Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan kirkastava seerumi | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uudelleen ostettu: paras luonnonkosmetiikan kirkastava seerumi

 Sisältää mainoslinkkejä*

Olen säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoittanut blogissa erityisistä luottotuotteista, joita olen hankkinut lisää testiin saatujen kappaleiden loputtua. Aiempia suosikkipostauksia löytyykin luottomeikkivoiteestani ja hellävaraisesta puhdistusaineesta.

Tällä kertaa vuorossa on todellinen ihonhoidon tehoaine, nimittäin luonnonkosmetiikan kirkastava seerumi joka on toiminut ihollani näkyvin tuloksin.Paras luonnonkosmetiikan kirkastava seerumi - Kahina Giving Beauty 


Sain vuoden 2015 loppupuolella testiin luonnonkosmetiikan luksussarja Kahina Giving Beautyn kasvotuotteita, jonka kirkastava seerumi teki vaikutuksen jo muutaman viikon käytössä.

Ihon sävy alkoi tasoittua selkeästi niistä kohdista, joissa oli näppyjen (ns. yleiskielellä aknearpien) jättämiä pigmenttijälkiä sekä ihon yleisilme jäi muutoinkin pehmeäksi ja heleämmäksi.

Tehoaineita pursuava seerumi olikin ollut himotuslistallani heti testipullon loputtua. Tässä on siis tuote, jonka tehokkuus oli aivan omaa luokkaansa. 

Ihoni on pintakuiva sekaiho, johon yksittäiset näpyt jättävät helposti jälkensä, ja ongelmakohtiin tepsivät tuotteet ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ihonhoidossani.

Pelkät kosteusvoiteet ja kasvovedet tukevat ihonhoitoa, mutta vaativat rinnalleen vielä jotain tujumpaa vaativiin ihohuoliin. Suosittelen, mikäli etsit tuotetta, jonka toivot tasoittavan ihon sävyeroja ja esimerkiksi arpien pigmenttejä. 

Seerumin koostumus on ihoon kevyesti humpsahtavaa ja riittoisaa, 1-2 pumppausta on tarpeeksi koko kasvoille. Käytän seerumia öisin öljyn tai kosteusvoiteen alla.
 


Kahinan tuotteet pohjaavat ravinteikkaaseen arganöljyyn, joka tunnetaankin "Marokon kultana". Kirkastavan seerumin aktiiviraaka-aineita ovatkin kasvimaailman ihmeellisyydet: harvinainen valkoinen linja, wakame-merilevä sekä rannikkomännyn ja vihreän teen antioksidantit. 

Ainoa syy miksi jahkailin ennen uuden putelin hankkimista on hinta, joka on normaalia korkeampi ja tämä onkin hintavin yksittäinen kosmetiikkatuote jonka omistan. Hankin tuotteen -20 % alennuksella, muutoin Kahinan seerumin* täysi hinta on 75 euroa.

 Lopetin jahkailuni lopulta hoksattuani, että samalla hinnalla saatan kokeilla turhaan jopa kahta tai kolmea kilpailevaa tuotetta, joiden tehot eivät yllä samalle tasolle. Tai ostaa samalla summalla esimerkiksi kasan meikkejä ns. silmää räpäyttämättä, sillä jostain syystä yhdestä mutta tarpeellisesta tuotteesta enemmän maksaminen tuntui aluksi oudolta.

Nyt noin neljän viikon käytön jälkeen huomaan jo parantumista ihon kunnossa, joten katumiselle ei ole ollut tarvetta. Ja uskon budjetoivani tämän seerumin jatkossakin käyttööni.

Mistä ostaa Kahinan kirkastava seerumi? Esimerkiksi *luonnonkosmetiikan verkkokaupasta täältä tai *täältä toisesta verkkokaupasta.Kommentit

 1. Musta tän hinta ei ole edes mitenkään paha, voisin hyvin maksaa toimivasti seerumista ton verta. :) Bakelin Malic on sellainen, että itsellä se pelastaa kaikki ihokriisit, joten sitä on kaapissa aina jemmassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sitten itsekin järkeilin että en halua enää jahkailla edullisemman ja ehkä-toimivan tuotteen perään vaan maksan mieluummin hyvästä vähän enemmän ja saan mielenrauhan. Tuon hintaisia seerumeita on toki paljon liikkeellä mutta tämä on vieläpä myös luonnonkosmetiikkaa. :)

   Poista
 2. Mulla on nyt käytössä Balm balm rosehip serum, joka on tosin öljyä, mutta nimessä on kuitenkin seerumi-sana. Se toimii loistavasti ihon kirkastajana eikä maksa paljoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös tuo seerumi-öljy ja tykkäsin siitä kyllä ihon kosteuttajana, mutta Kahinan tasolle se ei kirkastajana yltänyt. :) Arvioin tuotteen blogissani viime talvena.

   Poista
 3. Täytyy pitää mielessä, luulen että mäkin tykkäisin tästä! Munkin mielestä hinta ok, joskin kalliihko. Mutta toimivasta tuotteesta voikin maksaa vähän enemmänkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos vinkistä oli apua :) Tämä toimiikin monella ihotyypillä, eikä ole ollenkaan paksu joten ei myöskään rasvoita ihoa. Jep, kuten tuossa järkeilinkin, maksan mieluummin toimivasta kuin ostan pari-kolme sinne päin olevaa tuotetta ja näin ollen rahat menevät siinä tapauksessa hukkaan.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^