Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsillä NCLA:n 7-free hololakka | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kynsillä NCLA:n 7-free hololakka

 Viime kuukauden ainoa suunnittelematon kosmetiikkaostos-repsahdus tapahtui kynsilakkatiskillä. Vegaaninen kynsilakkasarja NCLA saapui viime syksynä Suomeen Cesar's Shopin maahantuomana, ja osa näistä kynsilakoista on saatavilla nykyään myös Sokokselta. Kynsilakkahimotus konkretisoitui sitten lakkapulloja livenä tiiraillessani, eikä silloinen 20 prossan alennus haitannut kun kiikutin kulmikkaan hololakkapullon kassalle. 


NCLA tunnetaan julkkisten (mm. Beyoncen, yess) suosimana kynsilakkabrändinä, mutta Los Angelesin lakkabrändi toimii onneksi myös tavistenkin kynsillä. ;) NCLA on myös se merkki, joka on tehnyt tunnetuksi "nail wrapeja" eli eräänlaisia kynsilakan näköisiä kynsi"tarroja". Merkki on muuttanut hiljattain kaikki lakkansa 7-free-koostumukseen, eli niistä puuttuu 7 tavallisinta myrkkyä joita kynsilakoissa käytetään. Koen taas tarpeelliseksi toki huomauttaa, että nämäkään free-lakat eivät ole siis luonnonkosmetiikkaa vaan vähän "vähäkemikaalisempia" versioita tavanomaisista kynsilakoista. Kaikki NCLA:n tuotteet ovat lisäksi vegaanisia ja merkki on Petan listalla eikä sarja myy tuotteitaan Kiinassa eläinkoe-keissin takia.  


 Hankkimani Out of This World - sävy on upea hologrammilakka, jonka värien vivahteita minun on jälleen haastava kuvailla kaikenkattavasti... Tumma violetti, jossa on valosta riippuen enemmän tai vähemmän värikästä ripoteltua holotusta. Tässä onkin lakka, jollaista minulla ei aikuisten oikeasti olekaan ollut kokoelmissani. Hololakkojen värit näyttävät aina parhaimmilta kirkkaassa (auringon)valossa, mutta toivottavasti sain vangittua myös kuviin osan lakan upeutta. 

Kynsilakan koostumus on yllättävän paksua, mutta samalla hyvin peittävää ja helposti levittyvää. Ohuet lakat jättävät helposti viiruja levitettäessä, tässä sellaista ongelmaa ei ole. Alkuihmetyksen jälkeen koostumus onkin todella passeli ja laadukas. Lakka kuivuu nopeasti ilman kynsilakan pikakuivattajaakin. Viimeistelen kynsilakan aina päällyslakalla, ja lakkaus on kestänyt hyvänä noin kaksi päivää. Tosin liuskoittuvat kynteni ovat suurin syyllinen lakkauksen rapistumiseen, eikä vika siis ole kynsilakassa. Summaten: aika kiva lakka, ja valikoimassa on vaikka kuinka ihania uniikkeja sävyjä. Hinta onneksi jarruttaa suurempia haalintahaaveita ;)


Sokoksella kynsilakat ovat tarjoushinnoin 18,9 e (normaalisti 19,9). Jep, ei mitään halpiksia mutta aika samoissa sarjoissa joidenkin luksuslakkojen ja free-lakkojen kanssa. Ja ihan kivaa, että cruelty free-lakkoja on saatavilla jo tavarataloissa NCLA:n myötä.  Cesar's Shopissa NCLA:n valikoimaa vielä enemmän ja siellä on myös mm. osa niistä kuuluisista nail wrapeista  ja vegaanisia geelikynsituotteita

Kommentit

 1. Näyttääpä kauniilta! :) Mä ostin ruotsinlaivalta yhden NCLA:n lakan ja valitettavasti jouduin vähän pettymään :( Lakka oli ihan tavallinen yksivärinen lakka ja pigmentti ei ollut kovinkaan hyvä. Joudun laittamaan sitä ainakin kaksi kerrosta saadakseni täysin peittävän lopputuloksen, joskus jopa kolme kerrosta. Edullisemmissa kynsilakoissa tuo ei haittaa mua, mutta kyllä odotan tämän hintaluokan lakalta paljon parempaa pigmenttiä. Ehkä mun pitäisi vielä testata jotain toista lakkaa NCLA:lta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh, ei kuulosta yhtään tän lakan koostumukselta tai pigmentiltä, ja aivan totta että voi odottaa jo NCLA:n lakalta parempaa jälkeä. Tässä hololakassa paksu koostumus voi hämätä alussa, mutta jälki on tosi nättiä kuitenkin jo kahdella kerroksella! Ostin myös tarkoituksella hieman erikoisemman lakan, sillä näiden vähän arvokkaampien lakkojen kohdalla en raski satsata aivan perussävyihin. :D

   Poista
 2. Ihan mielettömän upea lakka! <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea lakka! Kiinnostaa tää merkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hieno. Varsinkin Cesar's Shopin valikoimassa on lisää vielä näitä upeita hololakkoja, moni on jo omalla toivelistallani. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^