Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

NCLA & lisää säihkettä kevätkynsille | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

NCLA & lisää säihkettä kevätkynsille

Kevät on kalenterinkin mukaan saapunut, ja auringon pilkahtelu tarkoittaa tietysti kynsille lisää hologrammin tavoin hehkuvia lakkoja. Siksipä NCLA:n Gravitate Towards Me ansaitseekin päästä valokeilaan.  Löysin NCLA:n lakat vasta äskettäin, ja olen muutaman testailun perusteella hyvinkin tykästymässä näihin ylellisen fiiliksen lakkoihin. Tyylikkäät sävyt, hyvä levittyvyys ja astetta myrkyttömämpi 7-free-koostumus ei yhtään tee haittaa kotimanikyyrille! Koko sarjan valikoima on myös vegaaninen.

Tuotteet on saatu testiin.

Gravitate Towards Me on jännän sävyinen: maahantuojan sivuilla kuvauksessa kerrotaan murretusta, punapohjaisesta violetista hololakasta. Sävy onkin jälleen eri valoissa enemmän violetti ja enemmän taas punaruskeaan päin kallellaan. Tässä on jälleen hieman erilainen kynsilakan väri, jota vielä holoefektit boostaavat. Ilman auringonvaloa lakka muistuttaa taas enemmän tummempaa punaviolettia. NCLA:n valikoimassa onkin paljon erikoisempia lakkoja joita ei ihan heti tule muualla vastaan.
Lakan koostumus on hieman ohuempi kuin aiemmin esittelemässäni, enemmän "tavallista" kynsilakkaa muistuttava, mutta oikein hyvä siis. Kaksi tai kolme kerrosta on riittänyt peittävyyteen. Testasin kynsilakan parina myös 2-in-one-päällyslakka/aluslakka Gloss it:n parina, joka toi pinnalle huikean kiillon. Aluslakkana se pysyy jämäkästi kovapintaisena, eli lakkaa ei saa helposti ns. naarmutettua kynnellä. Sarjassa on myös paljon kehuttu geelimäinen Gelous-päällyslakka, joka toimii myös tavallisten kynsilakkojen kanssa.Sekä Gravitate Towards Me että  Gloss it-päällyslakka ovat hinnaltaan 19,9 euroa. Osa NCLA:n lakoista löytyy nykyään myös Sokoksilta ja Emotioneista, mutta maahantuojan Cesar's Shopissa on laajin valikoima merkin lakkoja. NCLA on myös yksi niistä todella harvoista merkeistä, joilla on myös geelituotteita kynsille - nekin vähemmän myrkyllisellä eli 7-free-koostumuksella! 

Sain postausten tuotteiden ohella pari muuta täkyä sarjalta testiin,  joista on vielä tulossa juttuja blogiin myöhemmin. ^_^


* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Kommentit

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^