Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Palettia ja ripsiväriä kevään meikkiin | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Palettia ja ripsiväriä kevään meikkiin

Kevätuutuudet ovat tuoneet kosmetiikkarintamalle pari mielenkiintoista silmämeikkikarkkia: vegaanisen punasävyisen luomiväripaletin ja tuuheutta lupaavan vegaanisen maskaran. Bottega Verden My Color -paletti sävyssä Malva ja pirtsakassa pakkauksessa oleva Maximeyes -ripsari ovat siis tänään areenalla!

Tuotteet on saatu blogin kautta.


Aloitetaan ripsiväristä, jonka löytäminen vegaanisena tuottaakin monelle pienoisia turhautumisen hetkiä. Bottega Verden tuotteissa on usein kasviperäisiä raaka-aineita ja firma on listannut kattavasti vegaanituotteensa, mutta varsinaista luonnonkosmetiikkaa nämä testituotteeni eivät ole. Silmämeikissäni onkin toisinaan myös ns. tavanomaista kosmetiikkaa edustavia tuotteita.

Maximeyes -ripsiväri on perushyvä, erotteleva ja selkeästi tuuheuttava ripsiväri. Harjan malli on siistimpi kuin perinteisissä pulloharjan mallisissa, sillä se ei kerää ylimääräisiä paakkuja. Ripsari levittyykin näpppärästi sekä erottelee ja volymisoi räpsyjä hyvin. Pari kerrosta riittää ennen hämähäkkiefektiä, mutta tällä parilla kerroksella saakin todella hyvin "isomman" lopputuloksen ripsiin. Tuoteinfossa puhutaan ripsivärin viuhkamaisuudesta, joka lopputuloksesta tuleekin mieleen (mutta pienemmässä mittakaavassa, heh). En löytänyt ripsarista tietoa onko se teknisesti vedenkestävä, mutta pelkällä vedellä tämä(kin) ripsari on haastava irroittaa. Suosittelen esimerkiksi misellivettä siis poistoavuksi.

Maximeyes -ripsivärin ulkoasu on muuten hyvin lähellä ns. markettimerkkien pakkauksia - aika hauskaa törmätä myös vegaanisten ripsivärien kohdalla tällaisiin astetta pirteämpiin tuubeihin. Maximeyes on myös vielä tavaratalojen kosmetiikan hinnoissa, Bottega Verden nettikaupassa hinta näkyy olevan 16,99 euroa.Malva-luomiväripaletin sävyt ovat tosiaan kaikki ilman punaista hyönteisperäistä karmiinia, joka on myös monen vegaanimeikin tiellä. Jämäkässä paletissa on yhteensä 10 sävyä niin mattaa, shimmeriä kuin yksi superglitterinen (nro 6) väri. Paletin sisältö on tavallaan aika maanläheinen, mutta näillä napeilla saa kyllä myös hyvinkin räväkän meikin halutessaan. Esimerkiksi sävy 10 on tummanharmaa kultaglitter -sävy, numero 6 luumuinen isosti glitterinen väri  - molemmat toimivat myös statement-sävyinä. Luomivärien pigmentti on hyvä, ja myös levitys onnistuu ilman suurempia kommervenkkejä.  Koostumus on aika puuterimaista ja hintsusti pölisevää, eli värejä kannattaa levittää ja työstää kevyellä sivellinkädellä. Pohjustetuilla luomilla sävyt toki pysyvät paremmin. Mukana tulee myös sivellin, mutta itse valitsen totutusti sutini ensisijaisesti omista valikoimistani .

Paletin viisi ensimmäistä sävyä vetävät eniten puoleensa: niillä saa loihdittua semi-matan, neutraalin ja silti erottuvan arkimeikin helposti. Toki tuo luumuglitter-sävy on myös hieno, mutta ison glitterin vuoksi ei pääse aina itselläni ihan päiväkäyttöön. Tosin tuon sävyn koostumus on myös yllätykseksi ns. kermaisempi loppuihin paletin puuterimaisiin nappeihin verraten. Hellin kirjoitti myös blogiinsa kattavan arvion ja sävykuvaukset tästä samaisesta paletista. Oma swatch-kuvani on otettu päivänvalossa.Paletti on aika jämäkkä ja isohko, mutta toisaalta täten hankalammin matkalle mukaan otettava. Tällaiselle luomivärihamsterille sävyissä ei ollut varsinaisia suuria ylläreitä, mutta värimaailma on ns. arkikäyttöön kattava. My Color -palettia on myös Nude-sävyisenä, ja hintana on 39,99 euroa.

* * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 


Kommentit

  1. Upea tuo paletti, ja varsinkin tuo glitterinen luumu! Vaikka en mä osaisi sitä meikissä käyttää, haha 😄 Ulkoasusta tulee vähän mieleen UDn makupaletit..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glittersävy vie kyllä huomion! Ja totta, tämähän on kuin dupe Urban Decayn Naked 3 -paletille (joka ei ole vegaaninen ainesosiltaan). :)

      Poista
  2. Vitsi mikä glitteri! Veti heti huomion itseensä niin, että muut kalpenivat rinnalla :D Sävymaailma nyt ei ehkä ihan ollut itseäni varten, mutta olen muutenkin huono käyttämään luomivärejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, glitter...! <3 :D Harmillisesti juuri tuo glittersävy on se jolle en keksi kovin helposti näistä sävyistä käyttöä, haha.

      Poista
  3. Katsoin ensin minäkin että Naku 3 siellä ;) onpa tuo luumuglitter upea ja ihan muista poikkeava. Ripsarin harja näyttää sellaiselta josta tykkäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, sama mielikuva tuli mullekin tästä paletista heti ensisilmäyksellä. :) Glitter on ihana, ja ripsari myös aika passeli. :)

      Poista
  4. Mascara tekee kivaa jälkeä, siinä on sellainen harjakin mistä pidän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harjalle tosiaan erityiskiitosta, ei lähmää tai kerää paakkuja. :)

      Poista
  5. Huippu juttu tuo paletti! Ylipäätään tällaisia isompia paletteja tuntuu vegaanisena olevan tosi vähän. Luo glittersävy on upea, mä pistäisin sen ehdottomasti tästä ekana luomilleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja varsinkin vähän punertavammat paletit sisältävät usein karmiinia joten vegaaninen on harvinainen. :) Oon tykännyt eniten Lily Lolon paleteista (tietysti).

      Poista
  6. Mä oon tykännyt tästä ripsiväristä tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietinkin, että oletko sä ehtinyt myös testaamaan tätä ripsaria. :D Tykkään kyllä itsekin.

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^