Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uusia vegaanisia puhdistusaineita Santelta | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Uusia vegaanisia puhdistusaineita Santelta

Huokean luonnonkosmetiikan luottomerkki Sante on julkaissut muutaman uuden vegaanisen kosmetiikkaputelin kasvojenhoitoon. Koska olen putsarirohmu, en osannut arpoa kahden putsarin välillä, vaan hankin sekä Refreshing-puhdistusgeelin että 3-in-1 Cleansing Milk -puhdistusmaidon. Kasvot tulee pestyä kuitenkin päivittäin, ja putsareita kuluukin kiitettävään tahtiin. Santen uutuuksia ovat myös kasvovesi, mattapintaistava kasvovoide ja pienen pakkauksen kasvojenkuorintavoide.

*mainoslinkki


Molemmissa Santen putsareissa on jujuna multikosteuttaja ja rauhoittava aloe ja itselleni kosmetiikassa uusi chiansiemenöljy - ja toki litania muita ainesosia, jotka näkee tarkemmin tuotekuvauksista. Tuoksut ovat myös miedot, vesimäiset, kuten tuotekuvauksessa täsmällisesti kerrotaankin.

Puhdistusaineiden hellävaraiset koostumukset sopivat monelle ihotyypille, mutta näin nyrkkisääntönä geelimäiset putsarit ovat enemmän rasvoittuvan ja sekaihon täkyjä, kun taas maitomainen putsari toimii hyvin myös kuivemmalla ihotyypillä. Itse ratkaisen asian siten, että puhdistan meikittömät kasvot aamuisin yleensä puhdistusmaidolla ja illalla astetta tehokkaammalla geelillä.Santen puhdistusmaidon 3-in-1-nimitys tulee siitä, että voi putsata myös silmä- ja huulimeikin (myös geelillä  voi, mutta sen koostumus on helpompi vain kasvomeikin irrottamiseen). Puhdistusmaito ei ole koostumukseltaan kaikista ohuinta mihin olen törmännyt, joskin maitomaisuus jo itsessään kertoo juoksevammasta putsarista. Geeli on taas mukavan paksua, hieman Santen paksumpia suihkugeelejä (:D) muistuttavaa.

Näissä luonnonkosmetiikan putsareissa onkin myös jotain koostumuksellisesti ja ihontuntumaltaan miellyttävää. Ei kiristelyä, esanssituoksuja tai kuivattavaa lopputulosta.  Tosin itse en ihan usko poispestävien tuotteiden varsinaiseen kosteuttavuuteen, mutta putsarit voivat olla myös ei-kuivattavia. Jätetään se kosteutustehtävä sitten itse kasvovoiteelle. 


Puhdistusmaito on ässä kasvojen aamupesun ohella kevyen (mineraali)meikin poistajana. Tottuneesti poistan isommat kerrokset kasvomeikkiä esimerkiksi geelillä tai kaksoispuhdistuksella, sillä ihohuokoseni tuppaavat imaisemaan meikkiä jämäkästi. Hellävarainen geeli ei missään nimessä siis ole kehno, mutta tunnistan milloin nassu kaipaa perusteellisempaa putsausta meikin jäljiltä. Luvatusti myös vesiliukoinen silmämeikki lähtee vanulapun kautta tällä "maidolla".

Geeli poistaa sitten taas hevimmänkin kasvomeikin meikin. Samoin vesiliukoinen luonnonkosmetiikan ripsari (en käyttänyt putsarin testijakson aikana muita ripsareita) lähtee vikkelästi pois puhdistusaineella. Geeli on myös superhyvä tuote poistamaan puhdistusöljyn rippeet (vinkki kaikille rasvoittuvaihoisille!) kasvoilta, eli viimeistelemään kaksoispuhdistuksen.


Putsarit ovat molemmat oikein kiitettävästi toimivia (geeli vei näistä voiton) ja Santen kohdalla ei puhuta edes kovin isoista hinnoista. Natural Goods Companylla sekä geelimäinen putsari että puhdistusmaito ovat hinnaltaan 11,9 euroa.

Pienellä hintaerolla putsareita on myös Hyvinvoinnin Tavaratalossa* ja tuotteita on myös Sokoksella.

Suurin osa Santen tuotteista on vegaanikosmetiikkaa, ja sarjalla on NaTruen ja Petan seritfikaatit.

* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Kommentit

 1. Mielenkiintoisia! Santea ei ole tullutkaan käytettyä aikoihin. Puhdistusgeeli olisi parempi mulle ja kohta on tarvetta uudelle öljylle, pidetään nämä mielessä :)

  VastaaPoista
 2. Näin nämä vilaukselta Sokoksella, ja voisinkin seuraavan kerran tutustua vähän tarkemmin mitä uutta Santen valikoimissa on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai näitä on myös jo Sokoksella (en käy siellä niin usein että pysyisin kärryillä). Kaikennäköistä kivaa näyttää tulleen Santen valikoimaan. :)

   Poista
 3. Melkein tilasin tuota puhdistusmaitoa eilen, mutta päädyinkin halvempaan Avriliin... :D Tiedä sitten toimiiko se yhtään paremmin. :')

  VastaaPoista
 4. Tykkään itse tosi paljon juurikin puhdistusmaidoista, joten pitää muistaa tämä Sante kun tulee tarvetta seuraavan kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Santen puhdistusmaito onkin parhaimpia mitä olen luonnonkosmetiikasta testannut. Juokseva, muttei turhan liru. :)

   Poista
 5. Ehkä nyt alkaisi olemaan jo aika luoda rutiinit ihonhoidolle, ennen kuin kostautuu :D Olen ehkä maailman ruitiinittomin ihminen ja kasvojen ihonhoito jää heitteille päivästä toiseen. En ole koskaan osannut käyttää puhdistusmaitoja, mutta tuo geeli kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Suurin osa putsareista tuntuu kiristävän ja kuivattavan inhottavasti, vaikka kuinka kosteuttaisikin sen jälkeen. Sante on muutenkin merkkinä todella huippu hinta-laatu suhteeltaan, mutta itselläni hieman jäänyt muiden luonnonkosmetiikan merkkien jalkoihin. Liikaa mistä valita :D Kiitos Eeva tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten voi olla ilman rutiineja, mun elämän suola. :'D

   Santella on kyllä edullisia vaihtoehtoja joista rutiineita on taas hyvä lähteä tekemään. ;) Mutta puhdistusmaito on ehkä parempi kuivalle iholle, varsinkin jos kiristelyä on usein. :)

   Toivottavasti löydät sopivan ja kiitos kivasta kommentista!

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^