoin koko kasvot. Ripsari puhdistuu parhaiten puhdistusaineella, joskin en saanut aivan selvää, onko kyseessä teknisesti vedenkestävä maskara. Volume Serum-maskaran hinta on täysihintaisena Sokoksella 21,50 euroa.
Rebel Eyes on jo sitten onneksi toista maata, ja yksi lupaavimmista testaamistani vegaanisista maskaroista. Ripsiväri lupaa loihtia volyymia, paksuutta ja kaarevuutta räpsyttimiin. Harja on kaareva ja sellainen, joka ei tuhraa ylimääräistä väriä. Harjakset ovat myös melko lyhyet, mutta ne erottelevat räpsyt ihan hyvin.

Omat melko näkymättömät ripseni saavatkin melkoisen boostauksen Rebel Eyesilla: isompaa, erotellumpaa ja muhkeampaa ripsiasua! Ripsari on pitänyt ripsien taivutuksenkin kiitettävästi muutaman tunnin ajan kuosissa. Valitsen Rebel Eyesin jatkossa etenkin silloin, kun tarvitsen myös spessutilaisuuksissa toimivaa ripsaria.
Rebel Eyesin on vähän kuivempi kuin Volume Serum-maskarassa, joka kannattaa huomioida jos ripsarit tuppaavat varisemaan herkästi. Itselläni tätä ongelmaa ei käytännössä juuri ole, joten käyttömukavuuskin on hyvä. Parhaiten maskara poistuu jälleen putsarilla, eikä tämän kohdalla mainita vedenpitävyyttä. Rebel Eyesin hinta on Sokoksella alle 20 euroa ja kun se vegaaniryntäyksen vuoksi on usein myymälästä loppu, *löydät Goshin Rebel Eyesin edullisesti Cocopandan verkkokaupasta.

Gosh Rebel Eyes:

Kommentit

  1. Joo ripsarit ovat kyllä yks mahdottomuus luonnonkosmetiikan puolelta. Nyt olen testannut Berliinistä tuomiani ja jos muuten olisi hyvä niin varisee :( Minulla ongelmana on yleensä ripsarin kirvely. Toivottavasti jokin noista neljästä (kaksi vasta avattu) olisi se täydellinen mulle :D Tuo Rebel Eyes vaikuttaa kyllä lupaavalta ja voi olla, että kokeilen sitä noiden nykyisten loputtua ellei jostakin ilmaannu täydellinen vegaaninen luonnonkosmetiikan puolelta ennen sitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole oikeastaan juuri koskaan kirvelyä (paitsi joskus Beauty Without Crueltyn kanssa) tai suurempia pysyvyysongelmia. Mutta onhan se harmillista, jos hyvää ripsaria ei tunnu löytyvän mistään. Toivottavasti jokin niistä sun Saksan ripsareista toimisi! Tai vaikka tämä Rebel Eyes. :D

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^