Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kukkaisparfyymeja Pacificalta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kukkaisparfyymeja Pacificalta

Uusia kivoja parfyymeja etsiessäni törmäsin vegaanisen kosmetiikkasarja Pacifican valikoimaan, jonka tuotteita saa pienessä mittakaavassa myös Suomesta. Kotiutin valikoimasta kiinteän mallisia parfyymeita kaksin kappalein: mukaan lähtivät Tahitian Gardenia ja Persian Rose-tuoksut.

Lukuvinkki: vegaaniset parfyymit listattuna

Kiinteä parfyymi on käytännöllisen (ja usein vähän pihimmän) tuoksuttelijan valinta. Sormin siveltävä parfyymi pysyy helposti matkassa ilman pelkoa pullon rikkoutumisesta, ja sitä on myös helppo lisätä sipaisemalla. Tosin suihkuttettavissa parfyymeissa on taas sitten aivan oma fiiliksensä. ;) Pacifican tuoksut ovat kasvivahapohjaisia eivätkä sisällä esim. parabeeneja, mineraaliöljyjä tai keinotekoisia värejä. Sarja ei ole virallisesti luonnonkosmetiikkaa, joskin ainesosissa painotetaan luonnollista alkuperää olevia valintoja.

 Alussa heti tuoksut erottuvat iholta selkeästi, mutta Pacifican parfyymien voimakkuus tasaantuu ajan kuluessa iholla. Tuoksujen kestävyys iholla ei yllä suihkemaisten (synteettisten) parfyymien rinnalle, mutta onneksi parfyymia on helppo lisätä. Nyrkkisääntönä astetta luonnollisempien parfyymien kanssa onkin niiden lyhyempi kesto verrattuna tavanomaisiin. Ja on myös yksilöllistä, millaiseksi tuoksuksi parfyymi omalla iholla kehittyy.Pacifican tuoksut saavat vaikutteita eri maailmankolkista, joka näkyy nimissä ja nuoteissakin. Persian Rose on enemmän hieman mausteista floral fruity-osastoa, kun taas Tahitian Gardenia  raikkaampi ja valkokukkaisempi häivähdyksellä sitrusnuotteja.

Ruusuinen Persian Rose on selkeän voimakas ruusuparfyymi, jossa on häivähdys myös mirhamin, hedelmien ja orvokin nuotteja. Tuoksussa on myös eksoottisia viboja, ja se onkin omiaan naisellisena luottotuoksuna.Tahitian Gardenia on aavistuksen eksoottinen sekin, mutta hieman kukkaisemmilla ja freesin sitruksisilla vivahteilla. Tuoksussa erottuvat gardenian ohella ainakin sitrus ja jasmiini, ja kombo onkin setti kepeitä valkokukkaisnuotteja. Tämä muistuttaa muuten erehdyttävästi myös Aromin kiinteää Delicious-parfyymia, jossa on myös kombo gardeniaa ja jasmiinia!  Ruusuparfyymi tuntuu jo enemmän talven tuoksulta, kun taas gardenian johdolla kukkiva parfyymi on nappivalinta etenkin kevääseen. 


Pacifican tuoksut jäävät mieleen kaiken kaikkiaan positiivisena, sillä tuoksut ovat miellyttäviä ja selkeitä, vaikka kesto ei olekaan koko päivän kattavaa. Sinistä Pintaa-blogissa on aiemmin ihasteltu sarjan syreenituoksua, joka kieltämättä kuulostaa myös houkuttelevalta...

Pacifican tuotteita myy Suomessa ilmeisesti vain ja ainoastaan vegaaninen Helsingissä sijaitseva  Heluna Shop, jolla on myös verkkokauppa. Pacifican kiinteät parfyymit ovat Helunassa 15 euroa ja suihkemaiset 19 - 28 euroa. Parfyymit eivät ole yleisesti se halvin kosmetiikkaryhmä, mutta Pacifican hinnat ovat melko kohtuulliset.

