Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edulliset kahvikuorinnat kropalle ja kasvoille | Organic Shop | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Edulliset kahvikuorinnat kropalle ja kasvoille | Organic Shop

Edullisen luonnonkosmetiikan uusimpia tulokkaita on Organic Shop, jonka mehukkaita purkkeja on vilahdellut blogeissa positiiviseen tahtiin viime kuukausina.

Virossa valmistettava ja osin BDIH-sertifioitu sarja on hipsinyt myös moneen verkkokauppaan ja tavarataloihin saataville, joten uteliaisuuteni antoi lopulta periksi. Tämä pieni periksiantaminen ei ole ollut lainkaan pahitteeksi, sillä mikäpä sopisikaan paremmin arjen pieneksi luksukseksi kuin kahvilla terästetty kosmetiikka! Eikä tuotteiden todella kukkaroystävällisyyskään ole lainkaan pahitteeksi.

*mainoslinkki

 Organic Shopin tuotteiden hauskat pakkaukset sisältävät melko simppeleitä sekoituksia ihoa hoitavia ainesosia. Tuotteet eivät ole sataprosenttisen luomua (jota en toki luonnonkosmetiikalta vaadikaan), mutta esim. tuoksujen lähteenä on luonnonmukaiset öljyt ja uutteet.

Organic Shop onkin saanut erityisen paljon suitsutusta ihanan huumaavista tuoksuistaan, ja en voi kuin yhtyä näihin mielipiteisiin. Kahvin tuoksu on etenkin sarjan vartalokuorinnassa superihana, aito ja ei tippaakaan esanssinen. Kasvokuorinnassa tuoksu on vielä hieman kermaisempi.Organic Coffee & Sugar -kuorinta-aine vartalolle on paksua, vähän tahmaista ja uskomattoman mukavasti rouhivaa. Nam! Tai no, mitä muulta kahvin ja sokerin toimivalta yhdistelmältä voisikaan odottaa... Purkista on helppo kahmaista reilun kokoisia nokareita iholle, jotka sitten muuttuvat astetta kermaisemmiksi vielä hieroessa. Epätasaisesti hierovat kiteet ovat iholle pikkuisen hellävaraisempia kuin suolakuorinnat, joten tätä sopii käyttää myös herkemmälle iholle.

Pyöreän pakkauksen kansi on hassusti "nostettavissa" ylös kierittämisen sijaan, mutta kai tähän hintaan voi jo antaa anteeksi pienet pakkausasiat. ;)Kasvojen kuorinta-aine eli Organic Coffee & limonnik (kasvi) on taas astetta vähemmän rouhiva. Epätasaiset kuorintarakeet ovat osa kermaisen voidemaista koostumusta. Tällä kuorii helposti niin kasvot kuin kädetkin: kasvojen kuorinta rakeilla ei välttämättä ole jokaviikkoinen juttu herkkäihoiselle, kun taas käsien rasvauksen saa tehostettua vastakuoritulle iholle. Kahvivartalokuorinnan hinta on 5,8 euroa esim. Biodellyssa, jossa on myös laajempi valikoima* sarjan tuotteita. Myös  mm. House of Organic -verkkokaupassa* on iso kattaus Organic Shopin tuotteita. Tuotteita löydät myös Sokokselta.

Suurin osa Organic Shopin tuotteista on vegaanisia, paitsi sellaiset, joissa on  hunajaa, mehiläisvahaa (cera alba), silkkiproteiinia tai maitoperäisiä aineita (jokin jogurttipohjainen tuote sarjalla taisi olla). Eli incit on hyvä lukaista vegaanikosmetiikan metsästyksessä. :) Sertifikaattina BDIH taas kieltää eläinkokeet ja eläinkokeita tekeville alueille myynnin.  Edit: Organic Shopilla on myös Ecocert-sertifikaatti osalla tuotteista ja Cosmos-luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Sarjaa ei myydä Kiinan mantereelle (jossa vaaditaan osalle tuontikosmetiikasta eläinkokeita) ja sertifikaatit vaativat myös eläinkokeettomuuden valmistus- ja valmisvaiheessa.

Kommentit

 1. Sanoitko sanan kahvi? Luulen, etten voisi mitään muuta kuin rakastaa näitä. :D Laitan korvan taa, koska kahvituotteita on maailmassa ihan liian vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nää on kyllä ihan avainsana kahvi-tuotteita. ;)

   Poista
 2. Oo, mahtavaa. Yleensä vartalokuorinnat ovat jostain syystä melko hintavia, tätä täytyy kyllä testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä merkki sopii todellakin myös tällaisen pihistelijän lompakolle. :) Ja vieläpä aika kivoja tuotteita. ;)

   Poista
 3. Organic Shopin tuotteet ovat ihania! Tykkään etenkin kuorinnoista ja vartalovoiteista, myös käsivoiteet ovat kivoja, vaikka aluksi pikkuisen tahmaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogista olenkin käynyt kuolaamassa näitä tuotteita, että kiitos inspiraatiosta. <3 :)

   Poista
 4. Tuo vartalokuorinta kiinnostaa. Onko noissa sellainen aito vai keinotekoinen kahvin tuoksu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nää tuoksuasiat on aina vähän makuasioita. Mutta itse olen aika nirso todella synteettisille tuoksuille, ja tykkään kyllä tästä kuorinnan tuoksusta. Eli yhtään sen tieteellisemmin analysoimatta sanon että aidompi tuoksu mun nenään. :D

   Poista
 5. Aivan koko sarja ei ole BDIH-sertifioitu, ja sinullakin on tässä esittelyssä kasvonaamio, joka ei täytä sertifikaattivaatimuksia. Sen kyljessä näkyykin tuollainen "feikkisertifikaatti" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi, olen kyllä tietoinen että sarjan jokaisella tuotteella ei ole BDIH ja tunnistinpa sen puuttumisen myös kasvonaamiosta, sillä siinä on ilmeisesti joitain synteettisiä ainesosia. :) Tekstissä onkin tieto, että "osin sertifioitu". ;)(Tuotteet kuitenkin valmistetaan ja jaellaan samoissa paikoissa. )

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^