Onko Pacifica tuttu sarja? Vaihdatko parfyymia kevään tullen? :)

Kommentit

 1. Olen törmännyt iHerbissä tähän merkkiin ja näihin kauniisiin pakkauksiin. Mutta on kiva, että tätä saa Suomestakin. Ainakin mun iHerb ostokset ovat selvästi vähentyneet, koska postikulut ovat helposti niin korkeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne postikulut taitavat olla nykyään aika kovat. Itse toki tuen muutoinkin mieluummin kotimaista pk-yritystä (ja vielä vegaanista!). :)

   Poista
 2. Moikka! Olen ahminut blogiasi sivukaupalla pari päivää, kun olen etsinyt vegaanikosmetiikkaa tämänhetkisten tuotteiden tilalle. Ajattelin kysäistä, kun itse aloittelijana olen törmännyt vain kahteen vedenkestävään vegaaniripsariin: BWC:n ja Bottega Verden vedenkestäviin ripsareihin. Onko vedenkestäviä vaihtoehtoja olemassa lisää (suomesta tai nettikaupoista)? Itsellä sattuu olemaan pitkät, mutta tikkusuorat ripset, joten tavallinen ripsiväri ei pidä räpsyjäni kaarella ja leviää hetkessä luomilleni... :( Etsinnässä olisi vedenkestävä ripsari, jolla saisi tuuheutta ja tummuutta pitkiin, mutta hentoihin & suoriin ripsiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Krista ja tervetuloa seuraamaan blogia! :)

   Vegaanisten vedenkestävien ripsivärien tilanne on valitettavasti vielä aika heikko. Ja noin muutoinkin tuuheuttavan vedenkestävän ripsarin löytyminen voi olla haastavaa, mitä olen kuullut. Mutta mainitsemiesi BWC:n ja Bottega Verden ripsarien ohella käsittääkseni GOSHin Volume Serum on jokseenkin "säänkestävä", joskin vaatii vähän säätöä levitysvaiheessa. Kirjoitinkin tästä viime viikolla ja ehkäpä luitkin jo postaukseni. :) Tietääkseni myös tällä Pacificalla on joitain vedenkestäviä vegaaniripsivärejä, kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Heluna Shopiin ja pyytää heitä ottamaan niitä valikoimaan, jos asia kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Onpa jotenkin söpöt purkit!

  Ite oon aika huono käyttämään tuoksuja, en meinaa muistaa ja työn takiakaan en halua kovasti tuoksua. Kun vielä käytin synteettistä kosmetiikkaa, oli tosi vaikea löytää hajuvettä, monet tökkivät heti tai sitten hetken päästä. Nyt kun oon hankkinut muutaman luonnollisemman tuoksun, on kiva laittaakin, kun tuoksut on niin ihania eikä tule huono olo. Ja toivottavasti kanssaihmiset ajattelee samoin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, purkit on ihan symppikset. :) En käytä itsekään parfyymeita läheskään joka päivä, ja luonnolliset hyvät tuoksut ovat enemmän hakusessani. Vielä kun kestoon saisi vielä himpun parannusta, mutta kivat tuoksut tietysti kompensoivat. :D

   Poista
 4. Täytyykin ottaa syreeni käyttöön tässä lähiaikoina. Mulla on ollut nyt yksi epävegaaninen hajuvesi tehokäytössä - kiva vähän kutistaa tuota tuoksukokoelmaakin.

  Mä en näille kiinteille parfyymeille oikein syty, mutta esim. reissussa ovat kyllä kivoja. Jotenkin se vahan tuoksu tökkii usein näissä. Pacificoja en ole tosin vahamaisina tuoksutellutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas kaipaisin vähän täydennystä tuoksukokoelmaani. ;) Oon varmaan jotenkin uuno, mutta itse en erota oikein vahan tuoksua. Tosin en olekaan niin paljon parfyymien maailmaan perehtynyt, että erottaisin esim. kaikkia nuottejakaan. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^